Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ZA BOLJU OCJENU

Bok ime mi je Maja treća sam godina ekonomskog faxa i ostao mi je još jedan ispit kako bi dala godinu, međutim problem je bio što sam pala ispit po treći put i dobila sam još jednu priliku na dekanskom roku. Predmet koji sam morala položiti bio je iz statistike koji mi je bio dosadan, a i nikako ga nisam mogla skužiti ni razumjeti.

Cijelo ljeto odlazila sam na instrukcije i uspjela sve to nekako shvatiti, ali znala sam da neću moći dobiti više od dvojke, a trebala mi je barem trojka zbog ukupnog prosjeka koji bi mi omogućio upisati četvrtu i petu godinu bez plaćanja. Profesor koji mi je predaje statistiku ima 50 godina nije nekog izgleda, ali o njemu se pričalo kako studentice koje na njegova predavanja dolaze malo oskudnije odjevene imaju uvijek bolju ocjenu, ja inače nisam takva i ne volim se oblačiti kao fufica, ali kako kažu cilj opravdava sredstvo tako sam se i ja obukla i sredila. Obukla sam kratku minicu, visoke štikle i usku bijelu majicu sa velikim dekolteom. Inače izgledam dosta atraktivno i bez takvih krpica.

Plava duga kosa, vitkog struka, ravnih i vitkih nogu, sise su mi čvrsta trojka, a guza kruškolikog oblika i malo prčasta. Ispit mi je bio zakazan za srijedu u 12 sati, došla sam ispred učionice sa ogromnom tremom i pokucala na vrata, "naprijed" začulo se iz učionice, ušla sam u učionicu i za katedrom vidjela profesora kako sjedi i čita nekakve papire. "Dobar dan profesore došla sam na ispit", kažem ja. "Uredu izvolite kolegice", kaže profesor i podižući glavu odmjeri me od glave do pete, a oči i nosnice kada me vidio raširile su mu se tako da sam već znala da sam na dobrom putu. Pozvao me je da dođem do katedre i da stanem ispred njega, počeo me je rešetati pitanjima ne skidajući pogled sa mene, krajičkom oka pogledala sam u njegovo međunožje i vidjela da se profesor napalio, a i ono što sam vidjela tada ali i kasnije osjetila zaista je imao komad kurca. Rešetao me pitanjima dobrih pola sata i znala sam odgovoriti na sva pitanja. Zatim mi je rekao;" Kolegice vidim da sete učili, ali uzimajući u obzir cijeli semestar i dva jako slaba seminara ne mogu vam dati veću ocjenu od dvojke". Počela sam da ga molim čak su mi i suze navrle na oči, ali on nije popuštao, a onda onako iz očaja rekla sam;" Možemo li se kako dogovoriti profesore", kako dogovoriti odgovori on, pa mogla bi još da odgovaram usmeno odgovorim mu i licnem jezikom svoju gornju usnu. Profesor se samo nasmijao i dižući se sa stolice krenuo prema vratima i zaključa ih, cijelo to vrijeme njegovog hodanja njegova kurčina stajala je napeto. Kažete usmeno odgovori i počne otkopčavati svoje hlače spuštajući ih zajedno sa slip gaćicama do koljena pokazujući mi svoj kurac koji je bio ogroman.

Čučnula sam na pod i primila njegovu kurčinu u svoju ruku i gledajući ga u oči počela da mu ga drkam, jezilom sam mu palacala po glaviću zatim ga ližući po cijeloj dužini od korijena pa nazad do glavića dok sam mu drugom rukom mijesila njegova jaja, počela sam da mu usisavam glavić postepeno mu uvlačiti kurac što sam dublje mogla i zajedno sa rukama i ustima počela mu ga pušiti i drkati. Profesor je dahtao od uzbuđenja držeći me za glavu držeći tempo koji mu je odgovarao, pušila sam mu ga dobrih desetak minuta dok me nije podigao za ruke i leđima me polegao na stol, zadigao mi je minicu i doslovno pokidao moje gaćice i počeo da me divljački liže i krvnički mijesi i stišće moje sise.

Bio je grub, ali meni je to nekako i pasalo, zatim se pridigao uhvativši me za bedra i povukao do ruba stola i naglo se sjurio u moju pičku do samih jaja, ja sam vrisnula od trenutne boli, ali kada je počeo da se zakucava u mene bol je nestala, jebao me je kao luđak, a ja sam zagrizla majicu kako ne bi bila glasna, ali sam cvilila i dahtala uživajući na tom predivnom kurcu koji je razvaljivao i širio moju pičkicu, nakon samo pet minuta takvog razbijanja svršila sam kao nikad. Pustio me malo da se smirim i izašao iz mene govoreći mi;" Ajde kolegice još malo usmenoga", ponovno sam čučnula i počela pušiti i drkati njegov kurac, nakon par minuta rekao mi je da mu se naguzim na stolici, koljenom sam kleknula na stolicu dok mi je druga bila na podu, uhvatila sam se rukom za naslon i isprčila što sam više mogla, došao je iza mene glavićem protrljao moju pičkicu i ovaj puta lagano ušao u mene, guzio me laganim tempom kao da je želio da osijetim cijelu njegovu dužinu i debljinu, osjećala sam se savršeno tiho dahćući, spustila sam ruku na svoj klitoris i počela ga drkati govoreći profesoru da ubrza i da me jebe kao zadnju kuju koliko sam se bila napalila, naravno profesor je to doslovno shvatio i počeo da me jebe, ponovno sam zagrizla rub majice i čekala da me ponovno opali ludi orgazam koji mi je dolazio. Naravno svršila sam jako i intenzivno kao i prvi put.

Zatim je stao i onda je on sjeo na stolici, ajde kolegice sjedni te mi na kurac i malo se nabijajte na njega rekao je profesor ja sam sjela na njegov kurac i nabijala se do kraja dok mi je on mijesio i sisao sise i bradavice koje su bile napete ja sam se žesće napalila i počela da se nabijam na njegovu kurčinu dok nism svršila po treći put. Smirila sam se tako na njegovom kurcu i pitala ga da li je ovo sada za trojku, je kolegice, ali ja još nisam svršio odgovori on pa me upitao;" Želite li možda četvorku kolegice", naravno profesore, što moram napraviti za četvorku pitam ga, a on mi odgovori još malo usmenoga i gutanja i biti će čvrsta četvorka. Skinula sam se sa njega i ponovno čučnula i počela mu ga pušiti i drkati dok je on sjedio na stolici. Pušila sam mu ga i drkala dobrih desetak minuta, a onda primijetila kako se napinje i sve jače stenje, ubrzala sam drkanje držeći njegov glavić svojim usnama i čekala njegovu spermu koja je ubrzo počela ispunjavati moja usta. Svršavao je kao konj, a ja sam sve to gutala trudeći se da ne ispustim ni kap, nakon zadnjeg mlaza oblizala sam i očistila njegov kurac od sperme i pitala jeli sada četvorka. Dajte mi index kolegice kaže profesor, izvadim index iz svoje torbice i pružam mu ga u ruke gledam kako stavlja potpis i govori čista petica kolegice.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija