Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zajedno sa drugovom mamom u krevetu!

Oduvijek sam se ložio na starije žene. Od svoje srednje škole pažnju su mi samo privlačile starije žene. Nisam toliko maštao o devojkama kao moji vršnjaci. Moram priznati da sam za svoje godine bio jako lijepo građen, naročito zbog toga što sam trenirao fudbal i imao lijepo oblikovano tijelo. Moram reći da sam i dolje bio jako dobro građen nekih sedamnaest centimetra i jako debeo komad. Posebnu pažnju sam poklanjao drugovom mami Saneli. Sanela je bila službenica u banci, žena koja je imala oko trideset i devet godina.

Nosila je dugu crnu kosu, imala je jako velike grudi koje su uvijek kiptale iz brusa i malo poveću guzu.
Iako je imala toliko godina izgledala je jako privlačno. Bila je razvedena i živjela je zajedno sa svojim sinom Sašom sa kojim sam se družio. Nekoliko puta je dolazila da nas gleda na utakmicama. Uvijek se oblačila jako seksi bilo da je obučena u trenerku ili na sebi je imala haljinice i kosulju. Iz nje je izbijala neka seksipilnost koja je mene jako palila. Uvijek bi moj kurac bio dignut kada bi bila u mojoj blizini.

Zbog toga što sam se jako ložio na nju počeo sam da se družim intenzivnije sa Sašom.
Jednog petka nakon treninga me je pozvao da sutradan poslije treninga dođem kod njega i da se družimo i prespavam kod njega. Pristao sam na to i nakon treninga sutradan smo se zaputili kući kod njega. Kod kuće nas je dočekala njegova mama koja se spremala da izađe napolje sa svojim drugaricama. Otišla je pod tuš a nas dva da igramo igrice. Nakon nekih pola sata sam morao do toaleta.

Ušao sam unutra pošto je bilo slobodno. Nakon što sam završio ugledao sam na korpi za veš njene čipkaste tange i crni čipkasti brus. Moj kurac se zbog toga probudio u gaćama. Uzeo sam njeno rublje u ruku i pomirisao ga. Dočekao me je opojan miris njene pice. Uzeo sam brus i tange i počeo da ga drkam. Dok sam ga drkao zamišljao sam kako imam seks sa njom. Nakon nekih par minuta sam počeo da svršavam po brusu i tangama. Kada sam došao sebi tek sam shvatio šta sam uradio. Brzo sam ih vratio na isto mjesto onako umazane spremom i izašao.

Sanela nas je poslije sat vremena pozdravila i izašla napolje. Mi smo za to vrijeme igrali igrice. Nakon ponovo nekog vremena sam morao do toaleta. Ušao sam unutra potražio njeno rublje kojeg više nije bilo tamo. Sve sam pretražio ali ga nije bilo. Vratio sam se u sobu kod druga i nastavili smo da igramo. Negde oko jedanaest sati smo legli da spavamo. Nisam dugo vremena mogao da zaspim. Ubrzo sam čuo da Sanela ulazi u kuću. Pošto nisam zaspao ustao sam se. Kada me je ugledala onako u šorcu počela se izvinjavati kako nije mislila da me probudi. Odgovorio sam da sam bio budan i da nisam ni zaspao.

Pošto mi se nije spavalo predložila je da malo sjednemo i pričamo da joj pravim društvo. Pristao sam jer je bila obučena jako seksi. Uska kratka haljinica koja je više otkrivala nego pokrivala kada je sjela jer sam tada jasno mogao da vidim njene gaćice, dok je gore imala bijelu usku košulju otkopčanu toliko da joj se sise mogu jasno vidjeti. To me je jako napalilo. Tokom razgovora sam se zagledao u njene gaćice i sise da nisam čuo šta me je pitala. Kada me je opomenula ponovila mi je pitanje. Upitala me je da li slučajno ja ne znam ko joj je svršio po brusu i tangama.

Htio sam da u zemlju propadnem. Počeo sam da se crvenim i mucam. Htio sam da se izvinem što sam to uradio. Ona je shvatila i rekla mi da zna da sam ja to uradio. Upitala me je da li je ona toliko meni privlačna da sam to uradio. Odgovorio sam da se jako ložim na nju još odavno. Kada sam to izgovorio ona je još više raširila noge i tada sam mogao da vidim da nosi one iste tange. Mogao sam da vidim i dlačice njene pice. Upitala me je da li mi se sviđa što vidim. Klimnuo sam glavom u znak odobrenja. Tada je otkopčala košulju a potom i skinula brus i njene sise su izletjele napolje. Bile su jako velike sa tamnim bradavicama.

Počela je da ih mijesi pitajući me da li se i ovo sviđa. Moj kurac je već bio porastao do maksimuma u šorcu, što je i ona primijetila. Rekla mi je da želi da skinem šorc da vidi koliki mi je. Uradio sam to i kada je videla koliki je nije mogla da vjeruje. Pohvalila me je da imam jako veliki kurac. Tada je tražila od mene da počnem polako da drkam na nju. Počeo sam da drkam. Dok sam to radio ona je mijesila svoje sise a drugom rukom se igrala sa svojom picom. Počeo sam sve brže da ga drkam.

Bila je jako zadovoljna koliko dugo mogu da izdržim. Drkao sam ga sigurno desetak minuta. Htio sam da svršim. Prije nego što sam to uradio, rekla mi je da želi da joj svršim po sisama. Kleknula je ispred mene i rekla mi da dobro ciljam. Nije mi dugo trebalo i počeo sam spremom da prskam po njenim sisama. Iako sam prije toga svršio po njenom rublju i sada sam svršio kao nikad u životu. Iznenadila se otkuda tolika sprema kod mene. Uzela ga je u ruku i iscijedila i poslednju kap iz njega.

Ustala je, razmazala spermu po sisama a potom mi rekla da ovo mora ostati naša tajna i da ćemo mi idalje nastaviti da se družimo. Tako je i bilo.. .

Ocjena priče

5
Broj ocjena: 2
Broj čitanja: 17891

Autor priče

Markisa
Markisa
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 190 cm
Težina: 87 kg
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija