Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrući seks sa dvije milfare u hotelu!!!

Nakon što sam jebao gazdinu ženu Mariju po drugi put u njenim kolima pružila mi se prilika da joj svakoga dana budem blizu jer je ona zatražila od svoga muža da ja pređem da radim kod nje u hotelu na recepciju. Ne znajući pravi razlog zbog čega je to tako a bilo je zbog toga da bi imao vremena da je jebam više , njen muž je dozovlio i ja sam prešao da radim kod nje u hotelu na recepciju. Na recepciji zajedno sa mnom radila je jedna zgodna ali jako zgodna žena koja je imala oko četrdeset godina. Zvala se Ivona imala je dvoje djece i bila je već neko vrijeme razvedena. Izgledala je jako jebozovno za svoje godine.

Imala je dugu crnu kosu skoro do guzice, sise su joj bile malo spuštene ali ogromne čak veće i od Marijinih. Dupe joj je bilo malo veće od naslaga celulita ali meni to nije smetalo, jer se oblačila jako provokativno i uvijek je bila utegnuta prijeteći da joj sise ispadnu svaki momenat. To me je jako palilo i već kako je vrijeme prolazilo sve češće sam ulazio u priču škakljivo oko seksa sa njom. Ona je u početku se malo crvenila ali kasniuje se opustila. To je saznala i moja gazdarica.

Bio je to petak uveče i bližio se kraj moje smjene kada me je ona pozvala na telefon i rekla mi da dođem kod nje u apartman. Otišao sam i zatekao je golu kako leži na krevetu. Naredila mi je da se skinem i da će ovo za mene da bude nezaboravna noć. Skinuo sam se u jednom potezu i moj kurac je ispao podignut odmah. Rekla mi je da priđem krevetu što sam i uradio i počela mi pušiti kurac. Lizala ga je jako dobro , pušila ga je nabijajući svoju glavu sve jače na njega, uvlačila ga je koliko je god mogla u usta. Zatim mi je rekla da legnem što sam i učinio.

Zavezala mi je oči svojom crnom maramom i rekla mi da se opsutim. Počela me je ljubiti svuda po tijelu spuštajući se ponovo na moj kurac. Došla je do njega a zatim ga ponovo uzela u usta i pušila jednih dobrih pet minuta. U jednom trenutku dok ga je pušila osjetio sam nečiji jezik na mojim jajima. Strgnuo sam maramu sa očiju i ugledao Ivonu potpuno golu kako liže moja jaja. Marija se nasmijala i rekla mi da je to njeno iznenađenje i da ću ih obje večeras jebati.

Ivona je bila prava seksi milfara sa velikim sisama i još većim bradavicama, dok joj je pička uredno bila obrijana. Nakon toga Marija je prinijela picu mojim ustima da je ližem a Ivona se namještala da ga primi u pičku. Malo se potrljala mojim kurcem preko klitorisa a zatim jednim potezom se sjurila na njega. Ostala je jedno minut u toj pozi a zatim se počela jako nabijati na njega. Derala se kao luda jer se dugo nije jebala pričala mi je da je jebem jače da je razvalim da imam jako veliku kurčinu i to me je jako palilo. Posle jedno deset minuta promijenile su mjesta i sada se Marija nabijala na moja kurac a Ivoni sam lizao picu. Ona se okrenula prema Mariji i dok se ona nabijala ona je jezikom lizala njene sise.

Promijenili smo pozu i sada sam ih postavio tako da su se naguzile jedna do druge. Izbacile su svoje velike guzice prema meni koliko su god mogle. Prvo sam ga zabio Mariji uhvatio sam je rukama za kukove i počeo je nabijati jako divljački u picu da je svršila nakon smo par uboda. Drugom rukom sam prstenjačio Ivonu. Nakon što je svršila Marija prešao sam na Ivonu i njoj ga zabio jako. Ona se rukama hvatala za svoje sise gnječila ih dok su moja jaja udarala u njenu picu. Jebao sam je kao da sutra ne postoji. Ubrzo je i ona svršila.

Na red je došla poza gdje su obje raširile noge ležeći na leđima a ja sam jednu pa drugu punio do kraja. Obožavale su moj kurac. Miješale su gozovima jako dobro. Od silnog užitka i ja sam se bližio vrhuncu. Izvadio sam kurac i prnio ga ustima Ivone. Ona ih je otvorila a moja sperma se sjurila po njenom licu sisama i kosu. Jedan dio ej završio i u ustima. tada joj je prišla Marija i pona je jezikom malo sperme prebacila i u njena usta azati su se nastavile ljubiti. Na kraju smo svo troje otišli pod tuš gdje su mi ga njih dvije još jednom dobro popušile.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija