Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vrući seks u troje!!!

Nakon moga seksa sa gazdaricom Marijom i punjenja njenih lijepih rupica a tu mislim na njenu guzu i pičkicu mojom vrelom spermom počeo sam sve više da se prebacujem na druge dvije dame koje su živjele zajedno sa nama. To je bila kuvarica Nada i sobarica Mirjana. Nada je bila žena negdje oko četrdeset godina starosti, duge crne kose, sise dobra četvorka i malo poveće guze ali za njene godine izgledala je sasvim solidno. Znala je dok sam ja tu prisutan da pjevuši i vrcka guzom dok bi spremala jelo što je mene u nekoliko navrata poprilično napalilo. Sobarica Mirjana je izgledom podsjećala na pravu kurvicu( kasnije sam saznao da je dugo vremena radila kao igračica oko šipke u jednom klubu). Imala je kratku kosu silikone u usnama i u sisama koje su bile čista petica, guza izvajana ma prava kurvica željna seksa. Nekoliko puta sam zamišljao kako joj nabijam kurčinu u ta njena napućena usta. Kada bi me god srela znala je da me bocne nekim pitanjem o seksu.
Jedne večeri negdje oko ponoći dok sam još čitao knjigu u krevetu moje male kućice začuo sam neke čudne zvuke ispred. Pomislio sam da nije neko došao da provali pa sam otišao da provjerim u gazdinu kući jer nije bilo tu ni njega ni gazdarice. Popeo sam se do soba na spratu kada sam čuo zvuk iz sobaricine sobe, kao da se jebala sa nekim tako je stenjala. To me je odmah napalilo da sam morao da provirim kroz vrata.

Odškrinuo sam vrata i vidjeo njih dvije kako jebu jedna drugu didlom. Nada je zabijala didlo u šupak Mirjani a ova stenjala baš jako. Odmah mi se kurac digao do maksimuma na taj prizor. Riješio sam da im se pridružim pa sam onako kroz smiješak rekao zašto koriste tu igračku kada imaju živo meso. Mirjana je odmah skočila sa kreveta rekavši da su njih dvije oduvijek čekale da me probaju povukla me za ruku i bacila na krevete. Za tren sam bio potpuno skinut. Obje su počele da mi puše kurac. Pušile su ga stvarno dobro dok mi je jedna pušila kurac druga bi mi lizala jaja. Tada je Mirjana podigla glavu sa kurca pa me upitala ko bolje puši one ili gazdarica. Ja sam se skamenio nisam znao da njih dvije o tome znaju išta. Počeo sam da mucam a ona me prekinu rekavši da se ništa ne brinem da one dijele uvijek mlado muško meso u zamjenu za ćutanje. Nastavila je da mi puši kurac koji je bio tvrd kao kamen. Sada se nasadila na njega i počela da se nabija do jaja veoma jako uzdišući.

Za to vrijeme Nada je prišla mome licu svojom obrijanom picom tražeći mi da je ližem. Pristao sam i počeo je jebati jezikom tako da je i ona počela da uzdiše dok se Mirjana nabijala još uvijek na moj kurac. Počela mi je govriti kako imam baš lijep kurac i kako ona obožava mlade kučeve jer su maldići jako izdržljivi u seksu. Sada se Nada prebacila na kurac a Mirjana da joj ližem picu. Jebao sam Nadu jedno deset minuta i bilo mi je došlo da svršim. Rekao sam joj da ću svrštiti da siđe sa njega ali ona je u tom trenutku samo ubrzala i zajeno sa mnom svršila. Nafilovao sam joj lijepo pičkicu. Mirjana je izvadila moj kurac iz Nadine pičke oblizala ga a zatim počela da usisava spermu koja se cijedila iz Nadine pice. Bila je stvarno prava kurvetina.


Uhvatio sam je za kosu i nabio joj kurac u usta. Nabijao sam ga stvarno žestoko da se nekoliko puta zagrcnul, ali to kao da me je još više palilo. Sada sam im rekao da ih želim jebati zguza obje. Za tili čas njih dvije su izbacile svoje guzice u vis prema meni. Prvo sam ga zabio Nadi, nabijala se pravo, uhvatio sam je rukama za bokove u navlačio na kurac sve do jaja. Sada je već počela od siline mojih udaraca kurcem da urla ali je nije bilo briga jer nije nikoga bilo kući. Za jedno pet minuta je tako svršila da je pala na krevet rekavši da više ne može. Na red je došla Mirjana kojoj sam ga isto nabio zguza tako jako da je i ona jaukala moleći me da pomalo usporim. Sise su joj čvrsto stajale što je palilo pa sam ih rukama mazio stezao bradavice koje su se bile jako ukrutile. Jebi me stalno je ponavljala ja sam tvoja kurvica moj slatki jebaču govreći mi da je odvalim što više od kurca. Imaš super veliki i debeli kurac baš onakav kakav meni treba reče mi i poče da svršava. Svršavala je obilno toliko da mi je kurac ispao iz njene pice.

Ja sam htio da svršim u nju ali mi ona nije dala nego mi je rekla da želi moju spermu po njenom licu. Izdrkao sam ga po njoj sperma je letjela svuda a kada sam završio Nada joj je prišla i polizala je cijelu.
Tu noć sam još dva puta ima napunio pičkice i konačno pred zoru otišao u moju kućicu jer su se gazde vraćale ujutru. Nastavio sam da ih jebem sve dok nije Mirjana ostala u drugom stanju. Na kraju sam je i oženio. Ali prije toga imao sam romansu na njih tri odjedno što je za mene bilo fenomenalno iskustvo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija