Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Za sve je kriva kava s kolegicom

Ocjena: 5

Kolegica mi je, dok smo jednom bile na kavi ispričala kako se seksala s nekim likom i da je doživljaj bio prilično upečatljiv, opisivajući mi u detalje položaje i tehnike koje su isprobavali i moram, priznati da mi je u međunožju bilo prilično vruće i vlažno dok sam to slušala i zamišljala. Danima mi te slike njenog doživljaja nisu dale mira i odlučila sam se prijavit i napraviti profil na jednom sajtu za pronalaženje partnera. Nlijepo sam se opisala, napravila album s prilično izazovnim, erotičnim, ali ne eksplicitnim slikama i čekala „efekat od tog“.


Da ne duljim, od likova koji su mi se javili po intuiciji sam se odlučila za jednoga i s njim sam se nastavila dopisivati. Prvih par dana bile su to prilično bezazlene poruke, no uskoro je dopisivanje postalo vruće, krv mi je brže prolazila kroz tijelo, disanje se ubrzavalo i kad mi je jednu večer, nakon što sam ja njemu poslala jednu sliku koja je više otkrivala nego skrivala, poslao svoju sliku u boksericama, koje su neuspješno skrivale njegovu tvrdu i veliku batinu znala sam da je on taj kojega moram imati.


Nismo se prestali dopisivati ni nakon što je otišao na godišnji odmor, svakodnevno smo razmjenjivali vruće poruke i nestrpljivo smo čekali da se vrati jer smo oboje željeli da se sretnemo. Dogovorili smo se da ga ja pokupim na aerodromu kad doleti s godišnjeg. Došao je i taj dan i bila sam jako uzbuđena i nervozna dok sam vozila prema zračnoj luci i dok sam ga čekala da se pojavi na izlazu. Kad je izašao zagrlili smo se, osjetila se obostrana napetost i naravnoda smo razmijenili nekoliko riječi.


Na sebi sam imala kratku crnu usku suknju i kratki crni topić. Prilikom ulaska u auto suknjica mi se malo podignula, otkrivši moja bedra. Krenuli smo i on je položio ruku na moju natkoljenicu i milujući ju pomalo. Napetost se pojačavala, rapidno. Povukao je suknju još na gore i uočio da sam ispod suknje gola, bez gaćica. Kako bih provjerila što se događa s njim položila sam ruku na njegovo krilo nastojeć ga napipati i našla sam ga. Već je bio čvrst i lagano se cukao dok sam ga dirala. Kako sam vozila morala sam maknuti ruku i usredotočiti se na cestu. Nagnuo se prema meni i šapnuo mi u uho:“pojest ću te kad te dohvatim“. U konačnici je to bila i moja želja, samo sam ga htjela još malo cimati, odgađati taj trenutak, neka malo čeka i pati.


Stali smo usput u jednom baru uz cestu, naručili piće i smjestili se u jedan separe preko puta u kutu. Ni na ništa drugo nisam mislila nego na njegov kurac, koji se jasno razaznavao u njegovim hlačama, kako ću ga raspakirati i konačno imati u rukama, a onda i u sebi, u mojoj rupici, koju će on začepiti. Očito su se i njemu iste misli motale po glavi i nagnuo se unatrag kako bi imao uvid među moje noge, koje sam još lagano raširila. Gledao je u moje u obliku trokuta ošišane stidne dlačice i moje od požude vlažno i sjajno meso. Brzo smo ispili naše piće i brzo se uputili njegovoj kući.


Odveo me odmah u spavaću sobu i legli smo se na njegov krevet. Obučeni. Ja sam i dalje glumila hladnoću, kao ne želim seks na prvom spoju. To ga je izgleda strašno palilo. Nije znao što bi i svukao se do gola, nadajući se da će me to slomiti. Namjerno sam okrenula glavu od njega i rekla da se može skinut i pet puta ako želi, ali da ja neću gledati. Da bi onda on mene pitao želim li ga malo dodirnuti bez gledanja. Definitivno je u mojim očima vidio da sam vruća i da samo glumatam.


Primio je moju ruku i položio ju na svog ljepotana, kojega je prije toga još malo nadrkao. Obuhvazila sam ga rukom i lagano stisnula. Vatra se rasplamsala, okrenula sam se prema njemu i strastveno smo se poljubili, vruće. Privukao me je bliže k sebi i naše ruke su ispitivale tijelo onog drugog. Onda je lagao na mene, dok je lagano sisao moju bradavicu, a ja osjetila snagu njegove muškosti na centru moje ženstvenosti, koja je već jako vlažila i moji sokovi su klizili po unutrašnjoj strani moje natkoljenice. Svojim kurcem je osjetio moju vlažnost, osjetila sam ga na moji usminama, kako ih dodiruje i kako ih njegov glavić razmiče i prodire centimetar po centimetar u mene, da bi onda koju sekundu zastao, osjetila sam kako se kruti i kako se zatim punom snagom zabija u mene. Obuhvatila sam ga nogama i navukla još jače na sebe. Pri svakom udaru vikala sam:“ oh da, jebi me, jebi me, ! “ Potpuno bi ga izvukao, stavio moje noge na svoja ramena i onda ga snažno zabio do korijena, nabijao me je svom snagom, a njegova jaja su pri svakom udaru lupala o moj šupak.


Jebao me je tako žestoko neko vrijeme da bi ga onda izvadio i naredio mi da legnem na trbuh. Podignuo mi je guzu, razvukao rukom moje guzove kako bi lijepo mogao vidjeti kako njegov kurac nestaje u mojoj rupici. Duboko u meni, lupao me dlanom po guzi, što me je jako napaljivalo, a guza mi je gorjela, kako me je mlatio. Primio me je za bokove, kako mu ne bi izmicala i kako bi imao kontrolu nadamnom, dok me razbucavao. Istovremeno sam masirala svoj klitić i ubrzo ušla u mašinu i postigla radnu temperaturu, moja strast je tutnjala k svom orgazmičkom rasterećenju. “Jebi me, jebi me, još, još, jače, daj, daj, daj“.


Jebao me je dalje, snažno, malo brzo, pa onda malo polakše, cimao je pomalo i prije nego sam počela svršavati uhvatio me je za kosu i povukao me unatrag, pokazujući tko je gazda u ovoj igri, ne prestjući me navlačiti i nabijati na sebe, svršila sam žestoko, drmalo me od glave do pete, grčilo, treslo.
Osjetila sam kako mu kurac bubri u meni i da je blizu svršavanja i prskanja. Izvukao ga je, držeći me čvrsto za guzu, pritiščući se kurcem na guzu nastavio ga je trljati o mene dok nije sve što je bilo u jajima isprskao van iz sebe. Samo sam osjetila kako se vruća sperma cijedi niz moju guzu. , dok se on sav zadihan i uspuhan srušio na trbuh pored mene i prebacio ruku preko moga ramena.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina