Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrući seks sa gazdaricom iz Njemačke

Zovem se Mario i imam dvadeset godina , rodom sam iz Zagreba. Kako sam završio srednju školu a nisam htio ići na faks odlučio sam da se konačno zaposlim i skinem se sa grbače svojih roditelja, ali je to išlo malo teže. Tražio sam posao bez uspjeha sve dok se nisam počeo dopisivati sa mojim starim drugom koji živi i radi u Njemačkoj i koji mi je predložio da dođem kod njega tamo, da će mi on naći nekakav posao. Poslušao sam njegov savjet i kroz par nedelja se zaputio kod njega.

Dočekao me je na aerodromu i odvezao kod njega kući.
Kroz par dana rekao mi je da ima jedan posao za mene da budem baštovan kod jednoga našeg čovjeka, koji je veoma bogat i koji radi cijeli svoj život u Njemačkoj. Sa oduševljenjem sa to prihvatio i već sutradan smo otišli da se upoznamo sa budućim gazdom. Kuća mu je bila pravi dvorac sa ogromnim bazenom i velikim zelenilom oko kuće. Dočekao nas je na vratima i kulturno se predstavio. Zvao se Zrinko, objasnio mi je šta treba da radim i kolika će mi biti plata. Bio sa zadovoljan uslovima i brzo smo se dogovrili. Ja ću spavati u jednoj maloj kućici pored njihove koja im je bila ljetna kuhinja. Rekao mi je da bi svaki čas trebala i doći njegova žena da se i sa njom upoznam. Kroz nekih deset minuta na vratima se pojavila ona, bila je mnogo mlađa od gazde, žena nije imala preko trideset godina duge plave kose, sise odlična petica a guza je bila kao izvajana, prava seks bomba. Na sebi je imala neku usku crvenu haljinu sa većim dekolteom koji je prijetio da dozvoli sisama da ispadnu odmah. Meni se kurac već bio maksimalno digao. Prišla mi je da se upoznamo pruživši ruku rekla je Marija i nasmijala se. Ja sam odgovrio Mario na šta je ona dodala da joj je drago i da se nada da će mo se lijepo slagati. U sebi sam pomislio kako bi se lijepo ti nabijala na moju kurčinu pa da se onda lijepo slažemo.

Prolazili su dani ja sam radio oko kuće po cijeli dan jer je bila po malo zapuštena. Pošto je bilo ljeto nosio sam samo šorc a gore nisam nosio majicu imao sam pravu sportsku građu moram se pohvaliti jer sam često boravio u teretani. To je primijetila moja gazdarica a bogami i njjena posluga kuvarica i sobarica. Jednog dana Marija je došla do bazena da se sunča u kupaćem kostimu crvene boje, ja sam nešto radio oko ukrasnog drveća. Kada me je vidjela pozvala me je da dođem do nje. Došao sam a ona me je zamolila da joj kremom namažem leđa da ne izgori. Kostim koji je nosila manje je pokrivao nego otkrivao bio je stvarno mali za njene ogromen sise i bradavise koje su prijetile da pocijepaju gornji dio. Meni je kurac postao kao kamen tvrd i to se dalo primijetiti po izbočini na šorcu. Ubrzao sam mazanje kremom i brzo se zaputio do moje kućice da ga izdrkam. Ušao sam u kupatilo zaklopio oči zamišljajući gazdaricu i počeo snažno da ga drkam. U tom trenutku na vratima se pojavila Marija pitajući me šta to radim, dok se njen pogled zaustavio na mome kurcu koji je bio poprilično debel i dugačak neki dvadeset centimetara.

Pitala me je da li sam se možda ja to na nju napalio a ja sam samo klimnuo glavom u znak odobrenja. Nasmijala se i oblizala usne rekavši da je šteta da se ovakav lijep kurac rukama drka. Spustila se ispred mene na koljena i stavila ga u usta. Počela ga je da ludački puši od glavića pa sve do jaja. Ja sam se skamenio rekavši da bi nas neko mogao videjti a ona mi je odgovrila da se samo opustim da posluga neće ništa reći gazdi, koji je na putu i neće doći kući za koji dan. Zaklopio sam oči prepuštajući se užitku koji mi je priredila dok mi je pušila kurac. Jednom rukom mi je dirkala jaja dok se ustima nabijala jako na moj kurac. Pošto dugo nisam imao seks ubrzo sam počeo da svršavam, htio sam da je upozorim ali ona je to znala i samo se još jače utima počela nabijati. Ispraznio sam se u njena usta, nešto je progutala a jedan dio je procurio do njenih velikih sisa. Izvadila ga je iz usta rekavši da mi sperma ima sladak ukus i da svršavam kao slon. Rekla je da obožava mladi kurac u svojim ustima i ponovo ga stavila u njih. Nije mi dugo trebalo da prođe da mi opet bude tvrd kao kamen. Tada je ustala oslobodila se svoga kupaćeg kostima i tada su se pojavile predivne sise i prelijepa pičkica sa udeno podšišanim dlačicama. Nadam se da voliš šumicu rekla mi je i legla na moj krevet. Počeo sam da joj ližem sise i grickam bradavice a ona da stenje i uzdiše. Polako sam se spuštao prema pičkici, ubacio sam jezik u nju i snažno počeo je jebati jezikom a ona jače da stenje. Jebao sam je jedno deset minuta dok nije me uhvatila rukama za kosu nabila na svoju picu zgrčila se i svršila meni po licu. Usta je poljubila me i oblizala svoju izlučevinu pa mi se naguzila kao kakva kurvica i preko ramena dobacila da želi da je jebem najjače što mogu kao drolju.

Nije mi trebala reći dva puta prinio sam kurac na ulaz u pičku i nabio joj ga koliko sam mogao. Povukao sam je rukama za bokove da bih mogao što više da ulazim, nabijajući je nemilice. Sise su joj se tresle na sve strane. Ona je stenjala bez prestanka govoreći mi kako imam veliki i tvrdi kurac kako ona obožava mlade kurčeve a od danas obožava samo moj. To me je još više napalio pa sam još jače počeo je nabijati a ona još više da stenje i da jauče dovoreći mi da malo usporim jer mi je za njenu picu previše veliki. Ja nisam htio da usporim nego sam nastavio je jebati, ali sada moje ruke su bile na njenim sisama. Mijesio sam ih i štipao joj bradavice što je njoj pasalo. Ubrzo se zgrčila ponovo i počela da svršava toliko jako da je moj kurac ispao iz njene pice. Izlučevine je bilo svuda po mome kurcu, trbuhu i nogama. Pala je na krevet rekavši da do sada nikad nije ovako svršila. Ja sam joj rekao da će tek od sada da vidi kako se svršava. Uhvatio sam joj noge i smjestio ih na moja ramena, nagnuo se na nju i nabio joj kurac do jaja. Tako je jauknula da sam mislio da će nas cijeli komšiluk čuti. Sada je već kroz plač molila da usporim ali sam nastavio da je jebem još jedno deset minuta tim tempom. Došlo mi je bilo da svršim, izvadio sa ga i izdrkao ga na njeno lice. Bilo je sperme svukuda po očima, nosu i kosi.

Ustala je i otišla do tuša da skine spermu gdje sam joj se i ja ubrzo pridružio. Počela je da me žvali i rekla mi da je ovo samo početak našeg lijepog života i da ću ovdje sa njom da uživam još više. Tako je i bilo ali o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija