Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrući seks sa milfarom iz trgovine!!!

U našoj ulici imamo samo jednu veliku trgovinu i u njoj radi jedna seksi milfara po imenu Rada. Rada je imala oko četrdeset i tri godine bila se već dva puta udavala i iz ih brakova je imala troje djece. Po njenom izgledu to se ništa nije dalo primijetiti jer je za svoje godine idalje ona izgledala odlično. Imala je jako ddugu plavu kosu vitak struk sa velikim sisama, koje su bile pale što je i razumljivo jer je priroda učinila svoje. Njena guza je bila malo poveća sa malkice sala na sebi ali pošto je nosila uvijek uske suknjice izgledala je jako izazaovno. Ovo ljeto je bilo jako toplo i svako od nas se oblačio jako oskudno. To je radila i ona. Uvijek je nosila uske majice koje su ocrtavale njene sise a ponekada nebi imala brus ispod njih tako da bi joj se jasno ocrtale njene velike bradavice. To me je jako palilo kada bi god došao u prodavnicu i ugledao je moj bi kurac se omentalno podigao. Odmah bi pojurio kući i izdrkao ga na nju. Vremenom je ona shvatila šta se dešava i da ja drkam na nju.

Prilikom jednog dolaska u kupovinu ona je bila obučena jako izazovno sa uskom bijelom majicom ispod koje nije imala brus i jasno su se ocrtale njene krupne tamne bradavice a dolje je nosila uske crne helanke. Na izlasku me je zamolila da li bi mogao večeras da svratim da joj pomognem nešto u magacinu pošto njen muž nije tu nego je na putu. Naravno da sam pristao i dogovorili smo se da dodjem do nje posle radnog vremena. Ubrzo je vrijeme prošlo i ja sam stigao. Ona je već bila završila u radnji i nas dvoje smo se uputili u magacina. Rekla mi je da joj trebam pomoći oko slaganja neke robe na police. Pošto su police bile visoko a ona se plašila da se penje na merdevine ja sam se popeo da slažem a ona mi dodavala. U jednom trenutku sam pogledao u nju dolej i sada sam mogao jasno da vidim njene velike sestine. Kurac mi se odmah podigao i stao uspravno tik ispred njenog nosa. Bilo mi je jako neprijatno počeo sam da se crvenim i nešto da objesnim ali ona me je prekinula. Rekla mi je da je to sve normalno da se ne trebam sramiti i da joj jako imponuje što tako mladi momak kao ja se loži na nju. Rukom je lagano prešla preko moga kurca, koji je inače bio oko osamnaest centimetara dug ali jako debeo i rekla da imam jako lijep kurac. Zavukla je ruku ispor moga šorca i izvukla mi kurac napolje. Počela ga je drkati dok sam ja idalje bio na merdevinama. Nakon par trenutaka počela mi ga je pušiti. Pušila ga je super uvlačila ga u sebe jako duboko, lizala ga od glavića do jaja pa opet nazad. Prosto je uživala dok mi ga je pušila, osjetio sam to po njenim uzdasima koje je ipuštala. Istovremeno dok ga je pušila sebe je dirala po pici i sisama. Rekla mi je da sidjem sa merdevina što sam i učinio a zatim u par trnutaka se skinula gola i ispred mene su se ukazale velike sise i dlakava pica.

Legla je na neke kartonske kutije i rekla mi da joj ližem pičku. Počeo sam polako da joj ližem bradavice koe su već sada bile jako krute da ih grickam pomalo a zatim sam krenuo preko stomaka do njene pice koje je već bila vlažna. Lizao sam je kao da mi je to poslednje u životu lizanje. Ona je jako stenjala, grčila se svojim rukama me je uhvatila za kosu i nabijala mi lice na njenu picu sve više. Nakon par trenutaka svršila je jako uz veliki urlik. Nije više mogla da izdrži itražila mi ja da joj ga stavim. Počeo sam je jebati svom snagom. Pošto joj je pica bila jako vlažna ulazio je bez problema. Jebao sam je jakim tempom. Moja jaja su udarala u njenu guzu, tražila je da je jebem sve jače i brže. Nakon par trenutak smo promijenili pozu i sada je ona bila na meni. nabijala se na moj kurac svom snagom. Bojao sam se u jednom momentu da mi ga ne slomije. Od siline nabijanja svršila je i po drugi put.

Došao je i meni kraj i ja sam trebao svršiti, rekao sam joj to a ona mi je odgovorila da je samo napunim. Naglo se nabila na moj kurac a ja neumorno počeo da je punim svojom vrućom spermom koje je bilo jako mnogo. Ustala je sa mene oblizala mi jezikom ostatak sperme sa kurca i rekal da mi nismo vodje završili nego da se naša avantura idalje nastavlja. Tako je i bilo.. .

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija