Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zabava na skijanju

Ovu zimu sam planirao čak odgoditi skijanje jer nije bilo baš padalina, no ipak sam isplanirao put u Austriju te otišao na skijanje. Na kraju mi je bilo drago da jesam. Pošto idem sam na skijanje uvijek tamo upoznam cure za tucanje. Večinom to budu 18-ogodišnjakinje koje su željne avanture i izjebao sam takvih mnogo. Uvijek su mi se ponovno javljale da ih ponovno jebem, ubrzo smo se sretali svake zime na skijanju i uvijek sam ih tucao tako da i ovu zimu ne bi trebalo biti drukčije. Čim sam došao u Austriju već me u sobi hotela čekala jedna od njih skroz gola i rekla mi: "Napokon si došao" i odmah se bacila na mene.

Nisam riječ stigao reći, a ona mi je skinula hlače i gaće i izvadila kurac te ga počela pušiti. Nije da sam se bunio, msm tko i bi? Samo je bilo ugodno iznenađenje. Dok mi je pušila rekla je kako me dugo priželjkivala i htjela je da me prva obradi dok sam ovdje. Nakon što ga je dovoljno oblizala, stala je u doggy pozu, digla guzu visoko gore a glavu zabila u krevet, raširila pičku s obje ruke i rekla: "jebi me, molim te". Stao sam iza nje i počeo ju jebati. Izjebao sam ju dobro. I kad sam svršio progutala je sve, ah kako volim te klinke kad gutaju spermu i kad su željne prave muškarčine. Nakon sexa otišla je i rekla: "Nadam se da ćeš me se sjetiti koji dan dok si tu", rekao sam naravno, a u sebi mislio jedino ako ću te isti dan kao još njih 3 izjebat onda da.

Otišao sam se otuširati te se raspremio u hotelskoj sobi. Malo sam se opuštao i gledao tv kad sam začuo zvono. Gledao sam isprva tko bi to mogao biti, a onda sam otvorio vrata i vidio nju. Bila je preljepa zena, i rekla je da je sobarica i da je došla vidjeti dali je sve uredu. Rekao sam joj da je te ju pozvao unutra, no odbila me pošto je radila i rekla je neki drugi dan. Otišla je, a ja sam otišao spavati i cijelu noć mislio o njoj. Sutra ujutro me probudio alarm. Pojeo sam nešto na brzinu te otišao na stazu skijati, normalno da su tamo bile sve one klinke koje sam redovno tucao i normalno da su odmah sve dojurile do mene. Pozdravio sam ih te im rekao da ćemo pričati nakon skijanja, tamo oko 15:00.

Odskijao sam i njih tri su me uhvatile za ruku i odvele u sobu jedne od njih. Bacile su se na posao i počele me obrađivati. Pušile su mi kurac naizmjenično, lizale mi muda, cuclale ih i vrtile po ustima. Stavile su ga i između sisa i trljale po bradavicama. Onda se jedna ustala, okrenula guzu prema meni i sjela na kurac te se počela nabijati. Jedna mi je lizala muda dok se ona nabijala, a treća je lizala toj drugoj picu. To je tako dobro bilo, pošto su mlade pa su im pice uske. Nabijala se jako, uvijala bokovima na meni. Ustala se malo, stavila ga u guzu i počela ga primati kao velika cura. Nabijala se čak jače tada nego kad sam ju jebao u picu. Nabijala se tako neko vrijeme dok mi je druga i dalje lizala muda.

Zatim se ustala s mog kurca, a druga ga je odmah počela pušiti i uživati u svakom centimetru. Treća se već naguzila i čekala moj kurac. Ta treća je bila nova, bila je to mlađa sestra te koja mi je pušila kurac. Taman je napunila 18 i bila je nevina još uvijek. Namjestio sam se iza nje kad je šapnula molim te, prvi put mi je. Maknio sam kurac sa njene pice i kleknuo te joj počeo lizati picu. Htio sam da bude skroz vlažna kako bi ju manje bolilo. Kad sam osjetio da se navlažila ustao sam se i ponovno namjestio na njenu picu. Počeo sam lagano gurati kurac u nju i zastenjala je. Ušao je cijeli, mala ga je mogla primiti duboko. Ostao sam tako nakratko te ju počeo lagano jebati i počela je stenjati od užitka. Rekla je: "Bila si u pravu seko, nije uopće toliko bolilo kad ti je on prvi, baš je nježan, a takav muškarac mmm, ma sad je on moj", na što joj je sestra rekla: "Stani u red, al ajde ja ću ga dijelit s tobom, ak može zadovoljit nas tri moci ce i samo nas dvije".

Nastavio sam joj jebati mlađu sestru. Gledao sam u nju dok sam joj jebao sestru i osjećao se moćno, jedan od ljepših osjećaja. Ubrzao sam malo pošto se sad već bila njena pica privikla na moj kurac. Čudno, ali dok sam ju jebao zamislio sam da je to ona sobarica koja me posjetila noć prije. No nastavio sam jebati tu klinku i vidio kako baš uživa, bio sam blizu vrhunca i to sam rekao, sestra je rekla da ga vadim. Izvukao sam iz njene sestre i ona je odmah počela pušiti moj kurac i nedugo nakon sam počeo svršavati u njena usta. Progutala je svaku ksp moje sperme, a mene je još više palilo to što ju gleda mlađa sestra kako ona sve to guta.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija