Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vruči seks u šumi

Ocjena: 5

Moj kraj je bogat šumom, a nema ničeg ljepšeg nego trčat po šumi u dubokoj hladovini. Iako po ljeti zna biti krcata komaraca i mušica, svejedno je zrak bolji za trčanje, nego po otvorenom.

Prakticirao sam trčanje svaki dan nakon posla, ili prije posla, s obzirom da sam radio u smjenama. Jedan dan prije podne sam tako trčao šumskim putom kad sam čuo vozilo iza sebe, pa sam se odmaknuo u stranu, a kraj mene je prošla Lada od šumarije. Za volanom je bila jedna ženska osoba i nikoga drugoga u autu. Znao sam da ova cesta ide samo do jednog okretišta, nekih kilometar i pol ispred mene. Pretpostavljao sam da rade kontrolu zbog ilegalne sječe šume, pošto su oni već odradili svoju sječu na proljeće i zimus.

Nastavio sam trčati dalje i ubrzo sam stigao do onog okretišta. Lada je bila parkirana u hladovini jedne jele, a vozačica nagnuta nad jednu hrpu trupaca. Ono što je privuklo moj pogled je bila njena stražnjica, onako u zraku, a bila je zamamna u zelenim hlačama. Uspravila se i njena duga smeđa kosa, vezana u rep, je zalepršala oko njene glave kad se okrenula u mom pravcu. Nasmješila mi se i mahnula, a ja sam stao kako bi malo predahnuo.

Kad sa sam popio vode iz bočice koju sam nosio sa sobom, prišla mi je i predstavila se:

- Dobar dan, ja sam Ivana. Inspektorica u šumariji dolje u gradu -rukovali smo se, pa sam se i ja predstavio.
- Ja sam Goran, isto dolje iz grada i ovdje na trčanju. -sad sam vidio da i nije toliko mlađa od mene kako mi se na prvi pogled učinilo.
- Trčiš ovuda često? -odmah je prešla na 'Ti', ali nisam imao ništa protiv.
- Da. A ti se ne voziš ovuda često? -uzvratio sam pitanjem uz osmjeh.
- Ne baš... -i ona se nasmijala, pa spustila glavu i dodala- Zar bih trebala?
- Hmmm...valjda, ako si inspektorica i tražiš ilegalne sjekače, zar ne? -ponovo sam prebacio lopticu njoj uz još širi osmjeh, te sam vidio da joj se grudi, inače pozamašne, podižu i spuštaju ubrzano kao da je ona trčala, a ne ja.
- Ova ti je dobra... -kimala je glavom uz široki osmjeh- Je si možda za kavu? Imam u termosici...
- Može...ionako mi se ne žuri...

Izvukla je neku deku iz auta, pa smo sjeli na one trupce, a ona nam je natočila dvije plastične šalice sa kavom, pa smo lagano pijuckali, a onda me je upitala:

- Da li si primjetio nekoga ovuda sa nekim drvima, a da nije iz šumarije? -njene smeđe oči su se malo stisle kad je završila pitanje.
- Ne. Prijepodne su tu uglavnom vozila šumarije, ali popodne...e to je već druga priča. -rekao sam joj tiho.
- Kako to misliš?
- Paa...ja sam jedan tjedan ujutro na poslu, a jedan popodne, kao ovaj, tako da trčim u različito vrijeme. I svašta se vidi...
- Šta se vidi -sad se isprsila i uspravila , te me oštro gledala, a ja sam lagano pogledom prešao preko njenih sisa i mališa se počeo buditi, ali sam samo nastavio.
- Pa recimo, ovdje -pokazao sam iza nas na hrpu trupaca- toga je bilo puno puno više u petak popodne nego sada, a ne vjerujem da su vaši radili u subotu i nedjelju, zar ne?
- Ne, nisu... -zašutila je i okrenula je sise prema meni, pa sam vidio kako se ocrtava grudnjak ispod majice, dok je ona gledala one trupce, a onda se okrenula prema meni i nastavila- I ništa više nisi vidio?
- Ništa osim sisa... -tu sam zastao i iskesio se, a ona je pogledala svoje sise i u mene, pa nakrenula glavu i rekla:
- Ti si neki zafrkant ili tako nešto?
- Ne baš...samo volim lijepe žene... i... -tu sam zastao, a ona je upitala:
- I, šta?
- I volim ih pojebat, ako baš moraš znat -rekao sam i pogledao ju u oči, a ona se lagano zacrvenila zbog toga.
- Vidim da si bez dlake na jeziku...
- O da, ali volim kad im obližem dlake dolje...ako ih ne briju naravno.. -sad se već počela vrpoljiti malo. A onda je neko vrijeme vladala tišina, ako ne računamo pjev ptica i zujanje mušica, da bi ona konačno progovorila:
- I stvarno bi to radio? -glas joj je bio malo promukao, a bradavice na sisama su se počele nazirati preko prsluka i majice.
- Naravno, ne bih pričao ako to mogu napraviti...i to odmah -završio sam rečenicu i stavio joj ruku na sisu i počeo ju milovati.

Nije se odmakla, a sisa definitivno nije bila mekana usprkos veličini, pa sam nastavio mijesiti sisu dok sam ju drugom rukom privukao k sebi i utisnuo joj vruči poljubac. Ona se je prepustila, a onda sam osjetio njenu ruku na mojim preponama kako mi miluje već napeti kurac. Odmaknuo sam se i skinuo joj majicu, a onda izvukao jednu po jednu sisu iz grudnjaka, te navalio na njih usisavajući i ljubeći joj bradavice, a onda malo i zagnjurio između njih, dok je ona sve brže disala.
Uspravio sam ju i otkopčao joj hlače, pa joj ih povukao niz noge zajedno sa gaćicama i ugledao uredno podšišan pičić. Posjeo sam ju natrag na onaj trupac, zadigao joj noge i malo ih raširio, te zaronio na njenu rozu i malo raširenu rupicu. Kad sam joj dotakao klitoris samo je uzdahnula i rekla:

- Mmmm...kako je ovo dobro...dobro ju izliži...nije već dugo ništa dobila u sebe...
- Bez brige...sad će dobiti -rekao sam tiho podigavši glavu između njenih nogu i uspravio se tako da sam bio sada sa njenim nogama oko sebe pošto je još imala hlače na sebi.

Izvukao sam tvrdi kurac iz gaća i spustio trenirku i gaće niz noge, te namjestio kurac na ulaz u njenu picu, pa ga lagano gurnuo u nju. Isuse kako je bila uska, trebalo mi je skoro minuta da uđem do kraja u nju, a za to vrijeme je ona samo stenjala i uzdisala, te koji put zajecala ako sam išao malo grublje. Sve više sam ubrzavao ritam zabijanja u njenu pičkicu i s obzirom da sam bio malo napaljeniji zbog duže nejebice jedva sam ga stigao izvaditi i svršiti joj po trbuhu, a nešto je završilo i na njenim sisama. A ona je samo rekla:

- Ooooo...vidim da ni ti nisi dugo ga umočio koliko je toga izašlo...
- Bez brige ima toga još u mojim jajima, samo treba malo stimulacije..
- Ahh...onda da riješimo to -sjela je na trupcu i uzela moj kurac u svoja usta, te ga počela usisavati i lizati pritom se igrajući sa mojim jajima nježno ih milujući noktima.

Uskoro mi je ponovo bio spreman, pa sam sjeo na trupac, a ona se namjestila leđima prema meni i sjela na njega. Ovaj put ga je odmah primila cijelog i počela se žestoko nabijati na njega. Ja sam uhvatio njene sise i mijesio ih dok se ona žustro nabijala na kurac, a onda je u jednom trenutku uhvatila moja jaja između nogu i počela ih stiskati, a to je bilo dovoljno da ispalim salvu u njenu picu, a ona je na to samo zadovoljno uzdahnula i zadrhtala svršavajući na mom kurcu. Pomješani sokovi su se cijedili iz njene pčkice po mojim jajima i nogama, a ona se samo meškoljila nataknuta još uvijek na moj kurac.
Nakon toga se uspravila i vidio sam kako joj se sjaji pičkica ispred mojih očiju, pa sam ju privukao k sebi i malo nagnuo, te joj raširio guzove i počeo joj lizati šupčić i pičkicu, te razmazivati naše sokove niz cijeli procijep, a onda joj gurnuo prst u picu, pa ga namočenog stavio u njen šupak. Ušao je odmah cijeli unutra, a ona je veselo ciknula:

- Ahhhh....mmmmm....o kako ga tu volim...
- Onda češ ga i dobiti -okrenuo sam ju i dao joj ponovo kurac u usta, pa ga je sa guštom počela lizati, tako da je ubrzo bio tvrd i mokar.

Nagnula se nad trupac i izbočila svoju fenomenalnu guzu u zrak i razmakla guzove. Polizao sam njen šupak i dobro ga naslinio, te stavio glavić na ulaz u rupicu i gurnuo...kliznuo je unutra bez problema i uskoro sam se zabijao do kraja u njenu guzu dok je ona zadovoljno dahtala i bodrila me:

- Da da da...jebi me..jeeeebiiiiii meeeee... -počela se tresti i svršavati i jaja su mi bila mokra kako joj je iz pice izletio mlaz, a i niz njene noge se slijevalo.

Ja sam ga nastavio zabijati u njenu guzu i nakon nekih pet minuta preznojavanja ispucao sam zadnje salve sperme u njenu guzu, pa ga izvukao i onako opuštenog i sluzavog kurca sjeo kraj nje na trupac. Ona se okrenula prema meni i zadovoljno me poljubila, a onda rekla:

- Kad ponovo trčiš ovuda?
- Sutra u isto vrijeme. A kad si ti ovdje u inspekciji?
- Sutra u isto vrijeme. -široko se nasmijala i ponovo me poljubila, pa mi ponudila vožnju do dolje, ali sam odbio jer moram održati kondiciju, na šta se nasmijala i rekla:
- Bez brige, držat ću te ja u kondiciji -a onda je sjela u auto i otišla mahnuvši, a ja sam nekako otrčao do kuće praznih jaja i sa mislima na sutrašnji dan.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina