Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Vrući seks utroje!

Ocjena: 3.6

Već jedno duže vrijeme koje sam na selu proveo kod moje ujne i ujaka sam koristio za seks sa ujninom drugaricom Tamarom. Stvarno je bio to jedan odličan seks. Koristili smo svaki mogući trenutak da se pojebemo, znala je jako dobro da isprazni moja jaja. Voljela je jako moj kurac i primala ga je u dlakavu picu i dupe već duže vreme. Moja ujna Nataša je već duže vreme slutila na to sve do dana kada nas je zatekla na gomili.
Bio je to petak popodne kada smo se ja i ujna vratili iz vrta i tada pri povratku kući naišli smo pored kuće Tamarom. Izašla je ispred kuće u providnoj bijeloj haljini ispod koje su se njihale velike sise. Napalila me je jako što je i ona primetila. Pitala je ujnu da li mogu joj sad otići do prodavnice jer joj treba nešto hitno. Iako sam bio jako umoran pristao sam a moja ujna krenula kući. Kad sam se vratio Tamari odmah me je napala i počela da me skida. Bio sam potpuno nag za sekundu a onda je moj kurac završio u njenim ustima. Počela ga je jako brzo da puši i za sekund je bio u svojoj punoj veličini. Pušila ga je jako dobro grickala je moja jaja a zatim lizala moj glavić. Uhvatio sam je za ruke i okrenuo i naguzio a zatim sam joj nabio kurac do jaja u njenu picu. Počela je jako teško da dahće tražeći da je jebem jako. To me je palilo da sam počeo je nabijati iz sve snage. Govorila mi je kako je jebem odlično kako obožava moj veliki kurac i kako joj širim njenu picu svojom velikom kurčinom.

U jednom trenutku dok smo bili u punom naletu na vratima se pojavila moja ujna Nataša i odmah je počela da viče kako nas nije sramota. Ja sam htio u zemlju da propadnem od stida dok je Tamara govorila kako nije mogla da odoli mom velikom kurcu pokazujući na njega. Ujna je krajičkom oka pogledala moj kurac što je mene jako zbunilo. Tamara je počela govoriti ujni kako je šteta ne iskoristiti ovakvog macana. Ujna je sada me počela gledati požudno i popustila je svoje kočnice. Tamara je ponovo klekla ispred mene i počela mi pušiti kurac. Pozvala je ujnu da i ona proba i na moje zaprepašćenje klekla i polako počela da ga uvlači u svoje usta. Zatim je počela polako sve više da ga uvlači u usta. Gledala je me u oči govoreći mi da ovo mora ostati naša tajna, dok mi je ujna pušila kurac Tamara je polako otkopčavala ujninu haljinu da bi ona ostala u narednom trenutku potpuno gola. Njene sise su ispale naprijed dok joj je pica bila uredno obrijana. Rekao sam ujni da legne na krevet što je ona uradila. Prinio sam kurac njenoj pici i počeo joj ga gurati. Njena pica je bila još uža i ujna me je molila da je jebem polako jer je jako boli. Poslušao sam je i jebao polako dok sam to radio lizao sam ogromne sise Natašine. Nakon par minuta naguzio sam Natašu i počeo je jebati iz sve snage hvatajući je za kosu i povlačeći joj glavu unazad što je nju palilo. Dok sam je nabijao na kurac ujna se naguzila do nje i prstima sam počeo rovariti po njenoj pici.

Obje su počele jako da stenju, i sad sam prebacio kurac u ujninu picu. Nabijao sam je sada malo jače a Tamara je počela lizati ujnine sise. Sve to je dovelo da u narednom trenutku počne svršavati. Pala je na krevet sva crvena u licu a ja sam kurac prebacio u Tamarinu picu. Ujna nas je gledala dok sam punio Tamaru iz sve snage. Tamara je svojim nogama stegla me oko struka da bi mogao je jebati još jače. Ujna je sada počela da se mazi po svojoj pici gledajući nas.

Sve ovo me je jako napalilo da sam bio pri kraju. Kada sam im rekao da ću svršiti obje su klekle jedna pored druge otvorile usta i izbacile jezik jer su željele da im svršim u usta. Za tren sam počeo da špricam spremu po njihovim licima. Obje su polizale moju spermu rekavši da je jako slatkog ukusa. Nasmijale se se zatim me poljubile i rekle da od sada je ovo naša tajna koju će mo nastaviti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija