Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Za sve je kriva kava s kolegicom

Kolegica mi je, dok smo jednom bile na kavi ispričala kako se seksala s nekim likom i da je doživljaj bio prilično upečatljiv, opisivajući mi u detalje položaje i tehnike koje su isprobavali i moram, priznati da mi je u međunožju bilo prilično vruće i vlažno dok sam to slušala i zamišljala. Danima mi te slike njenog doživljaja nisu dale mira i odlučila sam se prijavit i napraviti profil na jednom sajtu za pronalaženje partnera. Nlijepo sam se opisala, napravila album s prilično izazovnim, erotičnim, ali ne eksplicitnim slikama i čekala „efekat od tog“.


Da ne duljim, od likova koji su mi se javili po intuiciji sam se odlučila za jednoga i s njim sam se nastavila dopisivati. Prvih par dana bile su to prilično bezazlene poruke, no uskoro je dopisivanje postalo vruće, krv mi je brže prolazila kroz tijelo, disanje se ubrzavalo i kad mi je jednu večer, nakon što sam ja njemu poslala jednu sliku koja je više otkrivala nego skrivala, poslao svoju sliku u boksericama, koje su neuspješno skrivale njegovu tvrdu i veliku batinu znala sam da je on taj kojega moram imati.


Nismo se prestali dopisivati ni nakon što je otišao na godišnji odmor, svakodnevno smo razmjenjivali vruće poruke i nestrpljivo smo čekali da se vrati jer smo oboje željeli da se sretnemo. Dogovorili smo se da ga ja pokupim na aerodromu kad doleti s godišnjeg. Došao je i taj dan i bila sam jako uzbuđena i nervozna dok sam vozila prema zračnoj luci i dok sam ga čekala da se pojavi na izlazu. Kad je izašao zagrlili smo se, osjetila se obostrana napetost i naravnoda smo razmijenili nekoliko riječi.


Na sebi sam imala kratku crnu usku suknju i kratki crni topić. Prilikom ulaska u auto suknjica mi se malo podignula, otkrivši moja bedra. Krenuli smo i on je položio ruku na moju natkoljenicu i milujući ju pomalo. Napetost se pojačavala, rapidno. Povukao je suknju još na gore i uočio da sam ispod suknje gola, bez gaćica. Kako bih provjerila što se događa s njim položila sam ruku na njegovo krilo nastojeć ga napipati i našla sam ga. Već je bio čvrst i lagano se cukao dok sam ga dirala. Kako sam vozila morala sam maknuti ruku i usredotočiti se na cestu. Nagnuo se prema meni i šapnuo mi u uho:“pojest ću te kad te dohvatim“. U konačnici je to bila i moja želja, samo sam ga htjela još malo cimati, odgađati taj trenutak, neka malo čeka i pati.


Stali smo usput u jednom baru uz cestu, naručili piće i smjestili se u jedan separe preko puta u kutu. Ni na ništa drugo nisam mislila nego na njegov kurac, koji se jasno razaznavao u njegovim hlačama, kako ću ga raspakirati i konačno imati u rukama, a onda i u sebi, u mojoj rupici, koju će on začepiti. Očito su se i njemu iste misli motale po glavi i nagnuo se unatrag kako bi imao uvid među moje noge, koje sam još lagano raširila. Gledao je u moje u obliku trokuta ošišane stidne dlačice i moje od požude vlažno i sjajno meso. Brzo smo ispili naše piće i brzo se uputili njegovoj kući.


Odveo me odmah u spavaću sobu i legli smo se na njegov krevet. Obučeni. Ja sam i dalje glumila hladnoću, kao ne želim seks na prvom spoju. To ga je izgleda strašno palilo. Nije znao što bi i svukao se do gola, nadajući se da će me to slomiti. Namjerno sam okrenula glavu od njega i rekla da se može skinut i pet puta ako želi, ali da ja neću gledati. Da bi onda on mene pitao želim li ga malo dodirnuti bez gledanja. Definitivno je u mojim očima vidio da sam vruća i da samo glumatam.


Primio je moju ruku i položio ju na svog ljepotana, kojega je prije toga još malo nadrkao. Obuhvazila sam ga rukom i lagano stisnula. Vatra se rasplamsala, okrenula sam se prema njemu i strastveno smo se poljubili, vruće. Privukao me je bliže k sebi i naše ruke su ispitivale tijelo onog drugog. Onda je lagao na mene, dok je lagano sisao moju bradavicu, a ja osjetila snagu njegove muškosti na centru moje ženstvenosti, koja je već jako vlažila i moji sokovi su klizili po unutrašnjoj strani moje natkoljenice. Svojim kurcem je osjetio moju vlažnost, osjetila sam ga na moji usminama, kako ih dodiruje i kako ih njegov glavić razmiče i prodire centimetar po centimetar u mene, da bi onda koju sekundu zastao, osjetila sam kako se kruti i kako se zatim punom snagom zabija u mene. Obuhvatila sam ga nogama i navukla još jače na sebe. Pri svakom udaru vikala sam:“ oh da, jebi me, jebi me, ! “ Potpuno bi ga izvukao, stavio moje noge na svoja ramena i onda ga snažno zabio do korijena, nabijao me je svom snagom, a njegova jaja su pri svakom udaru lupala o moj šupak.


Jebao me je tako žestoko neko vrijeme da bi ga onda izvadio i naredio mi da legnem na trbuh. Podignuo mi je guzu, razvukao rukom moje guzove kako bi lijepo mogao vidjeti kako njegov kurac nestaje u mojoj rupici. Duboko u meni, lupao me dlanom po guzi, što me je jako napaljivalo, a guza mi je gorjela, kako me je mlatio. Primio me je za bokove, kako mu ne bi izmicala i kako bi imao kontrolu nadamnom, dok me razbucavao. Istovremeno sam masirala svoj klitić i ubrzo ušla u mašinu i postigla radnu temperaturu, moja strast je tutnjala k svom orgazmičkom rasterećenju. “Jebi me, jebi me, još, još, jače, daj, daj, daj“.


Jebao me je dalje, snažno, malo brzo, pa onda malo polakše, cimao je pomalo i prije nego sam počela svršavati uhvatio me je za kosu i povukao me unatrag, pokazujući tko je gazda u ovoj igri, ne prestjući me navlačiti i nabijati na sebe, svršila sam žestoko, drmalo me od glave do pete, grčilo, treslo.
Osjetila sam kako mu kurac bubri u meni i da je blizu svršavanja i prskanja. Izvukao ga je, držeći me čvrsto za guzu, pritiščući se kurcem na guzu nastavio ga je trljati o mene dok nije sve što je bilo u jajima isprskao van iz sebe. Samo sam osjetila kako se vruća sperma cijedi niz moju guzu. , dok se on sav zadihan i uspuhan srušio na trbuh pored mene i prebacio ruku preko moga ramena.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija