Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zabranjeno voće

Oduvijek me privlače velike ženske guze, stražnjice, dupenceta. To mi je nekakav fetiš. Volim vidjeti, a bogme i pojebati žene sa velikom stražnjicom. I moja žena ima super guzu. A od prije nekoliko mjeseci mi je za oko zapela kolegica Martina. Također udata kao i ja, ima sina od 10 i mlađa je od mene tri godine.
Radimo oboje kao komercijalisti u jednoj velikoj firmi, pa je i radno vrijeme šareno.

Svaki dan sam gledao Martininu guzu i kad bih došao doma pojebao bih ženu, s guza naravno, maštajući o Martininoj. Tko zna do kada bih maštao o tome, da nije bilo jednog od onih dana kada mrziš firmu u kojoj radiš, jer misliš da je sve protiv tebe. I šefica kučka, i svi direktori, ali onda se sjetiš plaće i sve je OK.

I tako sam morao ostati raditi prekovremeno, a kad su svi otišli vidio sam da je i Martina za svojim stolom i da još uvijek radi. Pogledala je i ona mene, pa se nasmiješila, kao i bezbroj puta do sada. Radio sam u tišini neko vrijeme kad se ustala i došla do mini arhive kraj mog stola. Sagnula se po neki registrator i ja sam gledao u onu veliku guzu zamišljajući ju golu. Trenutno mi se digao, pa je sreća da sam sjedio. Još se dva puta sagnula i oba puta sam buljio kao lud u njenu guzu. Zatim je uz smiješak prošla kraj mene i sjela za svoj stol. Odjednom mi je luda pomisao došla, pa sam kalkulirao koliko je to loše, s onda zaključio da mogu dobiti samo šamar od nje i neugodu do daljnjega.

Kad mi se kurac malo smirio ustao sam i krenuo do vrata, pa ju upitao:
- Martina, da li si za kavu? Idem do aparata, pa da donesem?
- Može, baš bi mi pasala jedna..

Došao sam sa kavama, pa smo malo pijuckali i neobavezno razgovarali, kad sam izvalio:
- Martina, ti se meni sviđaš i volio bi se poseksat sa tobom.. .

Prvo ne gledala u šoku dok su joj se obrazi crvenili, a onda je ustala, otišla do vratiju, zaključala ih i prišla mi te mi dala takav poljubac da sam ostao bez daha.
- Ni ja ne bi bolje to rekla, ali konačno..

Nisam gubio vrijeme na priču već sam zavukao ruku ispod njene suknje i uz butine pogladio guzu. Ona me ponovo zažvalila dok sam ja rukom istraživao njenu guzu i noge ispod najlonki i gaćica. Pustila me da ustanem i skinem si hlače, a ona je skinula suknju i spustila najlonke i crne gaćice do koljena, više nije stigla, jer sam joj već prišao uzdignutog kurca, te ju okrenuo i nagnuo nad stol. Raširio sam njenu bujnu guzu i počeo ju zdušno lizati, po pički i šupku. Stenjala je veselo, a pička se počela cijediti. Imala je izbrijanu pičku i iako se osjetio malo miris znoja i urina ja sam guštao. Nakon što sam ju lizao par minuta odlučio sam da je vrijeme da joj ga stavim.

- Pička ili šupak? -upitao sam promuklo.
- Oboje.. . -prošaptala je.

Kimnuo sam glavom zadovoljno i namjestio svoj široki glavić na usmine i samo ga gurnuo u nju. Zajecala je:
- Oooo.. . daa.. . jebi mee.. .

Primio sam ju za široke bokove i počeo ju jebati žestoko. Jebao sam je jako, pljeskala je njena guza i crvenila se od mojih udaraca, a onda sam stao i krenuo u gornju rupu. Primila je svoje guzove i raširila ih, pa sam malo pljunuo na šupak i lagani krenuo. Vidio sam odmah da joj to nije prvi kurac u guzi, jer sam ušao skoro bez zadrške u nju. Kad sam ga smjestio krenuo sam žestoko. Jebao sam ju žustro, a ona je samo stenjala iu jaukala dok joj je pička curila. A kako sam se unio u jebanje nisam ni shvatio da je ona već svršila, već sam to saznao kad sam ja napokon svršio i napunio joj šupak obilnom količinom sperme.

Kad sam izvukao kurac iz njene guze pogledao sam njene butine koje su bile mokre i ljepljive od njenih sokova iz pičke. Ispravila se i sa papirom obrisala pičku, noge i šupak, a onda mi krenula drkati kurac, pa sam sjeo na stol da bi se ona sagnula i počela mi ga pušiti. Gledao sam kako mi puši kurac i kako odmiče svoju dugu tamnu kosu, a kad ga je digla legla je na stol nakon što je potpuno skinula gaćice i najlonke, pa je raširila noge i samo rekla:
- Hajde i ne vadi ga..

I krenuo sam. Njene noge sam stavio na ramena i zabijao joj ga do jaja u pičku. Ona je raskopčala bluzu i iz grudnjaka izvukla svoje trojkice i sad si je uvrtala i stiskala bradavice dok me poticala na žestoko jebanje. Narednih dvadesetak minuta nije se čulo ništa drugo osim našeg dubokog disanja, stenjanja, pljeskanja naših tijela i šljapkanja mog kurca u njenoj natopljenoj pički. Opet je prva svršila, obilno kao i prvi put, a ja koju minutu nakon nje puneći njenu pičku svojim sjemenom.

Nakon toga smo bili umorni, ali i zadovoljni. Uredili smo se, ona u ženskom, a ja u muškom WC-u, pa završili i posao do kraja.

Od tada se kresnemo do dva puta mjesečno, kako uhvatimo vremena. Najčešće u uredu, ali bi se znali naći i na kavi, pa bi se pojebali i u autu. Ne želimo neku ozbiljnu vezu, već nam je ovo usput kao ispušni ventil od svega.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija