Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zabranjeno voće

Oduvijek me privlače velike ženske guze, stražnjice, dupenceta. To mi je nekakav fetiš. Volim vidjeti, a bogme i pojebati žene sa velikom stražnjicom. I moja žena ima super guzu. A od prije nekoliko mjeseci mi je za oko zapela kolegica Martina. Također udata kao i ja, ima sina od 10 i mlađa je od mene tri godine.
Radimo oboje kao komercijalisti u jednoj velikoj firmi, pa je i radno vrijeme šareno.

Svaki dan sam gledao Martininu guzu i kad bih došao doma pojebao bih ženu, s guza naravno, maštajući o Martininoj. Tko zna do kada bih maštao o tome, da nije bilo jednog od onih dana kada mrziš firmu u kojoj radiš, jer misliš da je sve protiv tebe. I šefica kučka, i svi direktori, ali onda se sjetiš plaće i sve je OK.

I tako sam morao ostati raditi prekovremeno, a kad su svi otišli vidio sam da je i Martina za svojim stolom i da još uvijek radi. Pogledala je i ona mene, pa se nasmiješila, kao i bezbroj puta do sada. Radio sam u tišini neko vrijeme kad se ustala i došla do mini arhive kraj mog stola. Sagnula se po neki registrator i ja sam gledao u onu veliku guzu zamišljajući ju golu. Trenutno mi se digao, pa je sreća da sam sjedio. Još se dva puta sagnula i oba puta sam buljio kao lud u njenu guzu. Zatim je uz smiješak prošla kraj mene i sjela za svoj stol. Odjednom mi je luda pomisao došla, pa sam kalkulirao koliko je to loše, s onda zaključio da mogu dobiti samo šamar od nje i neugodu do daljnjega.

Kad mi se kurac malo smirio ustao sam i krenuo do vrata, pa ju upitao:
- Martina, da li si za kavu? Idem do aparata, pa da donesem?
- Može, baš bi mi pasala jedna..

Došao sam sa kavama, pa smo malo pijuckali i neobavezno razgovarali, kad sam izvalio:
- Martina, ti se meni sviđaš i volio bi se poseksat sa tobom.. .

Prvo ne gledala u šoku dok su joj se obrazi crvenili, a onda je ustala, otišla do vratiju, zaključala ih i prišla mi te mi dala takav poljubac da sam ostao bez daha.
- Ni ja ne bi bolje to rekla, ali konačno..

Nisam gubio vrijeme na priču već sam zavukao ruku ispod njene suknje i uz butine pogladio guzu. Ona me ponovo zažvalila dok sam ja rukom istraživao njenu guzu i noge ispod najlonki i gaćica. Pustila me da ustanem i skinem si hlače, a ona je skinula suknju i spustila najlonke i crne gaćice do koljena, više nije stigla, jer sam joj već prišao uzdignutog kurca, te ju okrenuo i nagnuo nad stol. Raširio sam njenu bujnu guzu i počeo ju zdušno lizati, po pički i šupku. Stenjala je veselo, a pička se počela cijediti. Imala je izbrijanu pičku i iako se osjetio malo miris znoja i urina ja sam guštao. Nakon što sam ju lizao par minuta odlučio sam da je vrijeme da joj ga stavim.

- Pička ili šupak? -upitao sam promuklo.
- Oboje.. . -prošaptala je.

Kimnuo sam glavom zadovoljno i namjestio svoj široki glavić na usmine i samo ga gurnuo u nju. Zajecala je:
- Oooo.. . daa.. . jebi mee.. .

Primio sam ju za široke bokove i počeo ju jebati žestoko. Jebao sam je jako, pljeskala je njena guza i crvenila se od mojih udaraca, a onda sam stao i krenuo u gornju rupu. Primila je svoje guzove i raširila ih, pa sam malo pljunuo na šupak i lagani krenuo. Vidio sam odmah da joj to nije prvi kurac u guzi, jer sam ušao skoro bez zadrške u nju. Kad sam ga smjestio krenuo sam žestoko. Jebao sam ju žustro, a ona je samo stenjala iu jaukala dok joj je pička curila. A kako sam se unio u jebanje nisam ni shvatio da je ona već svršila, već sam to saznao kad sam ja napokon svršio i napunio joj šupak obilnom količinom sperme.

Kad sam izvukao kurac iz njene guze pogledao sam njene butine koje su bile mokre i ljepljive od njenih sokova iz pičke. Ispravila se i sa papirom obrisala pičku, noge i šupak, a onda mi krenula drkati kurac, pa sam sjeo na stol da bi se ona sagnula i počela mi ga pušiti. Gledao sam kako mi puši kurac i kako odmiče svoju dugu tamnu kosu, a kad ga je digla legla je na stol nakon što je potpuno skinula gaćice i najlonke, pa je raširila noge i samo rekla:
- Hajde i ne vadi ga..

I krenuo sam. Njene noge sam stavio na ramena i zabijao joj ga do jaja u pičku. Ona je raskopčala bluzu i iz grudnjaka izvukla svoje trojkice i sad si je uvrtala i stiskala bradavice dok me poticala na žestoko jebanje. Narednih dvadesetak minuta nije se čulo ništa drugo osim našeg dubokog disanja, stenjanja, pljeskanja naših tijela i šljapkanja mog kurca u njenoj natopljenoj pički. Opet je prva svršila, obilno kao i prvi put, a ja koju minutu nakon nje puneći njenu pičku svojim sjemenom.

Nakon toga smo bili umorni, ali i zadovoljni. Uredili smo se, ona u ženskom, a ja u muškom WC-u, pa završili i posao do kraja.

Od tada se kresnemo do dva puta mjesečno, kako uhvatimo vremena. Najčešće u uredu, ali bi se znali naći i na kavi, pa bi se pojebali i u autu. Ne želimo neku ozbiljnu vezu, već nam je ovo usput kao ispušni ventil od svega.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija