Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zabava na Ibizi

Prijatelji i ja smo odlučili otići na izlet ovo ljeto. Dogovorili smo se da to mora biti ludo i nezaboravno pa gdje smo odlučili otići?   Na Ibizu normalno.

Na Ibizi je bilo sve puno ljudi a da ne pričam mladih i zgodnih cura koje bi valjalo pojebati. Nije puno prošlo ekipa je već dovela nekoliko cura s kojima smo se odmah počeli zajebavati. Ali jedna od njih mi je posebno privukla pozornost. Izgledala je prekrasno, imala je prosjećno tijelo, ali taj osmjeh, ajme, taj osmjeh je bio nešto što me odmah osvojilo. Polako samo joj se približavao i dok smo plesali bio sam joj jako blizu. Onda sam ju samo uhvatio za ruku i šapnuo joj na uho: "Moram te imati. Dođi zamnom". Nije ništa pitala, samo me pratila. Našao sam mjesto na kojem smo mogli biti sami. Pogledao sam ju i privukao ju bliže, a zatim poljubio. Ljubili smo se dugo, a ja sam polako svojim rukama prelazio preko njenog cijelog tijela. Stiskao sam joj grudi i guzu a tako i skinuo njen gornji dio badića. Imala je lijepe grudi. Polako sam ruku gurnio i u njeni donji dio i mazi joj pičkicu. Već je bila vlažna. Počeo sam ju ljubiti po vratu i polako silaziti do njenih grudi. Počeo sam joj ljubiti i lizati grudi.

Nakon nekog vremena okrenula se leđima prema meni i počela trljati guzom o moje kupaće. Tada mi je kurac već bio potpuno tvrd. Mislim da nije to očekivala, ali ako će me tako teasati onda mora biti svjesna da sam lud. Samo sam joj pomaknuo gaćice u stranu i svoje kupaće malo skinuo te joj odmah svoj kurac nabio unutra. Samo je zajaukala a zatim se sama počela nabijati na njega. Njena pičkica je bila uska, osjeti se da nije puno puta jebana. Lijepo je obavijala moj kurac dok sam ulazio u nju. Držao sam ju za bokove dok se sama nabijala na mene. Bio je to lijep prizor. Gledati kako se njena mlada guza nabija na moj kurac.
I baš kad mi je bilo najljepše ona se samo izmakla i okrenula se prema meni. Nije mi bilo jasno i gledao sam što sad, ali ubrzo mi je postalo jasno.

Kleknula je i uhvatila moj kurac rukom te ga počela pušiti. Nije bila najvještija ali trudila se što me još više palilo. Lijepo ga je lizala i čistila od svoje pičkice, čak me i gledala u oči onako izazovno i vidjela da uživam u svakom njenom lizu. Kad mi je bilo dosta podigao sam ju i skroz joj svukao gaćice. Zatim sam ju uhvatio za bokove, podigao ju i namjestio ju na svoj kurac. Prislonio sam ju na zid i počeo ju jebati tako. Počeli smo se strasno ljubiti dok sam ju jebao. Ulazio sam duboko u nju svojim snažnim pokretima tijela. Voljela je da ju tako nabijam i stenjala mi na uho. Najednom nisam više mogao izdržati i samo sam ubrzao tempo. Ispucao sam sam svoju spermu u nju i zadržao ju na svom kurcu dok nije bio u potpunosti prazan. Poljubio sam ju, a zatim spustio dolje. Nakon čega je rekla: "Ajme koliko je sati. Moram nazad. Profesorica će se zabrinuti. " na što sam ja nastavio: "Profesorica? ? "
"Da. Profesorica. Tu sam sa školom na izletu. "
"Školom? "
"Daa. Srednjom školom. Nemoj mi reći da nisi skužio da sam srednjoškolka? "
"Nisam. Izgledaš mi prezgodno i ozbiljno za srednjoškolku"
"Pa hvala, ali srednjoškolka sam. "
"Nema veze. Ne smeta mi. Hoću te ikad više vidjeti? "
"Ne znam.. . "
"Čekaj. Prije nego odeš. Barem mi broj ostaviš? "
"Ako nam je suđeno. Srest ćemo se opet. " Nakon čega je otišla.

Kad sam se vratio frendovima odmah su me spojili s drugom curom. Ta je bila još vatrenija. Imala je veliku brazilsku guzu a bogme je imala i velike grudi. Nismo se sporazumili ali nije joj dugo trebalo da me uhvati za ruku i odvede u svoju sobu. Odmah me skroz svukla i počela mi pušiti kurac. Osjetila je spermu koja je ostala od prethodne cure, ali joj nije smetalo. Samo je htjela da ju izjebem jer ju dugo nitko nije. Pušila je vješto. Skinula je svoj gornji dio i stavila moj kurac među svoje sise te ga počela drkati tako. Zatim se ustala i skinula skroz. Opkoračila me te sjela na moj kurac i počela jahati. Nabijala se tako žestoko da su joj grudi jako poskakivale. Ja sam samo gledao kako dobro obavlja posao i kako me dobro cijedi. Skužila je da bih volio gledati i njenu guzu kako "guta" moj kurac pa se zato okrenula tako da joj gledam guzu i nastavila se nabijati. Bila je vrlo dobra u jebanju. Njena velika guza se nabijala na moj kurac i to jako žestoko. S takvom guzom i takvim tempom nitko ne bi dugo izdržao. Nisam ni sam mogao vjerovati ali brzo sam bio na vrhuncu. Nekako je to osjetila pa se ustala s mene i ponovo stavila moj kurac u usta. Pušila ga je dok nisam svršio i napunio joj usta svojom spermom. Pogledala me, a zatim sa bezobraznim smješkom progutala sve i oblizala se. Ostavila mi je svoj broj te otišla.

To je bila luda noć na Ibizi, a znao sam da je to tek početak ovog divnog tjedna.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija