Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Za dobra stara vremena

Imao sam 18 godina kad sam sa starcima otišao iz svog starog kvarta, a i iz grada općenito. Preselili smo se na naš najveći otok pošto je stari radio za naftnu kompaniju, pa je tamo dobio posao za stalno i kuću za cijelu obitelj, takva su bila onda vremena.

Sada sam se nakon 25 godina ponovo vratio, tj došao sam na jedan seminar u glavni grad koji je trajao tri dana, pa sam odlučio posjetiti stari kvart. Promjenio se, a bilo je za glupo misliti da se neće, pa sam sad pokušavao otkriti što se promjenilo, a što je ostalo iz mog sjećanja. Tamo gdje su nekad bile šikare po kojima smo se igrali, sad su stajale novogradnje, a vrtić i školu sam jedva prepoznao s obzirom na nadogradnje i obnove. Prolazio sam pokraj ljudi i pokušavao prepoznati nekoga, ali je bilo teško, a čak sam i mlade mame teško prepoznavao. Malo utučen time kako ne pripadam više ovdje sjeo sam u jedan kafić na tržnici koja je sad bila srce mog kvarta. A mislim da se nekako i počela graditi kad smo mi odselili.

Sjedio sam i pijuckao kavicu, te promatrao ljude oko sebe, te sam primjetio kako me jedna žena promatra, a kad sam ju pogledao samo mi se nasmješila, pa sam se i ja nasmješio njoj. Bila je zgodna, sa kovrčavom svjetlom kosom, a mislim da je bila mojih godina. Uto se je ustala, rekla nešto frendici za stolom, pa se uputila u mom smjeru. Bio sam zaintrigiran, a kad je prišla bliže i kad mi se nasmješila, te progovorila prošli su me trnci:

- Dario, jesi to ti?
- Jesam.. -tiho sam rekao, a prije nego sam nastavio ona je nastavila.
- Goga je, kaj me ne poznaš? ! ? -žmirnuo sam dva tri puta, a onda sam se sjetio.
- Isuse, Goga? ! ? ! Pa nisam te uopće prepoznao.. -rekao sam i ustao, pa smo se zagrlili i izljubili, jer ipak mi je bila simpatija u osnovnoj školi.
- Da da.. cura se postarala isad glumiš -sarkastično je dodala i nasmijala se, a ja sam samo odmahnuo rukom.
- Ma daajjj.. pa nisi nosila cvikse i bila ti je kosa tamnija, te ravna, a i.. -tu sam zastao i pogledao njeno bujuno tjelo, mislim vitko, ali sa sisama i guzom koje su napinjale majicu i ljetne hlače na njoj- .. bila si puno ravnija u osnovnoj školi.
- Hja, malo sam se kasnije razvila.. -rekla je šeretski i nasmijala se, pa sam joj ponudio da sjedne, a onda pogledao prema njenoj frendici, a ona je odmahnula rukom- Samo znanica iz zgrade u kojoj stanujem, nije bitno..

Sjeli smo i prisjetili se starih dana, pa pretresli vrijeme od kad se nismo vidjeli, te sam saznao da je ostala udovica u trećoj godini rata koji je ovdje bio. Ostala je sama sa curicom koja je imala dvije godine, a sad je odlikaš u srednjoj školi. Nije se više udavala, mada su joj se mnogi nabacivali, na što sam ja zaključio kako nije čudo, pa je samo prasnula u smijeh iako mi se činilo da joj je bilo drago zbog mojeg komentara. Radila je kao farmaceut u jednoj apoteci, dobra plaća, odlični radni uvjeti i slićno, a ona je saznala da sam se razveo, da sam živio vani 6 godina kao inženjer u naftnoj kompaniji, pa sam sada savjetnik za našu kompaniju. Samo je konstatirala da jabuka ne pada daleko od stabla, aludirajući na mog starog koji je stradao u Libiji na bušotini. Razmjenili smo brojeve telefona, te je predložila da bi mogli sutra na neko piće nakon posla, a ja sam prihvatio.

Cijeli drugi dan sam bio kao na iglama i jedva sam čekao da dođe večer, pa sam ju nazvao oko 18 sati i dogovorili smo da dođem kod nje. Bio sam malo nervozan, ali sam u 20 sati došao kod nje, pozvonio na vrata i čuo korake. Otvorila mi je mlada cura, pa sam znao da je to Ela, njena kćer. Nasmješila mi se i pustila me unutra:

- Sad će mama.. -rekla je i otišla u svoju sobu nabivši slušalice na uši koje su joj dotle bile oko vrata.

Gledao sam za njom i nešto me podsjetilo na Gogu kad je bila mlađa od nje, isti stav i odnos prema okolini sa dozom buntovništva. Prekinuo me dolazak Goge iz kupaonice i oblak parfema oko nje. Bila je prezgodna, pa je zastala i malo pocrvenila kad je primjetila kako ju gledam, a onda mi je prišla i poljubila me. Malo sam se trznuo, a onda joj uzvratio poljubac. Ljubili smo se tako koju minutu, a onda se odmakla i tiho rekla:

- Ovo sam htjela još jučer napraviti, a kad si me sad gledao kao nekad prije dvadeset i pet godina jednostavno sam to napravila.
- Ne moraš se ispričavati, jer ja nisam noćas baš spavao zbog tebe..

Zatim smo se trgli i otišli van nakon njenog ratgovora sa Elom, pa smo uskoro bili u jednom kafiću gdje je bila ugodna atmosfera. A nakon dva pića smo se držali za ruke ispod stola, pa je uskoro sjedila priljubljena uz mene, a onda sam joj šapnuo da idemo kod mene u hotel, pa smo brzo izašli. Ljubili smo se još u autu, a kad smo stigli u moju sobu brzo smo se poskidali i gledao sam njeno prekrasno tijelo. Prvi put sam ju vidio potpuno golu, jer sam ju kao klinac vidio samo u jednodijelnom kupaćem. Bio sam očaran, a to se vidjelo i po mom kurcu koji je stršao ispred mene. Poveo sam ju do kreveta i polegao na njega. Ljubio sam ju i milovao rukama istražujići njeno tijelo koje je lagano drhtalo. Koža joj je bila nježna i baršunasta, a grudi su joj bile i mekane i čvrste istovremeno. Ljubio sam joj bradavice dok je lagano uzdisala, a onda sam ruku spustio između njenih nogu i kliznuo niz njen obrijani brežuljak i ušao između njih. Zastenjala je kad sam prstima pomilovao klit i ulaz u njenu picu. Usmine su bile već dobrano mokre, pa mi je prst bez otpora kliznuo u nju na što se samo lagano stresla. Mrsila mi je kosu dok su moje usne ljubile njene sise, a prsti lutali i istraživali njenu picu. Ubrzo sam trljao njen klit i nije trebalo dugo da uz glasan jecaj svrši, pa je sad plahta ispod nje bila mokra.

Uspravio sam se i raširio joj noge, te sam se smjestio između njenih nogu sa uspravnim i tvrdim kurcem koji je slinio na vrhu, pa se namjestio sa njim na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Bila je jako uska, pa mi je trebalo nekoliko uboda da uđem do kraja sa njim unutra. A onda me obgrlila i rukama i nogama, pa sam imao osjećaj kao da me hobotnica uhvatila. Jebao sam ju u kratkim trzajima jer nisam imao mogućnosti jače ga zabiti u nju. U jednom trenu se ona našla na meni i sad se žestoko nabijala na moj kurac. Bilo je to frenetično nabijanje, pa sam se pitao da li je uopće imala koga nakon supruga. Ja sam bio blizu svršavanja, pa sam ju htio upozoriti:

- Goga.. svršit ću.. .
- O daj.. daaajjjj.. napuni meeeeee.. . -nastavila se nabijati do mojih jaja i u sljedećem trenutku sam počeo prazniti svoja jaja u njenu vrelu i nezasitnu picu.

Trzala se kako su mlazevi vrele sperme zalijevali njenu unutrašnjost, ali nije posustajala, već je nakon još jedne minute nabijanja počela i ona svršavati, pa smo ubrzo ležali, tj ona na meni, teško dišući i pokušavajući se smiriti. Ostali smo tako još neko vrijeme, a onda me počela ljubiti i milovati, pa se na moje iznenađenje spustila usnama do mog kurca i u sljedećem trenu je nestao u njenim ustima. Osjećao sam njen jezik na svom glaviću, te mi se kurac uskoro počeo buditi i nije dugo trebalo da postane tvrd i uspravan. Brzo se popela na mene i odmah sjela na njega. Sad joj se nije žurilo i polako je klizila svojom picom niz njega, pa se odizala do samog glavića i opet natrag. Ja sam joj počeo milovati sise i trljati bradavice, pa je sklopila oči i uživala, a onda je malo pomalo počela ubrzavati i uskoro se opet nabijala svom snagom na njega. Vidio sam da neće izdržati, pa sam ju okrenuo i položio na trbuh na krevet, te joj malo raširio noge i smjestio se između njih, a kurcem polako ušao u njenu picu. Sad sam ja nju jebao žestoko zabijajući kurac do jaja u njenu picu dok je njena stražnjica lupala po mom trbuhu.

Već mi je i znoj debelo izbijao po leđima od napora dok sam joj zabijao kurac u picu, te sam nakon desetak minuta intezivnog nabijanja napokon po drugi put napunio njenu picu, a i ona je već svršila, tako da su nam se sokovi sad izmješali. Legao sam kraj nje, pa smo se još malo ljubili, a onda je rekla da treba ići, pa sam joj predložio da se otuširamo i da tek onda ju odvezem. Pod tušem smo se još malo mazili, a onda sam ju odvezao kući uz dogovor da se sutra ponovo nađemo, ali kod nje, jer je Ela popodne u školi, a poslije je na satovima klavira u muzičkoj, pa ćemo imati vremena za sebe.

Tako je i bilo, a nakon toga smo se čuli skoro svaki dan, pa sam im rekao da dođu kod mene na more i malo se odmore. Došla je samo Goga, a Ela je išla kod bake i dede na more, pa smo Goga i ja imali vremena za sebe, ali o tome u drugoj priči.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija