Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zadovoljna putnica

Već nekolilo godina radim kao vozač autobusa na jednoj dužobalnoj liniji između Rijeke i Dubrovnika. Nisam vozio po autocesti, već po magistrali uz more.
Nije bilo loše, ali je koji put bilo naporno, pogotovo kad je bila bura ili kiša.

Baš je bio jedan takav dan kad mi je prometnik rekao da danas idem sam, jer se kolega razbolio, a nismo imali zamjenu zbog rezanja troškova u firmi. Kako to kod nas uvijek ide prvo nastradaju radnici. Preko volje sam pristao na to, jer je bilo loše vrijeme, kiša, ali nije bilo previše putnika.

Svi su se smjestili na sjedala, a bilo je svega desetak putnika. Dvoje do Zadra, isto toliko do Šibenika i samo jedna dama, bar je tako djelovala, do Dubrovnika, a ostali do Splita. Pretpostavljao sam da će se kasnije još netko ukrcati, pa krenuo. Put je bio monoton. U Zadru se ukrcalo još njih četvero, ali samo do Splita, studenti. Oni su unijeli neku živost u autobus. U Splitu je bilo stajanje od pola sata, pa sam išao popiti konačno kavu i nešto pojesti. Vidio sam onu damu kako je malo neodlučna da li da naruči nešto ili ne, pa sam ju odlučio počastiti sa kavom i sendvićom, a bila je i jako zgodna. Zahvalila se na kavi, ali je sendvić odbila. Sjela je za moj stol, pa smo malo pričali i saznao sam da se zove Danijela, da je iz Cavtata, ali da godinama radi u Rijeci kao doktorica. Ubrzo smo krenuli dalje i ja sam naplatio karte za troje novih putnika do Ploča i Neuma.
Danijela je sjela iza mene, a kako je bila u suknji u svom retrovizoru sam ju mogao gledati i diviti se njenim lijepim i dugim nogama. Naš razgovor je bio sve srdačniji i nakon Neuma smo ostali sami u autobusu.

- Kako to da nema putnika? -zanimalo ju je.
- Nije ti sad sezona.. po ljeti je gužva za izluditi. -samo sam rekao smješkajući se i gledao njene noge u ogledalu.

Mislim da je shvatila da ju pogledavam jer je nakon nekog vremena lagano raširila noge, pa sam sad vidio i njene bijele gaćice ispod najlonki. Osmjehnula mi se i nagnula se prema naprijed:

- Vjeruj mi da puno bolje izgleda nego u ogledalu -ja sam ju pogledao, a ona mi je namignula.

Osjetio sam kako mi se kurac diže, pa sam predložio da stanem negdje, a ona se složila sa time. Ubrzo sam stao na jednom odmorištu uz cestu kod Vrtova sunca koji su sad bili sablasno prazni. Ugasio sam autobus i poveo ju do zadnjeg sjedala, a prije nego je sjela sam ju poljubio i zadigao joj suknju iznad bokova. Imala je sočne usne i mogao bih ju ljubiti cijeli dan. Ali njene smeđe oči su stalno pogledavale prema mojim hlačama, pa sam se sagnuo i povukao joj naniže najlonke sa gaćicama. Imala je urednu frizuricu u jednoj liniji, te orošenu pičkicu. Imala je 32 godine i bila je pravi komad, a koža joj je bila zategnuta i bez nabora. Zabio sam glavu u njenu pičkicu i počeo jezikom obrađivati klit i uguravati ga u rupicu. Stenjala je zadovoljno i uzdisala, a onda samo tiho rekla:

- Jebi me.. snažno..

Skinuo sam hlače i gaće, malo prodrkao kurac i stavio joj ga u pičku. Zastenjala je lagano kad joj je ušao do kraja, a ja sam joj zadigao noge i počeo ju žestoko jebati. Stenjali smo i dahtali na zadnjem sjedalu i jebali se divlje. Izgleda da se dugo nije jebala, jer je iz nje curilo kao da ima poplavu dolje. Uskoro sam osjetio da ću svršiti, pa sam ga krenuo vaditi van, ali je zastenjala:

- Ne.. ne.. ne vadi ga.. svrši u mene.. molim te..
- u redu.. kako hoćeš.. -rekao sam sa smješkom i zabio joj ga do kraja, te joj ga nastavio zabijati svom snagom.

Uskoro je počela svršavati, a i ja sa njom, pa smo se tresli i grčili u skladnom orgazmu. Zabila mi je nokte u vrat dok sam joj disao duboko na uho i ljubio je po vratu.

Nakon što smo se smirili brzo smo se uredili i malo sam očistio zadnja sjedala od naših sokova, pa smo nastavili do Dubrovnika. Na odlasku mi je dala svoj broj mobitela, a i ja njoj svoj. Rekla je da se vrača natrag za tjedan dana, pa da joj kažem kada ja vozim, jer bi voljela sa mnom natrag za Rijeku.

I bilo je tako. Vratila se sa mnom, tj sa autobusom koji sam ja vozio, ali sad je bio i kolega uz mene, pa nismo baš puno pričali. Uglavnom, po povratku u Rijeku obećao sam joj da ćemo se naći na kavi, a onda da vidimo za dalje. A to se i desilo, ali o tome kasnije.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija