Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Za žene koje vole da bivaju dominirane

Zvoniš mi na vrata. Obučena u crvenu haljinu sa crnim najlonkama i štiklama. Vrata otvaram i vučem te za ruku i uvodim u stan. Pribijam te uz zid i strastveno te ljubim. Obuhvataš me rukama oko vrata, nogama oko struka. Nosim te u spavaću i spuštam te lagano na krevet i lagano te ljubim po tijelu. Glavu bacaš unazad jer ti prijaju moje usne na tijelu tvom. Hvatas me za kosu i pribijas uz svoje sise.

A ja ih ližem i grickam lagano. Lagano pocnem da ti skidam crvenu haljinu i ostavljam te u tvojem crno crvenom korzetu sa halterima koji ti čuva najlonke i crvenim tangama. Lagano hvatam tange ustim i skidam ti ih. Lagano svojim jezikom ti prelazim preko mačkice i počinješ da uzdišeš. Jezik guram jos dublje u tvoju mačkicu i još više uživaš. Ubacujem sada prste, jedan, dva pa i treći. A dok ti jednom diram mačkicu drugom rukom ti masiram grudi, i zubima ti grickam bradavice. Ustao sam i naredio ti da i ti ustaneš. Bila si poslušna i uradila si to. Iz ormara sam izvadio ogrlicu i povodac i stavio ti oko vrata, i naredio ti da klekneš na koljena, ponizno si izvršila moju naredbu. Samo sam rekao puši kurvo i ti si odmah se bacila na posao i izvadila mi ga iz farmerki. Počela da ližeš glavić, kružnim potezima jezika, onda si ga strpala cijelog i kružila jezikom opet oko njega. Gurala si ga do kraja, a ja sam te držao za tvoju kosu i gurao na njega. Prestani naredim ti a ti poslušna kurva ispunjavaš naređenje. Ustani i na sve četri na krevet da si stala. Tako si i uradila. Uzeo sam povez i preko očiju ti stavio, samo si mogla da čuješ moje korake i moj glas. Odjednom si osjetila kako ti šamaram guzicu. Iz usta ti izlaze lagani krici bola.

A ja još jače udaram. Uzimam bič u ruku i počnem da te bičujem. Raširi noge naredba je bila. Poslušala si je i uradila tako. A ja sam bičem lagano počeo da ti šibam mačkicu. Počela si da malo vrištiš jače. Uzimam lopticu i stavljam ti u usta. Te ti onemogućujem da vrištiš. Uzimam svijeću i zapalim je. Dok čekam da se vosak već malo otopi, do tada nastavljam sa bičevanjem tvoje pičkice. Uzimam vibrator i guram ti ga maximalno u tvoju šičku lijepu. Povučem ti kosu i lagano šapnem da ne smiješ da svršiš. I lagani šamar ti opalim. Uzimam svijeću i počnem da prosipam vosak po tvojoj koži lagano. Ti se trzaš jer te peče, a ja nastavljam sa sipanjem voska po tebi. Uskoro osjećaji bola bivaju zamijenjeni osjećajima uživanja. Uzimam vibrator iz tvoje pice i lagano ga namazem vazelinom, spuštam ga sa strane i uzimam konopac i vezem ti noge da su raširene i vezane za kostur kreveta. A ruke ti vežem lisicama. Uzimam vibrator i počnem da ti jebem analni otvor, a dok to radim svojom kurčinom ti jebem pičku tvoju.

Sve to idem lagnao na početku ali onda ubrzavam. Počinjem da hvatam ritam i jebem te jače i jače. Sise ti počinju da idu naprijed nazad. Kurac vadim iz tebe i ostavljam te tako neko vrijeme. A ti sva jedva čekaš da se vratim. Čuješ da su se vrata otvorila i odvezujem ti noge i vučem povodac i vodim te sa sobom u dnevni boravak. Na koljena kurvo, a ti poslušno padaš na njih. Samo čujem otvaraj usta, i radim to istog momenta. Ovaj put osjetiš kako je nečija pička u tvojim ustima, i počneš da ližeš. Dok ti ližeš pičku druga cura ga meni puši. Uskoro ona i svršava po tvojem licu. Vučem te za povodac da ustaneš, i prebacujem te preko stola. Ja ti uzimam guzu a usta ti jebe druga ženska gdje ti skida lopticu sa usta i ubacuje strapon.
Osjećaš kako te razbijamo sa svih strana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija