Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Za praznike kod mamine rodice!

Moja mama je imala u Zagrebu rodice koj je bila učiteljica. Živela je sa svoje dvoje djece. Razvela se od svog muža već dvije godine. Izgledala je za svojih četrdeset godina jako seski. Zvala se Jasna. Imala je dugu plavu kosu, velike grudi i jako oblikovanu guzu. Voljela je uvijek da se oblači jako seksi. Moram priznati da sam se jako kao tinejdžer a kako sam kasnije i odrastao i napunio osamnaest godina sve više se počeo ložiti na nju. Postajala se više predmet mojih seksualnih maštarija. Jako me palilo da gledam porniće sa učiteljicama zamišljajući sebe i nju kako glumimo umjesto glumaca.

Pred novu godinu Jasna je pozvala mene i mamu da praznike provedemo kod nje. Moja mama je pristala a ja sam bio jako sretan zbog toga. Nisam mogao da isčekam da odemo do nje. Kada smo konačno se zaputili kod nje našim kolima trebalo nam je par sati vožnje. Došli smo do nje i jako se obradovala kad nas je ugledala na ulaznim vratima. Na sebi je imala usku trenerku koja je jako isticala njenu veliku guzu. Moj kurac od sedamnaest centimetara se budio u gaćama. Naližila me je jako. Pustio sam je da se kreće ispred mene. Želio sam da gledam u te njene velike guzove dok mijesaju dok se kreće.

Večerali smo i spustili se u dnevnu sobu da malo odmorimo. Morao sam da odem do wc. Kada sam ušao u wc uvidio sam da iz korpe za veš viri njen crni brus. Jako sam se napalio. Uzeo sam ga u ruku i stavio na moj već ukrućeni kurac i počeo ga drkati. Bio sam jako napaljen da sam odmah svršio po njemu. Vratio sam ga ponovo u korpu za veš umazanog spermom. Otišli smo na spavanje. Sutradan kada sam ustao moja mama je otišla u prodavcu. Pozdravio sam Jasnu koja je bila u kuhinji nešto spremala i zaputio se u wc. Djeca su se igrala u dnevnoj sobi.

Čim sam ušao vidio sam da nema onog starog brusa u korpi ali zato su sada tu bile njene crvene tange. Uzeo sam i počeo ponovo da drkam na njih. Zanio sam se toliko da nisam ni primjetio da je ušla. Prekinula me je sa jednim pitanjem šta to radim sa njenim tangama. Moj kurac je bio jako podignut. Pokušao sam da ga prekrijem rukama bezuspješno. Bacila je pogled na njega i ugrizla se za donju usnu. Molio sam je da ne kaže mojoj mami. Obećala je da neće ukoliko nastavim da to radim to što sam počeo.

Počeo sam da ga drkam dok je ona krenula da se skida. Za tren je ostala gola ispred sebe. Imala je jako velike sise sa tamnim bradavicama. Dolje je uredno bila obrijana. I ona se bila napalila na mladog pastuva. Prišla je i uzela mi kurac u ruku. Počela ga je snažno da drka. Moj kurac se podigao do maksimuma. Hvalila ga je kako je veliki i tvrd. Okrenula se prema zidu i izbacila guzu prema meni. Rukama je raširila guzove i rekla da ne može više da izdrži i da joj ga stavim u picu. Bila je isto tako jako napaljena i dolje vlažna.

Nespretno sam joj prišao otpozadi. Uzela je moj kurac i namjestila ga na ulaz njene obrijene pice a potom se jednim potezom nabila na njega. Počela je sve jače i jače da miješa na mom kurcu. Bila je jako uska jer se nije tucala već dvije godine. Stenjala je jako glasno. Lagano je uzela peškir i stavila ga u usta da bi što manje stenjala dok je moj kurac širio njenu picu. Polako sam se oslobodio i uhvatio je rukama za guzove. Počeo sam da je tucam brže. Čim sam ubrzao ona je svršila.

Molila me je da to učinim i ja isto. Dok sam je tucao rukama mi je gnječila jaja nebi li još brže svršio. Napalila me je jako. Počeo sam da je punim. Moja sprema je ispunila njenu picu. Okrenula se prema meni rekavši da je ovo ono što joj je baš trebalo. Poljubila me je u usta rekavši da ćemo ovo ponoviti još koji put dok sam ovdje. Ostao sam da se malo priberem i obučem. Nakon par minuta i mama se vratila iz grada.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija