Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Vruči vikend sa Marijanom

Konačno je došla i subota, a i kiša je malo stala, pa se i sunce napokon pojavilo. Bilo je oko pola dva kad sam došao u kafić. Marijana je još radila, ali je Danijela već stigla i čitala je novine u separeu uz kavicu.
Marijana je imala gužvicu na šanku, pa sam se pridružio Danijeli u separeu. Pričali smo o glupostima i malo se dotakli Igora koji je ovaj vikend otišao kući, jer je imao nekih obaveza, a onda nam se pridružila Marijana, pa smo se sad mi poljubili, a Danijela je samo odmahnula rukom:

- Neću ništa komentirati.. -na što smo Marijana i ja prasnuli u smijeh.

Kad su napravile smjenu Marijana i ja smo otišli do pizzerie i uzeli dvije pizze za van, te smo uskoro bili kod nje. Kuća je bila lijepo uređena, a vidjelo se i da joj starci imaju love ili barem ukusa za uređenje. Zavalili smo se na veliku kutnu garnituru u dnevnom, razvukli pizze po stoliću, a Marijana nam je donijela čaše i pive, pa smo se prihvatili jela. Tijekom jela me je htjela hraniti pizzom, pa mi je ugurala skoro cijeli komad u usta da sam se skoro zadavio. Umirala je od smijeha, a onda me poljubila i šapnula mi:

- Sad znaš kako je meni kad mi hoćeš zabiti kurac u usta do kraja -pa mi uvalila jezik u usta i počeli smo se divlje ljubiti.

Ubrzo smo bili potpuno goli i moja je glava bila između njenih nogu, te sam joj lizao picu koja je sad bila potpuno obrijana i glatka. Stenjala je pod mojim jezikom, a ja sam joj ugurao dva prsta u picu i sad sam ju jebao njima dok sam se podigao i lizao joj bradavice na sisama. Držala me rukom za glavu i privlačila ju na svoje sise, ali se tijelom migoljila dok su joj moji prsti šetali po pici i trljali ju iznutra. Nije trebalo dugo i Marijana je počela svršavati uz jako grčenje i cvilež, a moji prsti su bili svi od njenih sokova. Srećom da se na kutnoj nalazio prekrivač, pa neće ostati tragovi. Nakon što se smirila, ustala je i ugasila TV, te me povela na kat u svoju sobu. Hodao sam sa dignutim kurcem za njom, a ona me je pogledala i zastala na stepenicama, pa sam stao točno iza nje, a moj kurac se našao točno između njenih nogu. Malo je raširila noge, a ja sam stao na sljedeću stepenicu i kurac je došao točno na njenu picu. Primio sam ga i namjestio na ulaz u picu i gurnuo ga unutra. Uzdahnula je kad joj je ušao unutra. Primio sam ju za bokove i počeo ju jebati tako s guza na stepenicama. Ona se držala jednom rukom za ogradu, a drugom se oslonila na zid i stenjala je na svaki moj ubod u njenu picu. Nije trebalo dugo, jer sam bio jako napaljen, da počnem svršavati i puniti joj picu svojom vrelom spermom. Privukao sam ju na sebe, a ona je stisla noge jednu uz drugu i tako smo stajali jedno vrijeme dok sam joj milovao sise sa leđa, a onda je rekla:

- Idemo do sobe, ali ga ne vadi iz pice.. -i krenuli smo malim koracima do njene sobe, a ja sam ju držao uz sebe.

Bilo mi je smješno, ali smo ipak stigli u sobu, a zbog trenja njenih nogu po mom kurcu i jajima, on je i dalje čvrsto stajao. Polegao sam ju na krevet koji nije bio pretjerano širok, ali se dvoje moglo stisnuti na njemu. Legla je na trbuh, a ja sam bio iznad nje, pa sam sad izvukao sluzavi kurac iz njene pice, te sam ga smjestio između njenih guzova i počeo ga trljati između njih. Izgleda da joj je to pasalo, jer je stenjala ispod mene dok sam joj tako trljao kurac među guzovima. Ustao sam nakon nekog vremena sa i dalje napetim kurcem i pogledao joj guzu, te mi je na pamet palo da bi joj ga mogao staviti u šupak, pa sam ju i upitao. Malo se nećkala, a onda rekla:

- Probaj, ali budi nježan, molim te.
- Hoću, bez brige -rekao sam i poljubio ju u guzu.

Počeo sam joj prstima kliziti oko čmara i milovati ga, a onda prstima ušao u picu i namočio dva prsta, pa počeo jedan uguravati u šupak. Malo je zastenjala, ali kad sam ga počeo uguravati brže umirila se. Zatim sam dodao i drugi, pa je jače zastenjala. Zatim sam primjetio kremu za ruke na njenoj polici, pa sam ustao i uzeo ju, te joj iscijedio dio na šupak. Malo se trgnula od hladnoće kreme, ali sam ju brzo počeo utrljavati u njen šupak, pa je nastavila sa stenjanjem. Zaključio sam da sam joj dovoljno proširio otvor, pa sam kremu iscijedio i po kurcu, te ju razmazao po njemu i zatim sam ustao i stao iza nje. Ona je rukama primila svoje guzove i malo ih raširila, te sam namjestio kurac na ulaz u guzu i lagano ga gurnuo. Nakon par puta je napokon ušao glavić što je kod nje izazvalo lagano stenjanje, a onda sam kliznuo unutra i uskoro sam ga do pola ugurao. Malo je jače zastenjala, pa sam zastao, a kad se smirila nastavio sam ju jebati lagano. Stenjala je i dahtala ispod mene, a ja sam uživao jebući je u njen uski šupak. Uskoro se ona stresla i znao sam da je svršila, a ni ja nisam bio daleko, pa sam malo ubrzao ubadanje u njen šupčić i nakon par minuta sam počeo svršavati i puniti joj guzu spermom.
Nakon što sam se ispraznio u nju izvalio sam se na krevet kraj nje, pa sam ju zagrlio i malo smo se ljubili, a onda je ona rekla da idemo pod tuš. Dok je hodala ispred mene do tuš kabine gledao sam kako joj se iz pice i guze cijedi moja sperma niz noge uz njene sokove, te su joj se noge sjajile od toga.

Pod tušem smo bili dok nismo ispraznili cijeli bojler i mazili se, a onda se brzo vratili u sobu i zavukli se u onaj njen krevetić, te smo se nastavili ljubiti i grliti, te maziti. Na moje iznenađenje je Marijana zaspala, pa sam ju samo privukao bliže k sebi u zagrljaj, te sam i ja uz nju zadrijemao. Spavali smo do večeri i nakon toga smo ispraznili frižider, a onda se zavalili na kutnoj garnituri i gledali TV, dok nam se opet nije prijebalo, pa smo se vratili u sobu i pola noći proveli budni, te smo isprobali nekoliko poza, jedino joj više nisam punio šupak, ali sam joj picu i usta propisno napunio sa spermom.

Naše druženje je pomalo preraslo u vezu, te se ona preselila k meni i sad planiramo i vjenčanje, pošto je ostala u drugom stanju.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija