Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vrući seks u kolima!!!

Ocjena: 1.5

Moje prvo iskustvo u vidu seska u kolima mi se desilo kada sam imao devetnaest godina. Bilo je to jako prijatno i nezaboravno iskustvo. Sve se desilo jednog petka uveče kada sam se vraćao iz provoda kući. Nakon što sam se rastao sa mojim prijateljima ispred kafića uputio sam se prema stanici za bus. Čekao sam dobrih pola sata ali bus se nije pojavio. Odjednom ispred mene se zaustavio crni audi. U njemu je bila jedna gospođa možda oko četrdeset godina stara ali jako zgodna koja me je upitala gdje sam se zaputio. Ponudila me je da me poveze i ja sam pristao.

Moram priznati da sam malo bio i popio. Nakon par minuta počeli smo neku uobičajnu priču a ja sam počeo sve više da je posmatram. Imala je na sebi usku bijelu kosulju ispod koje se nazirao crni brus koji je čuvao da njene ogromne sise ne ispadnu iz njega. Dolje je nosila usku crnu mini suknju koja je isticala njene prelijepe duge noge. Lice joj je bilo posebna priča, duga plava kosa , crne oči niko joj nebi dao toliko godina koliko je imala.

Nisam ni bio svjestan da dok smo pričali sam se počeo paliti a nju a moj kurac se dizao iz mojih hlača. Ona je to prmijetila jer sam imao jako veliki kurac, otprilike dug oko dvadeset centimentara i oko deset centimetara debljine. Sada je izbočina na mojim hlača bila jako vidljiva a ona bi svaki tren bacala pogled prema njemu. Nakon desetak minuta vožnje stala je na jedno proširenje i izgasila auto. Rekla mi je da se jako napalila i da ne može više da izdrži a da ne vidi moj veliki kurac.

Izvadio sam moj veliki kurac napolje a ona je u isit mah spustila svoju ruku na njega i počela ga drkati. Rekla mi je da je stavrno veliki. Spustila je glavu na njega i počela mi ga pušiti. Uvlačila je glavić u svoja usta i vješto jezikom ga lizala. Ja sam je uzeo za glavu i počeo svom snagom nabijati na moj kurac. Davila se u njemu ali nije prestajala da ga puši.

Nakon toga je prešla pozadi na zadnje sjedište i skunula se potpuno gola. Imala je prekrasne grudi sa ogromnim bradavicama koje su bile jako tvrde. Dolje joj je pička bila dlakava sa crnim dlačicama. Volio sam takve pičke dlakave. Počeo sam je lizati bila je jako ukusna i vlažna. Dok sam je lizao ona je svojim rukama uhvatila mene za kosu i nabijala mi svoju pičku na moj lezik. Jebao sam je jezikom dobrih destak minuta dok konačno nije počela glasno da svršava.

Rekla mi je da ne može više da čeka nego da želi da joj nabijem kura u ipičku. Nacentrirao sam svoj ogromni kurac na ulaz njene pice i snažno joj ga zabio. Odmah je zaurlala od bolova. Učinilo mi se da sam joj ga zabio do materice. Zmolila me je da budem malo nježniji jer je jako uska za moj veliki kurac. Poslušao sam je i počeo sam je jebati sporijim tempom. Ulazio sam do pola u njenu sada već jako vlažnu picu. Dok sam je jebao ona mi je šaputala na uvo kako imam lijep i deobeo kurac i kako obožava da je juebem. Od te siline napalio sam se još žešće i počeo je jače tucati.

Širila je noge da bi moj kurac što više mogao ulaziti u njenu pičku. Dok sam je jbao uzimao sam bradavice u usta i crickao ih jako. To je nju palilo da je ponovo počela da svršava kao luda na mom kurcu. Počela se odizati od poda da što prije moj kurac dođe do kraja do materice. Sada sam je jabao najjače što sam mogao. Rekao sam joj da sada želim da se ona nabija na moj kurac i poslušala me je. Promijenili smo pozu a ona je počela da se nabija na moje koplje. Dok se nabijala na kurac njene sise su skakale kao lude. Hvatao sam rukama jednu pa drugu mijesio ih, štipao je za bradavice.

Nisam puno još mogao da izdržim ovakvim tempom da je jebem jer je sperma polako počela da se kreće iz mojih jaja. Rekao sam joj da ću uskoro da svršim a ona je sišla sa mene i počekla mi ga jako pušiti. Sperma je krenula iz moga kurca a ona se još jače nabijala glavom na njega gutajući svu moju spemru. Na kraju ga je oblizala cijelog i očistila od sperme. Rekla mi je da mi je sperma jako uksuna.

Obukli smo se i dovezla me ej do moje kuće. Na rastanku dala mi je svoj broj i rekla da bi jako voljela da ovo sve ponovimo još koji put u njenom stanu. Tako je i bilo.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija