Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Za žene koje vole da bivaju dominirane 2

Ocjena: Nije ocjenjeno

Dok te jebemo sa s guza i sprijeda, ja i druga ženska se ljubimo dok ti ona prstima pritišće bradavice ja ti sa svojim prstima širim analni otvor. Oboje prestajemo i sjedamo da odmorimo dok ti ležiš na stolu čekaš šta ćemo sa tobom dalje da radimo. Vučem te za povodac i spremam te da se nabiješ na moju kurčinu, lagano si se spustila na nju i počela da jašeš kao nikad dosad. Odjednom čuješ kako iz bočice izlazi zrak, i osjetis mokar strapon na svojoj guzi, koji lagano ulazi u tebe. Počinješ da vrištiš i moliš da prestanemo. Mi to naravno ne radimo. Nego nastavimo da ti razvlajujemo rupe tvoje. Djevojka te vuče za kosu i šamara guzicu, a ja ti hvatam sise i grizem bradavice. Toliko bola i uživanja da odmah svršavaš. Skidam ti povez sa očiju i odvezujem ti ruke. Ovaj put mijenamo mjesta i ja te jebem u analni otvor, a djevojka u pičku. Igraš se sa svojim sisama. Svršavam tebi u analni otvor i vadim kurčinu, na njoj se vide vene i dajem ti je da je očistiš. Sjednem konačno na fotelju da odmorim a vas dvije nastavljate. Mijenate uloge i ovaj put Ti nju jebeš a ona uživa, počinje da uzdiše i stenje. Hvatas je za kosu i počinješ da je jebeš jače. Odjednom svrši ona.

Okrećeš je na leđa i jebeš joj šupak, ona počinje da vrišti ali uživa u svemu. Jebeš joj šupak, i maziš sise i bradavice grizeš. Ljubite se i grlite i fatate. Ne možete jedna bez druge. Onda dolazim ja i ti ležem na pod a ti preko mog lica da ti pičku ližem a druga cura mi puši kurčinu. Onda se penje na moj kurac i počinje da ga jaše dok se vas dvije ljubite, jedna drugoj ubacujete jezik i štipate se za bradavice. Brzo mijenate pozicije i sada drugoj ližem pičku dok ti jašeš moj kurac. Onda si uzela prst i zabila mi ga u anal i to me je uzbudilo da mi se je digao i da sam odjednom počeo da svršavam u tebe. Silazite obje i djevojka leže na sto a ti na njenu facu dok je ja jebem ona ti liže pičku, a ja tebi grizem bradavice a ti njoj stišćeš njene. Obje uzdišete i stenjete. Molite da vas jače jebem, da vas šamaram. Da vas obje pretvorim u kurvice prave. Da obje me služite, da ste moje robinje. Želite da osjetite kurac u sebi i ništa više.

- Daaaajjjj.. .. zabij mi ga.. . mmmm.. . daaaaa.. . tooo.. . hoću ga cijelog.. . mmmmm.. .. aaahhhhhhhhhhhhh.. . napuuuu.. . mmm.. . niii meeee.. . To su bile vaše molbe i uzvici. Rekao sam objema vama da kleknete i stavio sam kurčinu između vas i počele ste da je ližete i mokrite svojom pljuvačkom. Niste mogle odoliti njoj. Jedna drugu ste vukle samo da bi je osjetile, postale ste prave kurvice. Htjele ste kurčine, htjele ste da me služite. Uzeo sam vas obje i objema stavio ogrlicu i povodac i vukao po stanu i igrao se sa vašim pičkicama. Bičovao ih, sa prstima ih širio, lizao, jebavao. Sve što sam htio to sam radio.

Onda je sam vas dvije stavio na kozice i približio dovoljno da se možete ljubiti. A vaše pičke je jebala sex mašina a analne otvore vibrator koji je ušao duboko u vaše otvore. Uzdisale ste, vrištale od ljepote koju ste psjećale. Ali vam nisam dao pravo da svršite i za to ste dobili bičevanje. I molile ste me za oprost. Ljubile ste se i rupe su vam bile jebane, a ja bih uzeo i bičovao vaše guzove dok ne pocrvene.
Skidam vas obje i naređujem vam da stanete u 69 poziciju. Da jedna drugoj liže mačkicu.
Niste mogle odoliti i tako ste strasno to radile da sam vas ja snimao. Jedna na drugu ste istovremeno svršile.

I jedna drugu počistile. Nastavile ste se ljubiti, i grliti. Došle ste do mene. Kleknule na koljena i počele me moliti za kurac. Što mi nije bio problem da vam dam. I opet su vaša lica bila oblivena spermom, i jedna drugu ste čistile i stasrno ljubile.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija