Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zaljubljena mala

Već tri godine idem na tu školu i nikad nisam baš primjećivao Željku koja je iz paralelnog razreda. Znao sam da je imala sve dobre ocjene i da me stalno pozdravljala i ja sam iz kulture odzdravio. Nikada nije imala nešto na sebi da bi bila onako bomba kao neke cure za kojima se znam okrenuti s dečkima kojima se družim. Nije nosila dekolte, niti tajice, nije da nije imala što za pokazati imala je ona lijepu oblu malo veću guzu onako taman po mojoj mjeri, a ni sisa joj nije bila baš mala. Ima lijepu dugu plavu kosu, a i nosi naočale. Tako mi je žao da nisam ju prije primijetio, ali dobro bio sam zauzet s gledanjem drugih cura koje su bile na pola gole da se tako izrazim. Imao sam problema sa matematikom nisam kužio gradivo i onda sam otišao na dodatnu nastavu da ne bi imao iz toga 1. Tamo je bila ona, ona je predavala jer joj je išla matematika, tamo sam ju malo bolje pogledao i dopala mi se. Krenuo sam s njom razgovarati i dogovorili smo se da se nađemo kod mene doma danas kad mi starci odu na posao. Kada je došla kod mene bila je normalno ko i inaće obučena i tako je dolazila kod mene tjedan dana sve dok nije počela se malo šminkati i nositi usku odjeću tajice majce na naramenice i tako. Tada su se počeli okretati za njom. Naravno ja sam joj bio glavni jer je bila zaljubljena u mene i nisam to znao dok nisam bio se spremio za tjelesni. Pokucala je na vrata i ušla, a dečki su izašli jer je bio početak sata.

Znaš zašto sam sad tu? -pitala me je
Ne.. ne znam! -rekao sam zbunjeno
Zaljubljena sam u tebe! - rekla je nježnim glasom i pogledala prema dolje

Ja sam ju poljubio i onda je ona mene i tako smo se nastavili ljubiti. Ja sam bio uza zid ona se prislonila uz mene i stavila moje ruke na svoje bokove i guzu koja je bila jebeno dobra i mekana. Osjećao sam kako mi kurac raste i ona je osjetila. Samo je najednom stavila ruku u dres i gače, izvadila ga i počela ga je drkati. Malo smo se još ljubili nakon toga i onda je ona kleknula i počela ga je stavljati u usta, ja sam bio u sedmom nebu jer je to bio prejeben osjećaj. Tako je lijepo bio gledati kako ulazi u njena usta. To je trajalo koju minutu dok ga nije počela cijeloga stavljati u usta, malo se je gutila, a ja sam osjećao njeno grlo svojim kurcem. Kada sam trebao svršiti samo sam ga izvadio i počeo drkati, a ona ga je odma stavila u usta i ja sam svršio nisam ni znao da bi ona htjela moju spermu gutati. Kada je sve progutala ustala se i približila mome uhu.

Ti ne bi meni probao pićku? - šapnula mi je nježno i odmaknula se i nasmijala

Odmah sam ju naguzio i skinuo gaćice i tajice koje je nosila i počeo lizati. Već joj je onda bila pica vlažna, a ja sam ju još ovlažio i nije prošlo dugo ona je svršila mi u usta napunila mi ih je svojim sokovima. Ustao sam se i počeo joj ga stavljati u picu, kada sam joj ga stavi to je bila pica ko rađena pa mome kurcu, moj kurac je prijanjao uz njene stjenke pice. Počela je uzdisati i stenjati. Ahhhh.. daaa.. . daj mi ga.. .. ahhh.. . mmmm.. . aaahhh.. .. daj brže.. .. Ubrzao sam jebao sam ju tako 15 min, a ona je u tome vremenu svršila još 3 put. Trebao sam svršiti izvadio sam ga van, a onda je ona kleknula pred mene i stavila ga u usta i opet sam joj napunio usta svojom vrućom spremom. Ja sam se krenuo oblačiti dok me onda gledala.

Daj stani! ! -rekla je
Oke, žašto? -pitao sam
Pa ja bi probala u guzu ako hoćeš? -pitala je i nasmiješila se

Odmah sam se skinuo i nju naguzio. Krenuo sam joj lizati šupak da se navlaži i da lakše uđe. Nakon koje minute onda se okrenula i počela ga opet pušiti da mi kurac bude mokar, kada ga je dosta navlažila naguzio sam ju, raširila je dupe svojom jednom rukom dok se drugom držala za vješalicu. Ja sam joj jednom rukom raširio drugi djel dupeta i drugom rukom ga počeo stavljati u šupak na koji sam još pljunuo. Kada sam joj ga stavio do kraja pomislio sam čovječe kako je ovo usko. Jebao sam ju lagano dok se nije šupak proširio, ali onda nisam imao milosti jebao sam ju žestoko. Uzdisala i stenjala je jako glasno, da je prolazio neko kraj svlačionice mogao nas je čuti bez problema. Ahhhh.. .. aaaaa.. .. aaaa.. aaahhh.. . aaaa.. . daj lakše malo.. .. aaa.. . Ja se nisam obazirao na to i pljusnuo sam ju po guzici, onda je ona svršila cijela jaja su mi bila mokra, a niz moje i njezine noge su se cijedili njezini sokovi iz pice. Ja sam ju nastavio jebati i onda je po još koji put svršila. Nakon kojih 10 min sam i ja trebao svršiti i rekao sam joj da ću u nju svršiti, složila se s time i svršio sam u nju. Izvadio sam ga, a onda se počela cijediti sperma iz njenog šupka to je bilo nešto lijepo za vidjeti. Obukli smo se i otišli van i pravili se koda se ništa nije dogodilo.

Nakon toga smo sada zajedno, nismo niti jedno priliku za sex propustili u početku nam je bilo bitno na kojem mjestu se bumo jebali, ali sada sam više nije jebemo se dok stignemo i gdje stignemo, jer bolje da iskoristimo to vrijeme na nešto takvo i onako je život kratak bolje da uživamo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija