Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vrući seks u troje!!!

Ocjena: Nije ocjenjeno

Nakon što sam već par puta izjebao pošteno kuvaricu Marinu došao je jedan period zatišja. Dani su prolazili a naše pripreme su se bližile kraju. Ostalo nam je još samo par dana. Došlo je polako vrijeme da se pakujemo. Marina je saznala da putujemo i na poslednjoj večeri mi rekla da dođem malo kasnije do nje u restoran želi da se pozdravi sa mnom kako dolikuje i da mi priređuje jedno lijepo iznenađenje. Prošlo je već deset uveče svi momci su se polako spremali za polazak kuću ujutru a ja sam se polako iskrao i otišao do restorana. Na ulazu me je sačekala Marina i rekla mi da brzo uđem a zatim za mnom zaključala vrata. Odmah se bacila na mene počela me je skidati i za tren sam bio potpuno nag.

Ni ona nije gubila vrijeme pa je i ona bila gola. Spustila se do moga kurca i počela mi pušiti ga kao da joj je poslednji u životu. Nabijala se svom silinom na njega. Ja sam se prepustio užitku i nisam ni sumljao da nas iz prikrajka posmatra njena drugarica Ivona. Nakon par trenutaka Marina je prestala da ga puši a zatim pozvala Ivonu da nam se pridruži. Nisam ni sanjao da će se to desiti kada se na moje oči pojavila Ivona potpuno gola sa prelijepim čvrstim sisama i dlakavom pičkicom. Prišla mi je i poljubila me jako sočno a zatim se spustila do moga kurca. Uzela ga je Marini iz ruku rekavši joj da je mnogo veći nego što joj je ona pričala a zatim počela ga pušiti. Nije ga pušila kao Marina ali se ipak nisam bunio. Trudila se koliko je mogla. Za to vrijeme ja sam lizao velike Marinine sise. Ona mije šapnula na uvo da će mi njih dvije večeras da pruže veče za pamćenje. Nakon što mi je prestala Ivona da puš kurac njih dvije su legle na sto jedna preko druge tražeći da ih jebem naizmjenično u pice. Prvo sam ga zabio Marini. Nju sam odmah počeo jebati jako jer se njena pica već bila privkla na moj kurac. Dok sam jebao Marinu, prstima sam počao poako da rovarim po Ivoninoj pici. Na samom ulasku mojih prstića osjetio sam da je njena pica jako uska a mogao sam i primijetiti da je jako uživala zbog uzdaha koje je ispuštala.

Sada sam kurac prebacio u Ivoninu picu. Išlo je jako teško, bila je jako uska i mogao sam jedva da uđem do pola. Ona je počela sve jače da dahće da bi mi Marina dala signal da je počnem jebati jače jer želi da i ona uživa i osjeti moj veliki kurac. Ubrzao sam koliko sam mogao a Ivona se počela derati od užitka. I ona mi je govorila da je jebem jako da ne stajem jer želi što više moga kurca. Jebali smo se jedno deset minuta u toj pozi a zatim sam im rekao da se naguze jedna do druge preko stola. Uradile su to bez pogovora i počele da vrte guzom izazivjaući me. Prišao sam im od pozadi i sada ga prvo zabio Ivoni jako. Ona je vrisnula na šta se Marina nasmijala rekavši mi da budem malo nežniji prema njenoj drugarici da joj nebi razvalio odmah picu. Ja sam se nasmijao i dodao da ću večeras razvaliti picu i jednoj i drugoj. Dok sam jebao Ivonu prstima sam jebao Mrinu tako da su njih dvije u isti mah uživale. Promijenio sam picu i sada je moj kurac jebao Marinu. Uhvatio sam je za kosu i povukao joj glavu prema sebi da bi mogao vijdeti grimase na njenom licu pri svakom mom ubodu kurca koji je sada već ulazio do kraja u nju. Pri svakom ubodu ona bi se od užitka grčila. Došlo je vrijeme da se mijenja poza i sada sam ja bio na podu a Ivona na mom kurcu se polako nabijala. Dok se ona nabijala na moj kurac Marina je prišla svojom picom mojim ustima rekavši mi da je ližem. Učinio sam to sa velikim zadovoljstvom. Lizao sam joj jezikom usmine i klitoris. Došlo je vrijeme da se njih dvije zamijene. Već dugo je trajao naš seks i došlo mi je bilo da svršim.

Tada je Marina ustala sa mog kurca na moje čuđenje i rekla da sada želi da je jebem u guzu za rastanak. Ivona se tome protivila jer je imala jako usku guzu i govorila da će je to jako boljeti. Marina se naguzila, rukama razmakla guzove i moj kurac je polako počeo da nestaje u njenoj guzu. Išlo je polako, boljelo je ali nije htjela da odustaje. Hrabrila me je da nastavim je jebati jače. Za to vrijeme Ivona je sjedila pored nas drkala prstima svoju picu i gledala kako jebem Marininu guzu. Počela je jako da svršava da je i nas dvoje okupala sa svojim sokovima. Ja nisam više mogao da izdržim, bio sam pri kraju. Rekao sam da ću svršiti a njih dvije su klekle jedna pored druge isplazile jezik napolje i čekale da ih zalijem spermom. Počeo sam da ih špricam po licu i ustima. Bolizale su jedna drugoj ostatak sperme sa lica a zatim i očistile potpuno moj kurac.
Na samom kraju sam se pozdravio uz sočne poljubce sa njih obje u nadi da ću doći ponovo na pripreme kod njih i da ću možda imati ponovo priliku da ih jebem. Kako god se dalje dešavalo ali ja sam imao pripreme iz snova.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina