Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zabava u kafiču

Jedne subote sam otišao kod prijatelja koji drži kafić. Tada sam imao oko 22 godine. Pošto je on morao da negdje ide zamolio me je jeli mu mogu pročitati kafić dok njega nema. Prosto sam na to tako da sam ostao u kafiću jer je vani padao jaki snijeg i nije bilo nikoga. Prošlo je već nekoliko sati i spustila se noć i onda je u kafić ušla jedna žena starijih godina, sebe duge kose, velikim sisama i velikim dupetom.

Sjela je za šank i naručila viski. " Pa zar nije malo prerano za viski" rekao sam joj dok sam joj davao čašu u ruke, a ona mi je odgovorila " imam razloga da pijem" i lagano se nasmiješila. Tako smo počeli pričati i odjedanput smo se dotakli malo intimnijih tema. Rekla mi je da dugo nije imala odnos sa muškarcem otkad ju je muž ostavio prije godinu dana i kako bi voljela upoznat nekog. " Pa ja sam tu i sami smo u kafiću" rekao sam joj a ona mi je rekla da ne zna je bi mogla to tako sa tipom kojeg je tek upoznala. Zatim sam joj se približio i stavio joj jezik u usta i počeo da je ljubim. Dok smo se tako ljubili uhvatio sam joj nogu i prebacio preko svoje jer sam sjedio pokraj nju a drugu sam malo raširio i počeo da joj trljam pičku preko crvenih čipkastih gaćica. Nije joj trebalo puno da joj se pička navlaži, nakon samo pola minute sam mogao osjetiti kako su joj gaćice bile mokre.

Dok sam je tako ljubio i dirao po pički ona si se počela mijesiti velike sise, što je bilo još bolje nije imala grudnjak tako da su joj bradavice stršile vani iz majice. Zatim sam se ustao i otišao joj iza leđa i uhvatio s jednom  rukom za pičku a drugu ruku sam joj stavio u majicu i počeo da joj stiščem sisu a ona je samo počela uzdisati i govoriti da me jako želi osjetiti u njoj. Nakon toga sam joj došao ispred nje, skinuo joj gaćice i počeo da je ližem po cijeloj pički. Ne mogu opisati kako joj je pička bila sočna i vlažna. Turnio sam joj prst u pičku i sa jezikom u isto vrijeme lizao klitoris. Toliko se napalila da mi je sa nogama stiskala glavu i vukla me za kosu da joj stavim jezik u pičku što je dublje moguće. Nakon što sam je dobro polizao dolje skinuo sam se a ona mi je počela pušiti kurac.

Tako mi ga je dobro pušila da nisam znao za sebe. Nakon što mi je dobro polizala jaja i navlažila ga raširio sam joj noge i nabio ga u pičku. Toliko je bila uska da je jedva ušao u nju, dok sam ga tako stavljao ona je samo vrištala od veličine kurca. Tako se je jebao iz sve snage a pička joj je bila sve crvenija i crvenija. Zatim sam otišao na kauč i legao na njega a ona mi je sjela u krilo i nabila se na kurac i tako smo se nastavili da se jebemo iz sve snage. Pritisao sam se uz sebe i stavio joj jezik u usta a ona se toliko nabadala na kurac da se sve čulo kako njezine butine udaraju od moje noge. " Tako macane razvaljuj me sa tim kurcem tko nitko do sad" to mi je govorila dok mi je gurala glavu među sise. Zatim sam je uhvatio i odnjeo opet na stolicu gdje sam joj raširio noge i ponovo ga stavio u pičku.

Tu sam je jebao nekoliko minuta kad sam trebao da svršim. Zatim sam je pitao gdje hoće a ona mi je rekla da slobodno svršim u nju, što i jesam. Onaj trenutak kad sam trebao da svršim turnio sam ga što dublje sam mogao i svršio tko niko. Zatim me je primila nogama i stisla me i rekla da ne izlazim još da želi da ga još malo osjeti kako joj širi pičku. Tako da je prošlo pola minute kako sam samo držao kurac u njoj. A u to vrijeme samo se ljubili i ja sam joj milovao sise. Nakon toga sam ga lagano izvadio a iz pičke je krenula da curi sperma. Sve što je iscurilo van je uhvatila prstima i polizala. Nakon što sam se obukli dala mi je svoj broj mobitela i rekla da ako se zaželim njezine vrele pičke da je slobodno nazovem. Tako da smo se nakon toga još jedno 6 puta žestoko pojebali.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija