Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zadovoljstvo

Zajedno smo već neko vreme. Generacija, znamo se iz izlazaka, iz klubova. Tek dohvatili 30 godina. Malo je reći da smo skladan par. Mi smo .. skromno rečeno - savršen par.
Posebno za neke koji nas gledaju sa strane.
Ja 190 cm visok, vagam na ivici stotine kad su kilogrami u pitanju, jak, krupan, mišićav.
Tvrde debele kite, 17cm, sa izraženim glavićem.
Često obrijane kite i jaja, radi većeg užitka.
Ona - generacija.
Vitka, plavokosa, plavooka. 175cm visoka, 65kg postavljenih na pravo mesto. Dakle - sise, jaka 4, koje prose gravitaciji, ali dupe.. ono oblo, predivno, pune šake. Velike šake, kao moje.
Plenili smo pogledom gde god se pojavimo. Ona voli da nosi uske pantalone, da dupe dođe do izražaja, voli kratke suknjice, da pokaže noge, malo jače. Jbg, odbojka je učinila svoje. Ali haljine.. Pa kad istakne struk, dole jače dupe, gore velike sise. Tačno ne znaju gde da gledaju.

Živimo zajedno već neko vreme, sjajno se slažemo. Kad je sex u pitanju, i tu se odlično slažemo. Voli.. ma voli sve. A i ja se trudim da je zadovoljim, svakog dana, nekad i više puta. Baš.. onako. pršti, kako bih rekao. Strast na nivou od početka, iako smo više od tri godine zajedno. Voli da oblači sexy veš, i u javnosti, da me loži, pa da je posle jebem ludački, kad dođemo kući, ali voli i da se obuče tako samo za spavaću sobu. Šta reći, san svakog muškarca.

Jednog dana mi je rekla da je pokupim u Belvilu, u povratku sa posla. Razmišljao sam da je opet išla u kupovinu, neko trošenje para, ali jbg.. ne mogu zameriti. Radi, zarađuje dobro, nema razloga da bilo šta komentarišem.
Sačekao sam je pored jedne zgrade, ušla je u kola, sela, suknjica se povukla nagore, gledam je.. zacrvenela se.. Pitam da li je sve OK, kaže da jeste. Vidim da se vrpolji na sedištu, meškolji se, znao sam da je zbog nečega napaljena, samo se u takvim situacijama ovako ponaša.
Pitam je "Ko te to napalio, da čujem! " kroz zezanciju, jer nema ljubomore među nama.
Odgovara mi da je to tajna i da moram sačekati do kuće, pa ću saznati.
Spuštam ruku na njeno golo koleno, iako je klima uključena u kolima, ona je vrela, blago rečeno. Spuštam ruku niz butinu, uzdiše i lagano razmiče noge. Želi.. da proverim koliko je vrela i vlažna. Prebacujem ruku ponovo na koleno, ali sada klizi sa unutrašnje strane butine, među njene raširene noge. Seva vrelina. Dodirujem gaćice, mokre. Veoma mokre. Uzdah iz njenih grudi. Ništa mi nije jasno, razmišljam, da li je realno da je išla kod nekoga na sex, ali pravim se da me ne interesuje. Vozim lagano ka Zvezdari, prelazimo preko mosta.
Ona podiže guzu na sedištu, povlači ivice haljine nagore, otkriva dupe, butine, do pupka.

Vozim autoputem, dešavalo se da se ovako igramo i do sada, da palimo ljude u kolima koji prolaze pored nas, posebno u autobusu, koji mogu da vide malo i u kola. Međutim, ona hvata tanke tračice tangi i svlači ih, bacaih meni na volan. Ne verujem šta mi radi, a moj kurac reaguje trenutno. Hvatam gaćice, prinosim nosu, omirišem ih.. Samo njen miris. Nema mirisa kurca, sperme.. Ali su mokre, natopljene. Ok, prolazi mi kroz glavu, Nije je niko jebao, osim njenog mirisa se ne oseća ništa. Ali opet.. zašto se toliko napalila..
Kako smo bliži kući, ona je sve drskija. Dodiruje prstom svoj klitoris, raširenih nogu. Već sam se isključio sa autoputa i idem uličicama ka našoh zgradi, kad mi daje prst, da poližem. Ukus njene pičke. MMMM. Gotovo, gće su mi već balave, pokušavam da ga namestim da ne štrči kad budemo izlazili iz kola.
Nosi sa sobom neku tamnu kesu, bez bilo kakvog obeležja. Ulazimo u ulaz, ja sam strpao tangice u džep, ona je samo u haljinici. Ulazimo u lift, smireno, video nadzor u zgradi radi.
Zatvaraju se vrata lifta, ja je okrećem ka sebi, širim joj noge, hvatam je punom šakom za vrelu pičku, glatku, depiliranu. Sve je mokro, curi niz butine. Izbezumljen sam.
Otključavam vrata stana, ona se okreće i odlazi u wc. Kucam, pristojno, odgovara mi da je sačekam u spavaćoj sobi.
Odlazim u kuhinju, perem ruke u sudoperi i trčim u sobu, skidajući se usput i bacajući stvari. Uključujemklimu, spuštam roletne, a moj kurac štrči uspravno, ka plafonu. Jaja se presijavaju, sveže obrijana veče pre toga.
Ona ulazi u sobu umotana u peškir, okreće mi leđa, odmotava peškir i lagano ga spušta na ivicu kreveta. Prilazi ormanu, otvara fioku, uzima njenu omiljenu svilenu maramu i prilazi mi. I dalje ležim, ne mrdam. Ni jedno ni drugo ne progovaramo. Hvata mi jednu ruku, vezuje maramu oko zgloba, povlači mi ruku ka uzglavlju kreveta. Pratim je, ne pružam otpor. Znam da će sex biti sjajan, kao i uvek do sada. A vezivanje. je poseban začin, znači da je smislila nešto novo i da moram biti miran dok to radi, da može da izvede zamisao do kraja.
Podižem i drugu ruku, ona je vezuje, i penje se lagano na krevet, uz moju glavu. Opkorači mi glavu, onako uspravna, klečeći sa obe strane moje gleve. Pičkica mi je pred nosom, sva vrela i mokra, presijava se koliko je vlažna. Lagano je spušta, nabija mi je prvo na nos, a onda mi je namesti na usne, na jezik, da joj osetim ukus i vrelinu.

"MMMMM " glasno uzdiše kad je moj jezik uklizao između njenih usmina, u nju. Spušta se unapred, kao mojim nogama, oslanja se dlanovima na krevet. Moj kurac se trza sa svakim njenim pokretom. Obožavam da je ližem, obožavam da slušam njene uzdahe tok to radim. Ona spušta glavu, gleda izbliza na moj kurac koji balavi, na čijem vrhu glavića se pojavljuje sluz.. Izbacuje jezik i lagano dodiruje moj glavić. Nabijam jezik, usne i nos u njenu pičkicu. Obožavam njene usne na mojoj kiti. Stiska mi jaja jednom rukom, dok je drugom oslonjena između mojih nogu i nabija se usnama na moj kurac. Sve više i više.. dok ne osetim njene usne na korenu kurca, do jaja.

Kako je vešta, pomišljam, kao i svaki put kada mi to uradi. Šta bi bilo da mi je kurac veći, da li bi i tada uspela da ga uzme celog u usta. Ali, u tom razmišljanju nastavljam da je ližem, da nabijam jezik na klitoris i svoj nos u njenu pičkicu.. Volim to.. kad osetim kako niz moj nos cure njeni sokovi, a ja ne mogu ništa da uradim da ih sklonim.
Najednom, izvlači moj kurac iz usta, podiže se i sklanja od mene. Očekujem da će da me zajaše, ali se pomera do donje ivice kreveta, pomera peškir i ispod njega vadi - vibrator, skroz prirodnog izgleda, sa jajima, ali neprirodno veliki.

"Ljubavi, zbog ovoga si dolazio po mene, zbog ovoga sam bila vrela i mokra. Bila sam u sexy shopu. "
Gledam, ne znam šta da kažem, onaj tup pogled. Moj kurac i dalje stoji uspravno, gledam vibrator, pa skrenem pogled na moj kurac - prilična razlika u veličini.
"Želela sam da osetim.. veliki kurac.. ali ne želim da te prevarim" prekida mi misli, kao da zna o čemu razmiišljam. "Zato sam otišla i kupila.. vibrator.. Ovaj.. koji jako liči na tvoj kurac obilikom i debljinom, samo je . 21cm.. ovaj gornji deo, koji.. haha.. ulazi. Inače je ceo oko 27cm, ne plaši se. Deluje ogroman. "
Uzdišem, ali ne jer me nešto muči, već jer razmišljam kako će se osećati, da li će joj se svideti, da li će uživati na njemu.. Gomila misli, a treba samo da se prepustim. Ipak, vezan sam i ne mogu ništa da uradim.
Gledam onaj vibrator, moćno izgleda. Debeo, prav, na dnu ima onaj vakuum da može da se nalepi na podlogu.
"Razmatrala sam različite, ali ovaj mi se najviše svideo. I.. veći je od tvog, ali jako liči. "
Silazi sa kreveta, prilazi ormanu koji je pored, lepi vibrator na ogledalo na vratima i čučne ispred.
Upravo ću prisustvovati.. Predstavi.. gde moja ljubav, moja devojka. puši drugu kitu, ok, silikonsku, ali puši drugu kitu, veliku, veću od moje. Razmišljam se.. da li sam joj ja dovoljan.. Ali orgazmi koje ima sa mnom su me vratili u realnost , pa pomislih da ipak nije toliko loše..

Bez misli sada, gledam je, kako ga lagano oblizuje sa jedne strane, pa sa druge, baš kao i moj kurac. Lagano, širi usne, uzima glavić u usne i sisa. Po obrazima se vidi da se trudi, kao i meni, da isisa sve iz kanala. Samo ta igračka nema kanal, pa onda nastavlja da ga nabija dalje.
Ulazi, malo po malo, pa se vrati. Naslonila je ruke na ogledalo pored i lagano ga puši. Sve dublje i dublje. Baš kao pravi. Trudi se da ga uzme u usta sve više. Spušta jednu ruku, hvata ga za koren i za jaja, razmišljam kako je meni to uradila par minuta ranije.. Drugu ruku spušta među svoje noge, sva napaljena. Ne vidim kako dodiruje pičkicu, ali prema disanju, znam da je veoma napaljena. Sve žešće se usnama nabija na vibrator, sve više joj je u ustima.

Moj je malopre ceo uspela da primi u grlo, da li je probala, vežbala, pre nego ovaj proba, razmišljam opet. Bacam pogled prema svom kurcu, sav je balav i dalje, sluz curi sa glavića naniže, samo sam se još više napalio. Vraćam pogled ka njoj, gledam.. kako ga dudla.. i diše sve brže..
Odjednom, zastaje, ali sa usnama naslonjenim na svoje prste koji su držali "jaja". Ceo joj je u ustima i grlu. Pušta ruku kojom drži vibrator, nabija se još malo, da bude sigurna da je ceo usisala u sebe i kreće.. da se trese.. Drhti..
Evo ga orgazama. Koliko sam je samo puta gledao dok se tako igra, sama.. i svršava.. Čujem šljapkanje njene pičkice kojutrlja drugom rukom, a lagano izvlači vibrator iz usana. Ali ne odustaje, ponovo kreće da se nabija grlom na njega, sve više, sve žešće ga dudla..

Iz čučećeg položaja se prebacuje u klečeći, trti se prema meni, pušta vibrator i tako okrenuta dupetom prema meni trlja klitoris sve jače. Sprema se.. da prska.. Da.. i to uspeva, ne uvek, ali kad je baš, baš napaljena. Prvi mlaz, drugi, treći slabiji koji se sliva niz noge.. Moj kurac se propinje, ne mogu da ga dohvatim, ali.. biće prilike.. Siguran sam da neće zaboraviti na mene. Valjda..
Podiže se, okreće leđa ormanu i vibratoru i naslanja. "glavić" na svoju pičkicu. Malo se nabije, pa zastane. Još je protresa orgazam. Pa se nabije još malo, pa zastane. I onda.. odjednom.. klizne.. skroz.. Dok se dupetom ne nasloni na ogledalo. Vidim.. njeno dupe na ogledalu, ali ne vidim ništa više. Malo se odmiče, i uspevam da vidim deo vibratora, a u ogledalu gledam njenu pičku, raširenu i vrelu, kako klizi po toj moćnoj igrački. Izvlači ga, ostane samo deo u njoj, pa se opet nabije. Čuje se kako joj dupe udari u ogledalo.
Kreće.. sa tucanjem same sebe.. Tako nagužena, i polučučnju, u treningu, nabija se sve moćnije na virbator. Naslanja se rukama na krevet pored, na onaj isti na kom ja ležim i nabija se.. Dublje.. još dublje..
Povlači se ka krevetu, ka meni.. Vibrator ispada, na ogledalu gledam njenu pičkicu.. koja nije više pičkica.. raširena.. vrela.. Prilazi mi, dodiruje mi butine. Stavlja ruku na moju kitu, povlači mi kožicu dole, gore.. . Naslanja usne i lagano klizi.. Ponovo ga uzima celog u grlo, iako je tvrd. jako tvrd.. stiska mi jaja.. i izvlači ga. Pomislio sam da je na mene red i da će me odvezati, ali njena predstava još nije gotova.
Odlepljuje vibrator sa ogledala, spušta ga na pod i opkorači. Sada sve mogu videti lepo, kako ga naslanja na svoje usmine, kako se usmine lagano šire dok glavić klizi u njenu pičkicu, kako taj "monstrum" od vibratora polako nestaje u njenoj pičkici. Ona se namešta, ali tako da se oslonila rukama unazad, a nogama unapred, da može da jaše vibrator, ali da ja mogu da vidim sve što se dešava. Ovu smo pozu probali više puta, dok smo pravili snimke za kućnu arhivu. I par puta dok smo se igrali sa drugim parovima, online, webcam sex. Zna šta radi.

Spušta se.. malo po malo, pa se podigne, pa opet se spusti, malo više, pa se podigne. I lagano ubrzava. I lagano ga sve više prima u pičku. Sve više.. Ponovo ubrzava disanje. Osluškujem je, oduševljen kako uživa. Svaki njen uzdah mi ubrza rad srca.. Moj kurac pulsira..
Proverena i uigrana šema.. nabija se sve brže, jednu ruku prebacuje na klitoris, oslanja se samo jednom.. Naseda jako na vibrator, sve jače.. Vidim kako joj se "jaja" trljaju po klitorisu.. iz pičke curi niz guzu..
Valjda ga neće probati u guzu.. . razmišljam se.. Biće previše..
Podiže se.. trlja klitoris.. i izbacuje mlaz iz pičkice.. još jedan..
Ne sećam se kad je poslednji put dva puta zaredom prskala.. ali.. želim da je dodirnem, da je osetim.. Trlja klitoris i dalje.. podrhtava.. .

Vidi da se meškoljim na krevetu, penje se..
Mokar vibrator ostaje nalepljen na podu, parket se presijava od njenih skokova.
Opkorači me i nabije se na moj balavi kurac. Naglo, do kraja, pa se podigne pa ponovo. Drugi, treći put.
Na ivici sam da svršim, a ona to oseća.
Podiže se sa mog kurca, namešta u istu pozu kao malopre, razmišljam, želi da je opet gledam kako uživa i na mom kurcu, da nisam lošiji od vibratora..
Ali, hvata ga rukom, naslanja na anus i .. sedne..
Glavić je samo nestao u guzi, obično joj treba malo više vremena.. Ali sada.. je izgleda baš napaljena..
Guza, sva mokra od njenih ssokova koji i dalje cure iz pičkice.. na mojoj kiti.. I ona koja klizi nadole..
Još i još.. dok ne sedne skroz na moja jaja.

Stavlja ruku na svoj klit, širi usmine.. i kaže..
"Mnogo te volim, divan si, nadam se da si uživao makar deo kao ja".
Odgovaram da sam i ja uživao ludački, i da je dobro što me vezala jer ne znam kako bih izdržao da samo gledam..
"Znam, dovoljno te poznajem, ljubavi! "
I kreće da sepodiže sa kurca, pa se nabije jače, pa se opet podigne, pa nabije.. još par puta tako i .. krećem da svršavam.. u njenu guzu.. Trzam se.. izbacujem spermu, propinjem se da uđem još i još.. a ona trlja klitoris.. . i svršava.. još jednom..

Osećam kako mi guzom stiska kitu.. ludilo.. . ja se i dalje propinjem i nabijam u guzu..
Lagano se podiže sa mog kurca, on ostaje da stoji uspravan, balav.
Ona leže preko mene, odvezuje mi ruke, naslanja usne na moje i ljubi me.. Jako..
Leži na mom stomaku, raširenih nogu.. osećam .. kako iz njene pičkice i dalje isijava vatra.. osećam moju spermu koja curi iz njene guze.. i osećam .. kako je volim.. jer mi je priznala.. šta želi.. a da nije htela da me prevari.. iako je realno mogla.. Moja devojka.. vulkan.. .

Sva dela koja objavljujem su malo detaljnije opisane sopstvene ispovesti ili.. maštarije.. zavisi kako to ko posmatra.. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija