Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrući seks sa starijom gospođom!!!

Bio je to vreo avgustovski dan, temperatura preko trideset stupnjeva, svako živi se sklanjao sa ulice osim mene koji sam baš toga dana morao da odem mami do radnje u kupovinu. Imao sam tada devetnaest godina i izgledao sam jako privlačno jer su se mnoge djevojke otimale oko mene. Moram ptiznati da sam i u gaćama imao jako dobru alatku oko dvadeset centimetara dugu i oko deset centimentara debelu. Sve djevojke koje sam jebao do tada su rekle da imam kurac kao u konja.

Pri putu prema marketu susreo sam jednu stariju gospodju koja se kretala jako izazovno ispred mene. Kasnije sam saznao da se zvala Anka. Imala je oko pedeset godina ali po izgledu nebi joj čovjek nikada dao preko trideset pet. Na sebi je imala ljetnu prozirnu bijelu haljinu ispod koje je nosila crni brus koji je sakrivao jako velike sisetine sa ogromnim bradavicama. Dolje je isto imala crni veš koji se jasno oslikavao preko haljine. Imala je dugu plavu kosu. Hodala je ispred mene jako izazovno onako kao prava kurvica.

Od tog prizora moj kurac se podigao u šorcu i prijetio da izađe napolje. Nekako ga sm uspio da obuzdam i uvukao nazad otišao do prodavnice po namirnice. Dok sam pazario nisam ni primijetio da je pored mene ona ista gospođa. Sada sam je mogao jasno vidjeti sprijeda i one njene velike sisetine zbog čega se moj kurac ponovo podigao. Primijetila je to i ona i samo se nasmiješila. Pri izlasku sačekala me je ispred kao da me zamoli da joj pomognem oko stvari tu do njene kuće koja je jako blizu. Pristao sam i krenuo sa njom. Nedugo nakon par trenutaka bili smo ispred kuće. Ponudila me je da uđem u znak zahvalnosti na hladan sok.

Pristao sam sjeo u dvenu sobu čekajući da Anak donese sok. Nakon par trenutaka ona se vratila sa čašom soka u ruci i bila je potpuno gola. Rekla mi je da je vidjela kako se moj kurac podigao kada sam ugledao njene sise i kako se dugo nije jebala i da baš sada želi da je ja jebem. Imala je velike sestine čista petica sa ogromnim bradavicama a dolje uredno potšišanu crnu dlakavu pičkicu. Izvadio sam moj kurac i počeo da drkam. Za tren je bio u punoj veličini.

Posmatrao sam kako ga guta pogledom i reko joj da priđe da ga stavoi u usta. Nije ništa rekla samo je stavila kurac u usta i počela ga pušiti. Pušila ga je kao da je to poslednji kurac u njenom životu. Uvlačila ga je u usta koliko je god mogla, pa pomalo lizala mi jaja. Pušila ga je jedno dobrih pet minuta. Dok je pušila meni kurac svojom drugom rukom je drkala svoju dlakavu pičku iz koje jeveć počelo da jako curi. Rekao sam joj da ustane i da se namjesti na dvosjed . Legla je na leđa a ja sam prinio kurac njenoj pici i sjurio se u nju toliko jako da je odmah zajaukala. Molila me je da je jebem malo lakše jer se dugo nije jebala i bila je jako uska ali ja nisam mario zato.

Dok sam je jebao rukama sam mijesio njene velike sisetine, štipao bradavice a ona sve jače stenjala tražeći sada da je jebem jako da je ispunim do kraja. Nije mi trebala reći dva puta počeo sam da je jebem svom silinom a ona da poskakuje sa dvosjeda pod naletima moga velikog kurca. Sada sam joj rekao da je želim jebati od pozadi da mi se naguzi. Poslušala me je i naguzila se izbacila je guzu koliko je god mogla. Počeo sam je jebati i gledati kako moj kurac nestaje u njenoj pici. Nako samo par uboda ona je počela da vrti glavom i obilato da svršava. Iz njene pice je poteklo kao da je pukla vodovodna cijev. Samo je pala na dvosjed rekavši da ne može više.

Ja se nisam toliko obazirao na njenu konstataciju nego sam ponovo kurac stavio u njenu pičku i počeo je jebati. Ona me je molila da prestanem da je jako boli da ne može više ali ja nisam bio svršio i želio sam da nastavim. Jebao sam je jedno deset minuta tako. Sada je već bila potpuno malaksala i disala je sve dublje nije više mogla da ustane. Rekao sam joj da sada želim da se ona nabija na moj veliki kurac. Jedva je ustala i naciljala moj kurac sa njenom picom i počela da ga jaši. Boljelo je jako vidio sa to po grimasi njenog lica ali nisam mario toliko nego me je to još više palilo pa sam i ja odozdfo pomagao da što više kurac uđe u nju. Jebali smo se još jedno pet minuta u toj pozi i počelo mi je nadolaziti da svršim.

Rekao sam joj da klekne ispred mene i isplazi jezik jer joj želim svršiti u usta. Uradila je tako. Počeo sam da špricam svukuda po njenom licu u ustaima. Sperme je bilo svuda oko nje. Nikada u životu nisam toliko svršio. Pokupila je sve sa lica i namazala spermu po njenim sisama. Zadovoljno mi je rekla da se nada da ovo nije naš poslednji susret. Bila je u pravu , nastavili smo se jebati još dugo vreman. Ali o tome neki drugi put.. .

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija