Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrući seks sa dvije rasne gospođe!!!

Nakon moje jako lijepe turneje i jebačine sa jasminom vratili smo se svi zadovoljni u Zagreb. Od toga dana nije mi se javljala nikako. Pokušao sam da saznam njen broj mobitela ali nisam uspio nije čak dolazila ni na treninge sa mališom. Bio sam izgubio svaku nadu da ću je više ikada jebati sve do jedne večerti kada mi je stigla poruka da se spremim da dođem do nje sutra uveče. Dala mi adresu gdje živi.

Nisam mogao da dočekam tu noć.
Kada je došlo vrijeme da krenem istuširao sam se namirisao i za pola sata bio sam pred njenim vratima. Otvorila mi je i odmah sam ostao bez teksta. Na sebi je imal sekis crveno rublje koje su nosile one poznate jebčice na pornićima. Kurac mi je prijetio da iskoči a i ona je to primijetila, nasmijala se i rekla da uđem što brže da mi šorc nebi pukao. Ušao sam u dnevnu sobu a ona je već počela se skidati. Uvijala se ispred men kao da igra ispred šipke dok se skidala.

I ja sam se sknuo i počeo da drkam kurac. Za par trenutaka mi je vezala oči povezom i počela da puši kurac. Uživao sam u ovoj misteriji ali za tren dok mi je pušila kurac osjetio sam drugi jezik na mojim jajima. Ustao sam kao oparen i strgao povez sa očiju i ugledao još jednu gospođu koja je imala još veće sise nego Jasmina i dlakavu crnu pičku dolje. To je bilo njeno iznenađenje za mene u liku njene najbolje drugarice Marine koja je bila udata žena, nije imnal djece a muž joj je stalno radio po inostranstvu. Kasnije sam saznao da joj je Jasna pričala o mojim umjećima i da je i ona poželjela da je jebem.

Nakon par trenutak sam došao sebi i bio jako ponosan što ispred mog kurca stoje tako rasne dvije gospođe. Rekao sam im da sada ja vodim igru a one su bez pogovora pristale. Naredio sam sada Marini da mi puši kurac. Prišla je polako mom kurcu i stavila ga u usta. Pušila ga je mnogo bolje nego Jasmina moram da priznam. Mrmljala je od užitka sa njim u ustima. Dok mi je ona pušila kurac rekao sam Jasmini da se naguzi ispred mene i prstim sam je jebao čas u pički čas u guzu naizmjenično. Stenjala je jako, jednim potezom sam izvadio ga iz Marininih usta i zabio ga jako Jasmini zguza.

Uhvatio sam je rukama za bokove i natezao kao kurvetinu. Sada se derala iz svega glasa kao da je kolju. Marina nije mogla da vjeruje kako je jako navlačim na kurac. Samo je prošaptala pa ovaj će da nas razvali potpuno. Sada je došla ona na red, rekao sam joj da se nabija na moj kurac. Sjela je na mene i počela se nabijati polako. Nakon par uboda ja više nisam želio da je jebem polako želio sam da ih razvalim od kurca da me pamte po tome.
Zato sam je uhvatio rukama i natezao prema meni koliko sam jače mogao. Ona me je molila da usporim ali nisam htio da čujem zato već sam nastavio sve jače i jače. Poslije deset minuta svršila je pala je sa moga kurca tresući se na pod. Došla je sebi nakon par trenutaka i rekla da je ovo najluđi njen seks u životu.
Sada sam im rekao da se naguze jedna do druge na dvosjedu što su i uradile.

Izbacile su svoje guze koliko su mogle prema meni. Nabio sam ga Jasmini prvo u dupe. Dok sam je jebao Marina je gledala kako moj kurac širi Jasmininu guzicu. Svojim prstom sam pokušao da otvorim i njenu guzu da bi mi lakše ušao. Ona mi je govrila kako se do sada nije jebala a ja joj vratio kako će sad imati prilike. Prebacio sam kurac na njen otvor i polako počeo da guram. Plakala je od užitka ali mi nije dala da prestanem. Uspio sam ući u njenu guzu koja je baš bila jako uska. Jebao sam je tako dobrih pet minuta dok sam je jebao rukama sam drpao njene ogromne sisetine.

Poslije pola sata došlo mi je bilo da svršim. Rekao sam im da se postave na kojena jedna do druge i siplaze jezik napolje što su i uradiel. Meni je sprema krenula iz jaja i za par trenutak sam napunio usta i jednoj i drugoj. Poslije su polizale jedna drugoj sa lica ostatke moje sperme i oblizale i moj kurac uzgred. Bile su zadovoljne mojim jebanjem. Nastavili smo se jebati utroje već sada traje poa godine. Jasmina je došla na ideju da im napravim po bebu i da se Marina razvede od muža što je i ova uradila. Počeli smo da živimo svi zajedno kao jedna familija. Već sad sam dobio radostnu vijest da ću postati otac jer su njih obje bile trudne. Jedva čema taj trenutak.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija