Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruči seks sa jednom milfarom na stolu recepcije hotela!

Ocjena: Nije ocjenjeno

Nakon provedene nezaboravne noći koju sam imao sa njih dvije Ivona se jako opustila i koristila je svaki mogući slobodan trenutak na racepciji da mi barem dotakne kurac preko pantalona. Zadirkivala me je govoreći mi šta je to dolje jako tvrdo što ja imam , imam li možda dozovlu zato. Ja bi se samo nasmijao i odgovrio joj da će jedne noći kada ne budemo imali mnogo posla za svu zezanciju da joj plati njena pičkica. Ona se samo nasmijala i rekla da jedva čeka. Prolazili su dani a mi smo imali sve više i više posla nikako da dođe taj dan kada ga imamo jako malo da iskoristim ga za jebačinu.

I tako poslije jende naporne sedmice došao je i taj dan. Bilo je već oko deset sati uveče i u hotelu je bilo jako malo gostiju. Ja sam se spremao da ga ove noći umočim u Ivoninu pičkicu a ako mi dozovli i u guzu. Nakon što smo malo proćaskali ustao sm i počreo da svlačim hlače. Ona se zbula pitajući me šta to radim. Ja sam joj odgovrio da sam joj obećao naplatu za zezanje od prošle sedmice. Nardio sam joj da klekne na koljena. Uradila je to a ja sam joj prislonio sada već dignuti moj kurac otovru njenih usta. Polako ga je počela uvlačiti u sebe a onda sve jače i jače se nabijala svojom glavom na moj kurac. Slinila je žestoko gušila se koliko ga je gutala. Ja sam je držao za kosu dok se nabijala na moj kurac kao prava prostituka.

Uhvatio sam je za ruku i polegao na sto od recepcije. Zavukao sam ruku ispod njene mini suknje i skinuo joj u jednom potezu tangice a zatim prislonio kurac otvoru njene pice i počeo je ševiti. Bojala se da nas neko ne vidi i ne čuje pa je puštala što manje glasva grizeći se za usne. To je mene jako palilo pa sam je počeo još jače jebati a ona još jače da dahće. Pokidao samo joj dugmiće sa košulje i izvukao velike sise napolje. Lizao sm ih grickao njene bradavice, štipao ih a ona sve više i više je vlažila. Nije više mogla da izdrži i počela je svršavati po mome kurcu su potekli njeni picini sokovi.

Sada sam ja sjeo u stolicu a ona me je opkoračila i počela se nabijati na moj kurac. Nabijala se jako , žestoko toliko da sam se bojao da me ne povrijedi. Dok se nabijala ja sam uzeo jednu njenu sisiu u moja usta i sisao je kao mala beba. Govorila mi je da je to jako pali da joj sisam sise da ne prstajem. Ispunio sam joj želju i stavio sam sada drugu u usta. Jebali smo se jedno deset minuta u toj pozi. Sad sam je uzeo za guzove podigao dok se ona rukama držala za moj vrata i tako par minuta nabijao na kurac. Želio sam da se sada naguzi preko stola , što je ona i uradila. Uhvatio sam je rukama za guzove i počeo nabijati na moj sada već ogromni kurac. Mogao sam osjetiiti kako sam joj ispunio do kraja njenu pičku. Jebao sam je a ona se sada počela derati potpuno se opustila. Govorila mi je jebi me, ne prestaj, karaj me , razavli ovu moju pičku koja je željna jako tvoga kurca.

Nisam više mogao da izdržim i počeo sam je puniti iako sm ga mislio izvaditi. Punio sam je kao nikada u životu svome. Ni sam ne znam odakle mi tolika sperma. Ostao sam u njoj još koji minut dok se moj kurac nije potpuno spustio a zatim ga izvadio iz njene pice. Čim sam to uradio za nujim je potekao potok moje sperme koji se počeo spištatai preko njenih noga. Nasmijala se i rekal da sada mora ići se presvući. kada se vratila sjela je pored mene zapalila cigaretu i rekla mi da sam je izjebao kao kobilu mlad pastuv i da bi rado voljela još koji put da je izjebem ali en na radnom mjestu nego kod nje u stanu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija