Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zabava za pamćenje

Friško razveden, ušao u četrdesete i svijet pred mojim nogama, tako nekako sam se mogao opisati. Počeo sam opet izlaziti i ubrzo sam opet bio okružen ženama. Izgledao sam odlično i bio u izvrsnoj formi, tako da mi to i nije bio neki problem.

Jedan dan mi je frendica, koja je bila vlasnica jednog kluba, rekla da priprema neku zabavu, ništa tematsko, ali da će biti ludnica pa da navratim. Bio je petak i ja se spremio, te upicanjen stigao u klub. Bilo je tek 22 sata i još se nije popunilo. Odmah sam se javio Snježani, vlasnici, te nakon pića sa njom otišao malo do plesnog podija, gdje je već bila mala gužvica, čisto da se malo razgibam. Ni sam ne znam kako, ali ubrzo sam bio uvučen u sredinu podija i izvijao se sa još par prekrasnih cura. Znao sam da su neke od njih animatorice ovdje i hostese, ali mi je bilo svejedno, bilo mi je zabavno.

Nakon nekih dvadesetak minuta sam odlučio otići za stol, malo da predahnem, pošto je večer tek počela. Zavalio sam se u separe, a za menom su došle i dvije cure koje su plesale na podiju samnom. Upitale su da li je slobodno, pa kad sam rekao da je, zavalile su se kraj mene.
Brzo smo se upoznali, te sam saznao da je brineta Dolores, a plavuša Ivona. Pretpostavljao sam da nemaju više od 23 godine, a kasnije sam saznao da su tek napunile dvadeset i da su studentice, te si kao hostese u klubu podmiruju troškove života, pošto su na stipendijama koje podmiruju sami faks.

Malo sam se iznenadio za njihove godine, te sam im to i priznao na što su se one grohotom nasmijale, a kad sam im rekao svoje samo su se nasmješile, a Ivona se nagnula prema meni i šapnula:

- Mi volimo starije i iskusne muškarce.. . -pri tome mi je gricnula i ušnu resicu, pa se moja mrcina počela buditi u gaćama.

Nakon nekih sat vremena su ponovo otišle na podij plesati, pošto im je to bila obaveza, a ja sam ostao u separeu i pijuckao sam lagano nekakv koktel koji mi je poslala Snježana. Promatrao sam Dolores i Ivonu kako plešu i njihova mlada i jedra tijela su me sve više i više privlačila. Bile su skladno građene i dosta visoke, ali ne manekenski tipovi, već više sporstki.
Neko vrijeme sam ih promatrao, a onda im se odlučio pridružiti. Kad sam došao na podij samo su mi se široko osmjehnule, te sam narednih sat vremena plesao naizmjence s jednom, pa drugom, a zadnjih desetak minuta smo plesali zajedno. Stiskale su se uz mene i klizile uz mene, a ja sam osjećao sve veću napetost u mojim gaćama, a mislim da su i one to osjećale, barem su mogle to osjetiti kad bi se stisle uz mene.

Kokteli i ostalo piće su radili svoje, tako da sam u jednom trenu morao na wc. Kad sam obavio otvorila su se vrata i ušla je Dolores. pogledao sam ju začuđeno, a ona se osvrnula okolo i povela me u jednu kabinu, te ju zaključala za menom. Poljubila me i prije nego sam se snašao čućnula je i otkopčala mi zip na hlačama, te zavukla ruku i izvukla moj kurac iz bokserica. Malo ga je prodrkala i pogledavši me u oči otvorila svoja usta i progutala moj kurac. Ugoda koju sam osjetio je bila fenomenalna. Njen jezik je bio fantastičan, a to kako ga je usisavala bilo je nevjerojatno, poput usisavača. Ubrzo mi je kurac bio tvrd poput kamena i u punoj veličini, pa se Doli malo zagrcnula jer nije bilo toliko mjesta u njenim ustima. Izvukla ga je iz usta, pa ga oblizala i malo drkala, a onda se bacila na glavić i prstima na moja jaja. Gledao sam kako glavić ulazi i izlazi iz njenih rumenih usana i to je bilo prokleto uzbudljivo, pa sam nakon samo par minuta izbacio sve iz svojih jaja u njena usta. Ona je bez imalo oklijevnja sve progutala, a onda ga oblizala do kraja i spremila mi ga natrag u gaće, te smo se malo sredili, a ona mi je šapnula:

- Ovo je samo predujam, a meni je drago da sam ja bila prva.

Izašli smo van, a par muških nas je samo pogledalo dok su mi dvojica i namignula šeretski se nasmiješivši. Ono, starac je upecao mladu piletinu. Mislim, razlika je bila od 21 godine između nas, ali kao što kažu mlad ili star si koliko se ti osjećaš. Vratili smo se natrag do stola, a Ivona je bila zavaljena u separeu i pijuckala neko piće, te je upravo otpravila nekog tipa koji joj se pokušao uvaliti. Dočekala nas je sa smješkom, a onda su se njih dvije nešto došaptavale, a kako su me gledale sa osmjesima na licu znao sam da pričaju o meni. To je potvrdila i Ivona koja mi se približila i šapnula na uho:

- Da li možeš ostati još dva sata?
- Mogu -kimao sam glavom jer nisam bio siguran da li me je čula od muzike.
- Super.. . onda nas vodiš kod sebe! ? -gledala me sa smješkom.
- Naravno -rekoh i široko se osmjehnuh.

Poljubile su me u obraze i odjurile na plesni podij, a ja sam ostatak vremena proveo u separeu, a kasnije mi se pridružila i Snježana sa svojim dragim, pa smo malo razgovarali, koliko smo mogli. Ubrzo je bio i kraj radnog vremena, pogledao sam na sat, bilo je pola 5, a Ivona i Dolores su se stvorile kraj mene i nisu bile više u kratkim hlačicama i trikoima, već u trapericama i cipelama. Sjeli smo u auto, te nako dvadesetak minuta vožnje kroz prazni grad stigli kod mene u predgrađe. Rekle su da moraju pod tuš, te da im se pridružim. Dok sam ja sve pozaključavao i pogasio svjetla one su bile pod tušem i hihotale se. Skinuo sam se i ušao pod tuš koji je bio dovoljno prostran za nas troje. Njihova gola tijela su bila djelomično skrivena sapunicom, pa kad sam ušao odmah su se bacile na mene i počele me trljati i sapunati. Ja sam, kad sam uspijevao naravno, hvatao njihove sise, a bile su poveće i kod jedne i kod druge, te njihove vrckave i mišićave guze. Uskoro mi je od tolikog maženja i sapunanja kurac poprilično narastao, a Doli je rekla Ivoni:

- Jesam ti rekla.. .
- Jesi, ali nisam ti vjerovala -obje su me primile i počele mi masirati kurac i jaja, dok sam ja svakoj ruku sa guze stavio između nogu i trljao im mlade pičiće.

Ubrzo smo se isprali od sapunice i onako mokri otišli u krevet. Ljubili smo se, a onda se Ivona spustila do mog napetog kurca, te ga odmah počela lizati i usnama kružiti po glaviću. Doli se za to vrijeme popela na mene i primila se za uzglavlje kreveta, te sjela svojom mladom pičkicom na moje lice. Počeo sam ju zdušno lizati, a ona je mirisala tako dobro i bila je već jako jako mokra. Čim sam joj počeo cuclati i grikati klitoris ona je počela svršavati u grčevima. Dotle se Ivona popela na moj kurac i sad se nabijala na njega skroz do korijena. Bila je uska i nerazrađena, pa sam osjećao svaki njen milimetar. Tako mladu picu nisam odavno jebao. Znao sam da neću dugo moći držati da ne svršim jer sam bio prenapet, pa sam im to i napomenuo, ali me Doli opustila i rekla da mogu svršavati u njih pošto koriste zaštitu, tj tablete.

Ivoni je moj kurac izgleda dobro odgovarao, jer je već par puta svršila i jaja su mi bila sva od njenih sokova. Mislim i da je Doli vidjela da se suzdržavam, pa se prebacila iza Ivone i počela mi stiskati jaja, pa sam ubrzo počeo zalijevati Ivoninu vruču špiljicu. Ivona je vrisnula kad je osjetila prvi mlaz sperme u sebi, a i ostatak ju je oduševio. Doli ju je brzo skinula sa mog kurca i bacila se svojim jezikom na njega, dok je Ivona pala meni u zagrljaj, pa smo se ljubili. Doli nije dala da mi kurac padne, iako je imao tu namjeru, pošto sam već dva puta noćas svršio. Kad je bila zadovoljna njegovom čvrstoćom brzo se popela na njega i odmah spustila niz njega. Nije bila tako uska pičkica kao Ivonina, ali je znala dobro stiskati sa njom. Imao sam osjećaj da mi je netko vakum pumpicu stavio na kurac. Ivona mi je uvalila jednu svoju sisu u usta, pa sam joj lizao i grickao bradavicu, te ju ljubio, a onda se uspravila i sjela na moje lice okrenuvši se licem prema Doli, te joj je počela mijesiti sise i ljubiti ju. Ja sam imao njenu rozu pičkicu pred svojim nosom i vidio sam da joj se cijede pomješani sokovi. Počeo sam ju lizati, a dva prsta sam ugurao u picu i onda ih izvadio i jedan po jedan uguravao u njen šupčić. Zastenjala je kod prvog, ali je ubrzo ušao u nju, pa sam nakon nekog vremena gurnuo i drugi. Sad je malo jače zajecala, ali je brzo počela vrtiti guzom, te sam shvatio da nema problema da ga i tu primi.

Dotle je Dolores jahala na mom kurcu kao da joj je zadnje. Nabijala se na njega kao luda. Ni sam ne znam koliko puta je svršila, pa sam ju htio poštediti muke. Skinuo sam je sa svog kurca i rekao im da se kleknu na rub kreveta, a ja sam ustao i stao iza njih. Prvo sam ga gurnuo Ivoni u picu dok sam prstima trljao Dolin klit i razrez pice, a onda i njoj gurnuo prst u šupak. Kod nje je ušao odmah i bez ikakvih njenih trzaja, pa sam znao da ga je već dobijala tamo. Nakon par minuta sam ga izvukao iz Ivonine pice, te stao iza Doli i odmah joj ga zabio do kraja. Lagano je vrisnula, a ja sam ju primio za bokove i počeo divljački zabijati kurac u njenu picu. Stenjala je jako i glasno, a Ivona joj je trljala klit i grebla moja jaja. Osjetio sam da mi dolazi i nabio ju još jednom do kraja, te se počeo prazniti u nju. Iscijedio sam valjda zadnje ostatke sperme u njenu vrelu picu i umorno se odmaknuo od nje, te sjeo na krevet. One su se ispružile na krevetu i grlile, te ljubile, a onda napravile mjesta između sebe, te sam se smjestio između njih. Bio sam umoran i iscrpljen, a mislim da su i one to shvatile, te su mi rekle:

- Idemo malo odmoriti.. .
- Da, cijeli vikend je pred nama.. .

Gledao sam ih i samo se nasmješio, te tiho rekao:

- Da, treba mi odmora, jer ste nezasitne.. . -tu sam malo zastao, a onda nastavio uz smješak- Ali moram vas izjebati u vaše preslatke guze.
- Voljela bih to -mazno je rekla Doli, pa pogledala Ivonu, a ova je samo dodala:
- Valjda će ovaj tvoj macan moći ući u moju?
- Vidjet ćemo kad se odmorimo.. .

Grlili smo se i ljubili još neko vrijeme, a onda smo zaspali.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija