Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrući seks sa Jasnom i još jednom milfarom!!

Jasna je već dest dana u mome stanu a bogami i na mome kurcu. Već odavno se šetamo goli po stanu i jebemo kao zečevi. Ne postoji lokacija u stanu na kojoj ga bar jednom nisam zavukao u njenu dlakavu pičketinu. To joj je bio izgleda fetiš, da hodamo goli a onda u jedan tren da joj ga iznenada sjurim u picu. Primala ga je kao luda i mislim da se i polako počela zaljubljivati u mene a u moj kurac je već odavno bila zaljubljena.
Dok smo se jebali jednom prilikom me je upitala da li sam ikada maštao da osim nje jebem još jednu ženu pored. Mislila je na trojku. Rekao sam da sam o tome maštao dok sam bio malo mlađi kako jebem dvije rasne starije žene. Ona se samo nasmiješila i pomilovala me po glavi. Ujutru otišla je po namirnice a ja sam ostao sam i nag u stanu. Pošto smo se bili dogovrili da hodamo goli po stanu nisam se ni htio oblačiti. Ubrzo se na vratima začula Jasna izletio sam nadignutog kurca pred nju ali sam tada imao šta da vidim. Sa Jasnom je došla i njena prijateljica Sonja koja čim je ugledala moju kurčinu skamenila se. Od tog prizora Jasna se počela jako smijati iako je meni bilo neprijatno a ona joj dobacila šta sam ti rekla, moj mali ima kurčinu kao u konja. Ništa nisi slagala dodala je Sonja.

Sonja je bila mlađa od Jasne kratke crne kose, malo manjih sisa od nje ali zato je imala dupe za desetku. I ona je voljela da nosi jako uske hlače koje su isticale njene prelijepe guzove i gore usku majicu na kojoj su se liepo ocrtavale njene sise. Jasna je rekla da mi imao trdiciju po kojoj mi šetamo goli po stanu i da se ona mora odmah skinuti. Sonja se nasmijala i počela skidati dobacivši da ne želi da ruši tu našu tradiciju. Za tren njih dvije su bile potpuno gole. Sonja je izgledala kao prelijepa milfara bez sala sa lijepo depiliranom picom i prelijepom guzom. Njih dvije su klekle ispred mene i Jasna joj je rekla da pošto je gost ima čast da prva puši mi kurac.

Nije joj ni trebala reći a već je bio u njenim ustima. Pušila ga je bolje od Jasne bjerovatno jer osim moga je još pušila nečiji u skorije vrijeme. Lizala ga je kao lizalo. Dok mi ga je ona pušila Jasna je lizala i uvlačila u usta moja jaja.

Igrale su se sa mojim kurcem kao sa igračkom. Naizmjenično mi ga je pušila jedna pa druga obožavale su ga jednostavno. Nakon pušenja došao je i red da počnem polako da jebe njihove pice. Ponovo je Sonja imala tu časta da je jebem prvu. Legla je na pod raširila noge koje sam ja nabacio na moja ramena da bi imao što bolji prolaz do njene pice a onda polako počeo je jebati. Iako se jebala duže vrijeme moj kurac je i za njenu picu bio jako veliki pa pri svakom mom ubodu bi se osjetio veliki uzdah iz njenih usta. Dok sam jebao Sonju, Jasna je prinijela svoju dlakavu picu na njena usta i tražila da je liže. Sonja je počela jezikom da rovari po njenoj pici. Taj me je prizor toliko napalio da sam počeo još jače da je jebem a ona momentalno prestala je lizati jer se sada drala od bolova. Nije mogla više i počela je svršavati. Pošto je svršila na red je došla Jasna koja mi se naguzila i željela je da je uzmem od pozadi.

Naciljao sam kurcem ulaz u njenu picu i sjurio joj ga do pola. Uhvatio sam rukama njene guzove i pljeskao ih dok sam je jebao. Sonja se podvukla ispod nje i lizala njene velike sisurine i bradavice a onva njoj rukom drkala obrijanu picu. U toj pozi smo ostali jedno deset minuta. Zatim sam predložio da mi se nabijaju na kurac malo jedna pa druga. Pristale su i Jasna je počela prva, nabijala se jako, rukama me je obuhvatila oko vrata tražeći da je jebem kako poslednju drolju da ne žalim njenu picu. Poslušao sam je i počeo nabijati iz sve snage. Poslije jedno pet minuta divljačkog seksa i ona je svršila i došao je red na izmjenu. Sada je Sonja bila na mom kurcu. Dok se i onda nabijala Jasna je govorila da i njenu picu ne žalim nego da je razvalim koliko mogu. Odgvorio sam joj da se ništa ne brine i da će tako slobodno i biti. Nabijao sm je na kurac onoliko koiko je mogao ući u nju. Govorila mi je da je ovo dugo čekala i kako je Jasna prava sretnica što ima mene ovakvog jebača. Rekao sam joj da od sada ću biti i njen jebač a na njenom licu se pojavio veliki osmejh. Uzvratila mi je jedno veliko hvala i ogroman poljubac u usta a zatim se nastavila nabijati.

Poslije pet minuta sam ih postrojio jednu do druge da kleknu i otvore usta. Učinile su to a ja sam počeo sda ih špricam svojom spermom čas jednu čas drugu. Bile su jako srećne progutale su svu spermu koju sam sasuo u njihova usta. Otišli smo pod tuš svo troje zajedno gdje su mi njih dvije još jednom ispraznile jaja. Ostalo je još samo par dana odmora mojih roditelja i još toliko dana vrućeg seksa sa njih dvije jer se i Sonja sad preselila kod nas. LUdi seks se nastavio sve do dolaska mojih roditelja. Sad sam ih počeo jebati i u guzu ali o tome nekom drugom prilikom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija