Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ZAGLAVLJENA U LIFTU I NASADILI ME NA KITU

Bila sam jako sretna kada sam dobila poziv da sam dobila posao u firmi u koju sam poslala molbu i životopis te obavila razgovor. Mojoj sreći nije bilo kraja i jedva sam čekala taj ponedjeljak kada sam trebala početi raditi. Radila sam sa puno napora i želje kako bi svima dokazala kako sam zaslužila taj posao svojim radom i zalaganjem, a ne sa svojim izgladom. Iako sam zaista bila komad, duga plava kosa, plave oči, sise savršena trojka i ljepu i čvrstu guzu. Znala sam da me svi muškarci u firmi gledaju i skidaju pogledom zamišljajući kako me navlače i jebu svojim kurčićima.

Nisam se obazirala na njih i na njihova dobacivanja već sam se isključivo koncentrirala na posao koji sam obavljala. Dani su mi prolazili jedan za drugim i ja sam se sve bolje snalazila u svome poslu tako da sam uhvatila rutinu bez da me išta remetilo. Bilo je samo kuća posao, a za vezu baš i nisam bila. Jednog dana se i to promjenilo, kada sam morala ostati van radnog vremena da bi završila ugovore koji nisu mogli čekati pošto je dolazio vikend, kada sam riješila i faksirala ugovore ugasila sam računalo spremila se i krenula prema liftu. Zgrada u kojoj sam radila preko dana je bila puna ljudi, pošto je već prošlo 18 sati zgrada je bila pusta što je meni stvaralo neugodu. Ušla sam u lift i krenula, nakon nekoliko katova lift se zaustavio i u njega je ušao mladić koji godinu stariji od mene, kada je ušao samo me kratko pozdravio sa bok. Krenuli smo dalje kada se opet lift zustavio i u lift je ušao muškarac od nekih 40 godina, visok i markantnog izgleda odjeven u skupo odjelo. Pozdravio se s nama i lift je ponovno krenuo. Odjednom lift je ponovno stao i otao u mraku. Svo troje ostali smo u strhu i panici. Muškarac koji je posljednji ušao počeo je stiskati po ploči sa brojevima, ali lift se nije mrdao, zatim je stisnuo dugme za alarm i tada se upalilo malo panik svjetlo tako da nije više bio potpuni mrak. Muškarac nas je upitao imamo li mobitel jer je njegov ostao u uredu, ko zavraga nitko od nas nije imao mobitel koji je bio u funkciji. Njih dvojica sjela su na pod, ja sam ostala stajati razmišljajući da li da sjednem ili ne jer problem je bio u tome što se meni počelo pišati. Počela sam nervozno cupkati. Muškarac me je pito u čemu je problem, i rekao da se smirim jer to cupkanje neće ništa promjeniti. Kako me mjehur počeo stiskati sve jače samo sam rekla;"ma znam, ali problem je što mi se piša i nemogu više izdržati". "Slobodno se olakšaj, sila ne pita"rekao je muškarac. Stala sam u kut lifta podigla suknju, smaknula gaćice u stranu čučnula i počela pišati, kakvo olakšanje mislila sam u sebi. Odjednom javio se mladić govoreći mi kako imam slatku pičkicu koju treba polizati, a stime se složio i muškarac, ja sam se samo osmjehnula zahvaljujući im na komplimentima. Kada sam se olakšala krenula sam vaditi vlažnu maramicu kako bi se obrisala, kada odjednom mladić me hvata za ruku govoreći mi na šta sam ja ostala iznenađena;"smijem li ja da ti posišem i poližem ostatke pišake sa tvoje pičkice".

"Molim! , šta bi htio da mi radiš", upitala sam ga. "Volio bi ti posisati i polizati ostatke pišake sa tvoje pičkice"ponovio je. Nisam se ni snašla, a mladić se zavukao među moje noge i usnama počeo sisati ostatke pišake, ja sam samo lagano uzdahnula i počela uživati jer je mladić počeo da svojim jezikom šara po mojoj pičkici. Sklopila sam oči i počela stenjati jednom rukom uhvatila sam se za njegovo bedro a drugom rukom dam počela da mu milujem i stišćem kurac preko hlača koji se počeo buditi i sve više ukrućivati. Kada sam otvorila oči ugledala sam muškarca kako stoji i drka svoju kurčinu, koji je bio velik i debeo, što je mene još više napalilo. Pozvala sam ga i on mi je prišao, uhvarila sam ga za taj prekrasni kurac i počela mu ga drkati, pogledala sam ga u oči i strpala njegov kurac u svoja usta i počela pušiti duboko ga usisavajući. Prestala sam pušiti i podigla se sa glave mladića kako bi skinula sve sa sebe. Pozvala sam mladića da se ustane te ga povukla do muškarca. Spustila sam se na koljena i počela naizmjence da im pušim, mladićev kurac je isto bio velik, ali puno tanjeg obujma. Mladić se tada obratio muškarcu;"kako imaš ljep kurac, bi li mi dao da ti ga i ja malo popušim. "Oboje smo u čudu pogledali u mladića, a muškarac ga je upitao;"zar zaista mi ga želiš pušiti", a mladić mu odgovori;"da želim, ja sam bisexualac i volim da pušim i primam ovako ljepe kurčine", zatim se mladić spustio kraj mene i pohotno mu usisao kurac u svoja usta, radio je to zdušno nabijajući se na njegovu kurčinu, dok sam se ja zabavljala njegovim jajima. Zastala sam sa lizanjem jaja kako bi uživala u pogledu na mladića kako pohotno siše kurac muškarcu i još se više napalila. "Želim nečiji kurac u svojoj pički", rekla sam pohotno. Mladić je legao na leđa, a ja sam ga prekoračila i počela zestoko da se nabijam na njegov kurac kao luda.

Mladić je pozvao muškarca da ga prekorači preko glave i da ga svojom kurčinom jebe u usta, mladić je uzivao mumljajući dok sam ga ja jahala kao luda nabijajući se na njegov kurac i dok je drugog gutao u svoja usta. Nakon nekoliko minuta takve jebačine poželjela sam dva kurca u sebi, podigla sam se sa mladića kako bi njegov kurac namjestila na moj šupak i počela sam lagano da se spuštam, muškarac se spustio ispred mene i svoj kurac gurnuo do jaja u moju pičku, uskaldili su ritam i počeli zestoko da me jebu. Uživala sam i vrištala is svega glasa dok su njih dvojica razvaljivali moje rupe. Nisam više mogla izdržati i počela sam svršavati kao luda. Izašli su obojica iz mene i ja sam ponovno počela da im pušim. Potom je mladić rekao;"zelim da mi razvališ šupak rom kurčinom". Mladić se spustio na laktove i isprčio svoju guzu te me pozvao da mu je malo razladim i podmažem svojim jezikom. Spustila sam se iza njega i jezikom počela šarati po njegovom šupku. Ja sam ponovno osjetila muškarčevu kurčinu u svojoj pički kako me cjelu ispunjava. Muškarac me je razvaljivao kao lud, a ja sam i dalje jezikom obrađivala mladićev šupak, a rukom sam mu ga počela drkati. Svi smo dahtali i stenjali. Zatim je mladić zacvilio kako zeli osjetiti kurčinu u svojoj guzi, muškarac je izvadio svoj kurac iz moje pičke ja sam ga još malo oblizala, primila ga u ruku i centrirala na mladićev šupak. Ulazio je malo pomalo u njegov šupak sve dok nije ušao cjeli te je počeo ubrzano da jebe mladića u njegov šupak. Njihovo dahtanje i mladićevo stenjanje ponovno me totalno napalilo, iz torbe sam izvadila malu bočicu dezosoransa i počela žestoko da si ga nabijam u svoju pičku. Muškarac je počeo da stenje sve više i jače te je rekao kako će brzo da svrši, "nemoj u njega, želim tvoju spermu u svojim ustima", rekla sam. Muškarac je izvadio svoj kurac iz mladića i gurnuo ga u moja usta i nakon nekoliko trzaja svojim kukovima počeo je svršavati puneći moja usta toplom spermom, a ja sam je gutala i dalje pušeći taj prekrasan kurac.

Htjela sam još ponovno sam željela obojicu u sebi. Muškarac je legao na leđa, a ja sam se naprčila nudeći svoje rupe mladićevom jeziku koje je on zdušno počeo da liže i prste gurati u moju pičku i šupak. Dok je mladić obrađivao moje rupice, ja sam muškarcu pušila i gutala njegovu kurčinu koja je ponovno počela da se kruti u mojim ustima. Prekoračila sam muškarca i nabila se svom silonom na njegovu kurčinu čekajući da mladić gurne svoju u moj šupak. Kada su se namjestilo ponovno su počeli da me žestoko jebu, muškarac je nemilosrdno zabijao svoju kurčinu u moju pičku, a mladić moj šupak. Tako su me dobro jebali, a ja sam stenjala, dahtala i vrištala uživajući pod njihovim nasrtajima.

Jebali su me nekih dvadesetak minuta razvaljujući moje rupe, zatim je mladić rekao kako će brzo svršiti, a i muškarac je ponovno počeo da dolazi do svoga vrhunca. Rakla sam da ne svrše u mene nego u moja usta jer sam željela peogutati svu njihovu spermu. Kleknula sam na pod, a njih dvojica stali su ispred mene i naizmjence me jebali u usta. Prvi je svršio mladić puneći moja usta svojom spermom koju sam ja zdušno gutala usisavajući njegov kurac, a muškarac je drkao čekajući na svoj red, kada sam mladiću posisala sve samo sam se prebacila na muškarca i strpala njegovu kurčinu i nakon minut i on je počeo svršavati puneći moja usta. Kada smo se sredili i obukli, otvorila su se vrata lifta te su nas izvukli van. Na kraju svo troje smo se pozdravili i krenuli svako svojim putem, njih dvojicu više nikada nisam vidjela, ali od tog dana maštam da ponovno zaglavim u liftu i budem nasađena na nečiju kitu
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija