Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zabranjeni sex

Svi su mi uvijek govorili da je sex među rodbinom zabranjen, ali kako odoliti mladoj, ali daljnjoj rođakinji. Stela je bila u godinama kad joj se samo jedno mota po glavi. Ja sam bio nekih pet godina stariji od nje, te u naponu snage, a ona sa svojih 18 godina totalno napaljena.

Jednom prilikom kad smo tako razgovarali rekla mi je da ju njeni vršnjaci uopće ne privlače, jer su to uglavnom balavci koji pojma nemaju. Ja sam dotle bio sa tri cure i imao sam nekakvog nazovi iskustva, ali ništa posebno. Malo mi je imponiralo kad je rekla da ona mene smatra iskusnijim.

Uglavnom, ja sam na taj razgovor zaboravio u potpunosti, dok mi starci nisu rekli da će Stela doći kod nas preko ljeta u Vela Luku. Iskreno, nismo se baš ni čuli niti preko mobitela jer je imala maturu, pa nismo baš imali vremena za razgovor. Donekle sam se slagao sa ostalim bratićima i sestričnama, a Stela je bila nešto posebno. Kliknuli smo si i bili smo si jako dobri odmalena, tako da je to što će biti kod nas na Korčuli bilo dobro, a nikako noćna mora.
Javila se početkom šestog mjeseca da je sa odličnim maturirala i da je pripremila sve za prijem na fakultet, te da dolazi za par dana. Ja sam trebao ići u Split pred nju, pa sa njom doći na otok, pošto sam bio sam tamo, a i ona je bila sama na putu. To sam morao mami obećati.

Kad sam ju dočekao u Splitu ostao sam iznenađen. Kratke hlačice, mislim u Splitu je bilo vruče, ali u Zagrebu ipak nije, tanka ljetna majica koja je bila nategnuta na njenim bujnim grudima, a ni guza joj nije bila ništa manja. Duga plava kosa je bila svezana u rep, a tamne naočale i blistavi osmjeh kad me vidjela davali su joj izgled dvadesetpetogodišnjakinje. Vidio sam par lokalnih frajera na autobusnom koji su je ispratili pogledom 'Al bi ti ga metnija', pa sam se samo nasmješio i primio ju u zagrljaj. Brzo smo se ukrcali, te sjeli na gornju palubu i zavalili se, a ona nije prestajala sa pričom o njenoj maturi, Zagrebu i ostalom. Ja sam se samo povremeno uključivao da potvrdim sa 'Da' ili 'Ne'. Tih tri sata je prošlo kao u trenu, pa smo se iskrcali u Vela Luci i pješice otišli do kuće. Srećom imala je samo dva velika kofera na kotačiće, pa smo uz obalu stigli do kuće koja je bila skrivena iza hrpe lovora i oleandera, te palmi i pružala ugodu u hladu. Nakon što smo ju raspremili rekla je da ide pod tuš, a ja sam otišao u vrt, te nam pripremio hladno piće.

Nakon petnaestak minuta je došla odjevena samo u kupaći i ogrnuta pareom i mirisala je na kremu za sunčanje. Zavalila se u ležaljku kraj mene i duboko uzdahnula, a na moj upitni pogled je rekla:

- Kakav nam je plan za večeras?
- Hmmmm...možemo do nekog kafića -razmišljao sam na glas- ili da odemo do Korčule, pa da razgledamo stari grad, pa da odemo nekamo na večeru... -nabrajao sam neko vrijeme, a onda vidio da me zamišljeno gleda i upitao sam ju- U čemu je problem? Ne sviđa ti se prijedlog?
- Hmmmm...-napučila je usne i onda se nasmješila- Imam ja jednu ideju, a bojim se da ćeš ju odbiti...
- Kakvu ideju?
- Paaaa... s obzirom da sam umorna od puta i sjedenja u autobusu... -malo je zastala, pa tiše nastavila- Da me izmasiraš..leđa, noge..sve..

Ovo 'sve' je rekla jako tiho sa nekim čudnim sjajem u očima. Gledao sam ju malo u nevjerici i tiho upitao:

- Šta ti je to 'sve'?
- Paaa...sve...mislim na cijelo tijelo -rekla je i pocrvenila, a vidio sam da su joj se i bradavice ukrutile ispod badića.
- Šta odmah ili....
- Može odmah -veselo je poskočila na ležaljci i brže bolje krenula u kuću dodavši usput- Čekam te u sobi!

Gledao sam za njom i smješkao se. Vratio mi se onaj razgovor od prije nekoliko mjeseci i osjetio sam laganu napetost u gaćama. Krenuo sam za njom nakon što sam pokupio sve sa terase, a kad sam došao u njenu sobu bila je u polumraku, a ona je ležala na trbuhu i bila joj je pokrivena guza, a kupaći je bio na stolcu kraj kreveta. Kraj nje je bila boćica ulja za sunčanje, pa mi ju je pružila i podbočila si glavu sa rukama. Ja sam sjeo na krevet uz nju i počeo joj cijediti ulje za sunčanje po leđima, a onda ga i utrljavati u njenu kožu masiravši joj ramena, i donji dio leđa, a onda sam prešao na noge. Izmasirao sam ju skroz do butina i to svaku nogu nekoliko minuta. Ona je samo duboko disala, a kad sam stao i krenuo da ustanem, trgla se i povukla ručnik sa stražnjice i tiho dodala:

- I guzu...boli me od sjedenja u busu, i od stolice jer sam spremala maturu....izmasiraj ju...ali nježno...

Gledao sam u njenu bijelu guzu i rascjep između guzova koji je završavo sa rozom pičkicom koja je bila sjajna, ali ne od ulja već je bila mokra od njenih sokova. Osjetio sam kako mi se kurac diže u gaćama i vručinu u glavi. Sjeo sam kraj nje i stavio ulje na svoj dlan, pa sam joj počeo masirati guzu sve više šireči njene polutke i gledajući njen šupčić i picu koja se sve više otvarala i bila sjajnija. Onda sam malo palcem počeo masirati njen šupak i lagano se trznula uz dubok uzdah:

- Ohhhhhhh...kako je dobro....nastavi...

Masirao sam joj tako guzu, a onda malo i po pici prošao sa prstom, na što je ona malo raširila noge, a u sljedećem trenutku se je okrenula na leđa i raširila noge obgrlivši me njima. Sad sam vidio da su joj sise tvrde i čvrste sa isturenim bradavicama, a pica uokvirena svjetlim dlačicama i malo otvorena, a iz nje se lagano cijedilo. Sagnuo sam se i primio ju za stražnjicu, te joj podigao picu do svojih usana i počeo ju ljubiti što je izazvalo dubok jecaj kod nje. Počeo sam ju ljubiti kao lud, a onda i lizati da bi uskoro joj počeo gristi klitoris i usmine što je izazvalo pravu poplavu iz njene rupice. Tresla se je u orgazmu i suze su joj išle niz lice, a osmjeh nije silazio sa usta i samo je prošaputala:

- Jebi me....odmah...

Skinuo sam bermude i gaće, te majicu i ostao stajati pred njom sa uspravnim i debelim kurcem. Otišao sam do svoje sobe i donio par kondoma, pa si stavio jedan, a onda joj raširio noge i namjestio kurac na ulaz u picu i počeo ga lagano uguravati. U početku je stenjala,a kad sam ušao do kraja samo je zadahtala. Bila je uska i to kako, ali sam ja takve volio. Počeo sam se zabijati uskoro svom snagom u njenu picu i njene noge stavio na svoja ramena, tako da su moja puna jaja lupala po njenoj guzi. Na svaki moj ulazak do kraja bi tiho zastenjala, a lice joj je bilo u grču od svršavanja. Krevet ispod nas je bio mokar od znaoja, njenih sokova i ulja za sunčanje. Uskoro sam počeo svršavati pa sam ga zabijao kao luđak do kraja dok se nisam ispraznio. Izbukao sam kurac i skinuo kondom pun sperme, a ona se je odmah ponudila da mi poliže kurac:

- Htjela bi vidjeti kakvog ti je okusa sperma...

Lizala ga je prilično neiskusno, a kad sam joj rekao kako da ga cijelog proguta pokušala ga je strpati cijelog u usta, ali se odmah zagrcnula i suze su joj krenule na oči. Rekao sam joj da ne žuri, jer ima cijelo ljeto za vježbanje. Ona se samo nasmijala i okrenula mi guzu, pa rekla:

- Jebi me dalje...hoću i u guzu...izludio si me sa prstom..
- Ali to bi moglo boljeti??
- Znam, ali stavi mi ga...
- OK... -uzeo sam ulje za sunčanje i nauljio joj šupak, a onda stavio novi kondom i njega nauljio, te joj ugurao jedan, a onda i drugi prst, dok sam drugom rukom drkao svoj kurac.

Kad sam joj ugurao drugi prst u šupak zabila je glavu u jastuk i zajaukala u njega, te malo stisla guzu, ali se je onda opet opustila i nastavio sam joj širiti guzu. Nakon nekog vremena sam izvukao prste i stavio kurac na ulaz u njenu guzu. Kad sam gurnuo glavić ponovo je zabila glavu u jastuk, a onda sam uspio ugurati i cijeli kurac u njen šupak. jaukala je i stenjala, a ja sam joj ga zabijao do kraja. Zavukao sam ruku ispod nje i počeo joj trljati klitoris dok sm joj zabijao kurac, te je nakon nekog vremena počela svršavati. Guza joj je bila uža od pice pa sam i ja uskoro ponovo svršio i izvukao kurac iz njene guze.
Ostala je tako nagužena sa raširenim šupkom, a onda se polako izvukla iz jastuka, a lice joj je bilo crveno, oči sve od suza, ali smješak joj nije silazio sa lica.

- Ufff...ovo je bilo dobro...bolno, ali jebeno dobro...
- Vidim da nisi djevica -rekoh mazeći joj sise, dobru četvorku.
- Ahhh...nisam već godinu dana, ali to je vrijedno zaborava... -sretno me je gledala, pa dodala- Da sam samo znala čekala bi tebe da mi skineš junf, ali sad šta je tu je. Nego... -malo je zsatala, pa nastavila- Ja mislim da bi od sutra mogli bez kondoma, ja sam ponijela tablete, paaaa...eto..
- Vidi vidi...pa ti si se dobro pripremila -rekao sam kroz smijeh, a onda rekao- Nema problema i meni je draže bez kondoma...

Tu večer baš i nismo nešto spavali, a meni je iscijedila jaja do kraja, a za sutra smo planirali nastaviti na nekoj plaži kojih je bila puna Korčula, ali o tome drugi put...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija