Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zabavljanje sa prijateljicom

Bio je petak, i završio sam s faksom za taj dan, kolege su me pitale šta radim kasnije i ja sam im rekao da nemam nekog plana i da idem kući. Oni su me zvali da idem s njima u neki klub no nije mi bilo do izlaska. Pozdravili smo se i otišao sam kući. Došao sam kući, umio se, otuširao se, sredio se i izvalio se u kauč te gledao televiziju. Dosađivao sam se tako i najednom sam primio poruku. Bila je to prijateljica iz osnovne, nismo se baš slagali u osnovnoj, čak štoviše stalno smo se svađali. Nije bila debela, ali bila je malo jača. Zvala me da dođem kod nje, prvo sam razmislio i rekao si: "A ionako ništ ne radiš". Spremio sam se te otišao do nje.

Kada sam došao kod nje zagrlila me i poljubila te rekla: "Toliko si me počeo privlačiti u poslijednje vrijeme. Ti si se meni oduvijek sviđao još u osnovnoj, samo ti to nisam rekla jer sam mislila da se ja tebi ne sviđam". Na to sam ju zagrlio i rekao da se i ona meni sviđa i da mi se oduvijek sviđala. Sjeli smo na kauč i počeli pričati, pričali smo o svemu, bilo je to kao da smo stvoreni jedno za drugo, o svemu smo pričali. Pitala me dali sam za piće neko na što sam odgovorio da jesam. Natočila nam je pjenušca te se brzo presvukla u nešto više sexy. Kada je došla ostao sam zapanjen, nisam mogao vjerovati svojim očima. Nosila je crvene tange, crvene haltere kao i crveni čipkasti grudnjak koji je više pokazivao nego sakrivao. Pitala me: "Sviđa ti se to što vidiš"? Na što sam, još uvijek u šoku, izustio da.

Natočila nam je šampanjac te mi okrenula guzu i pitala: "A moja guza? Da li ti se i ona sviđa" na što sam ostao još više iznenađen i jedva izustio novi da. Vidjela je da sam sav u šoku te rekla: "Smiješ ti mene u lupit po guzi to i čekam heh" na što sam se trgnio, ustao te se pribio uz nju i počeo joj stiskati guzu. Vidio sam da joj stvarno godi kad joj diram guzu. Lupio sam ju dva puta da se cijela zatrese na što je samo zastenjala. Pribio sam se još više uz nju i počeo se trljati o nju. Okrenula se i spustila na koljena. Otkopčala mi je hlače te ih skinula dolje skupa s boxama. Počela mi je drkati kurac koji je več bio tvrd od svog onog užitka. Počela ga je pušiti tako vješto. Rekao sam joj da stane.

Skinuo sam hlače i boxe skroz kao i košulji te se zavalio u kauč, uzeo šampanjac i rekao: "E sad možeš nastaviti". Ona je kleknula ispred mene i bacila se na posao, toliko je bilo odlično. Pušila ga je neko vrijeme, lizala mi muda, vrtila jezikom po njemu, duboko ga pušila, trudila se da uživam. Zatim je stala, ustala se, okrenula mi leđa i polako skinula tange. Prišla je bliže i sjela tako na moj kurac te se počela nabijati. Nabijala se do kraja. Uživala je svakim mojim ulaskom u nju. Rekla je da me več dugo želi obraditi. Na što sam se samo nasmijao. Uhvatio sam ju grudi i počeo ih mjesiti dok se ona nabijala. Zatim je stala, i okrenula se prema meni. Nastavila se tako nabijati, stenjala je: "Ahh...mmm..kako mi godi tvoj kurac....mmmm". Kada se tako okrenula uhvatio sam ju za guzu i počeo ju stiskati, vidio sam da joj godi to.

Zatim se ustala, počela mi ponovno pušiti kurac te se naguzila na podu i rekla: "Jebi me kao svoju kučkicu". Ustao sam i kleknuo iza nje te joj ga nabio odmah do kraja i počeo ju jebati snažno, držao sam ju za bokove dok sam ju nabijao. Osjetio sam kako se trese od užitka i orgazma. Nisam htio stat, nastavio sam ju jebati dok se grčila. Jebao sam ju snažno i brzo. Što je rezultiralo i mojim svršetkom. Izvadio sam brzo kurac iz nje i počeo svršavati po njenoj guzi. Kad sam svršio došao sam pred nju i nabio joj ga u usta. Počela ga je lizati i čistiti cijelog od sperme. Tako je dobro bilo. Nakon toga nastavljali smo se viđati i uživati u sexu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija