Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

IVANA ,ŽENA MOGA BRATA

Ocjena: 5

Zadnjih nekoliko godina u bračnoj postelji moga brata i njegove žene (sada bivše) nalazim se ja. Zovem se Kristijan imam 27 godina, a sve je počelo spontano te traje i danas. Kada sam počeo spavati sa bratovom ženom Ivanom imao sam 21 godinu, a Ivana 26 godina. Ivana i moj brat bili su zajedno još od srednje škole i kada sam je prvi put vidio imao sam 15 godina te kao i svakog klinca napaljenog u tim godinama koji je drkao na svaku žensku osobu u vidokrugu pa tako nije bila pošteđena ni Ivana. Ivana je bila prava sex bomba crne kose, prekrasnih crnih očiju, savršene guze sa malo širim bokovima i sisa čvrste četvorke. Uvjek sređena i dotjerana u raznim sexy kombinacijama. Ivana i brat vjenčali su se kada je meni bilo 18 godina i Ivana se doselila kod nas. Dok se nisu naši roditelji odselili, a to je bilo kada je Ivana ostala u drugom stanju, a ja sam otišao u donji stan naše obiteljske kuće, a do tada sam živio zajedno sa bratom i Ivanom u njihovom stanu na katu tako da sam tada znao Ivanu često vidjeti u raznim odjevnim izdanjima od donjeg sexy veša, haljinica, kratkih minica, sexy čarapa i ostalih stvarčica. Znala je da je gledam i drkam na nju te me je znala izazivati i slobodnije se ponašati kada brata nije bilo u blizini. Često sam ih noću slušao dok se jebu Ivana je bila toliko glasna sad da li je to radila namjerno ili ne ti njeni uzdasi i glasno stenjanje toliko su me palili da sam drkao kao lud slušajući ih dok se jebu zamišljajući sebe na bratovom mjestu. Kada je Ivana zatrudnila u početku je sve bilo dobro, a onda se moj brat odjednom promijenio, počeo je da izlazi i kasno se pijan vraćao kući, a kasnije sam i saznao kako je često po casinima i ilegalnim partijema pokera što je Ivanu u njenom stanju sve više pogađalo i sve je češće plakala, a meni ju je bilo sve teže gledati takvu. Njihove svađe postale su sve žešće i učestalije, a kada je Ivana bila na pola svoje trudnoće izbila je tolika svađa i razbijanje po stanu da sam pomislio kako moj brat tuče Ivanu.
Instinktivno sam otrčao na kat da vidim što se dešava i da spriječim brata da naudi Ivani, kada sam stigai do vrata pored mene je proletio brat mrmljajući sebi u bradu, zaustavio sam ga i pitao što se dešava, ali on se samo otrgnuo i otišao bez da je išta rekao. Ušao sam u stan u strahu da se Ivani nije nešto desilo, našao sam Ivanu kako sa rukama na licu plače za kuhinjskim stolom zazvo sam je, a ona je počela brisati suze govoreći mi kako je sve u redu. Prišao sam joj i samo je zagrlio, počeo sam je tješiti, a ona me je zagrlila i počela plakati. Otišli smo u primaću sobu kako bi joj bilo udobnije s obzirom na njeno stanje sjeli smo na trosjed, a ja sam nastavio da je tješim govoreći joj kako je moj brat kreten i idiot, kakva je on budala i kako ju ne zavrjeđuje niti zaslužuje i da njoj treba netko tko će biti uz nju za vrijeme trudnoće koji će je voljeti i držati je kao kap vode na dlanu, netko kao ti prekinula me Ivana rijećima koje su me iznenadile, a Ivana je nastavila govoriti;" Ti nisi kao on bolji si od njega, gledam te kako izrastaš u pravoga muškarca, znam da me gledaš i u tvojim očina vidim koliko me želiš". Slušao sam što mi govori sav u čudu, a onda me je pogledala suznim očima ruku položila na moje lice svoje usne prislonila na moje i poljubila me. Nakon kratkog šoka pribrao sam se i uzvratio jok poljubac istom mjerom, mazili smo se i ljubili jedno drugo, osjetio sam njenu ruku kako me miluje po kurcu koji je počeo lagano da se diže prihvario sam njenu igru te sam i ja zavukao ruku ispod njene trudničke haljine, razmaknula je noge i ja sam je počeo milovati po bedru podižući svoju ruku prema njenoj pički neodvajajući svoje usne od njenih. Opće je poznato kako su trudnice puno više napaljenije i njihovi spolni organi su puno više osjetljiviji zbog hormona koji ih pucaju, a to sam i osjetio kada sam joj počeo milovati pičku na što se Ivana stresla i uzdahnula, a njene gaćice su bile toliko mokre da sam mislio da joj je pukao vodenjak. Ivana i ja postali smo sve opušteniji, a naša milovanja prešla su u pravu pohotu.
Počeli smo da se skidamo, kada sam ugledao njene sise koje su i inače bile velike, ali sada pod utjecajem trudnoće bile su još i veće sa velikim aureolama i bradavicama koje su bile velike i napete kao dva lješnjaka te njena prekrasna pička koja je sjevnula u punom sjaju bez i jedne dlačice. Ivana je izgledala kao božica plodnosti, skinuo sam bokserice oslobađajući kurac koji je pulsirao koliko je bio napet. Ivana se spustila na koljena među moje noge i počela mi pušiti kurac pušila ga je tako dobro da sam ubrzo počeo svršavati u njena usta, a ona je samo gutala i nastavila sa pušenjem ne dajući mu da se spusti. Zatim sam leđima legao na pod, a Ivana mi je prišla i prekoraćila me uzela je kurac u ruku i namjestila ga na ulaz svoje pičke i počela da se lagano spušta, spustivši se do jaja počela je miješati kukovima pa se dizati i spuštati po mome kurcu pa se opet nabila do jaja i mrdala kukovima neprestano ponavljajući, a mene dovodeći do ludila. Na kurcu sam osjetio njenu pičku koja je nemilo vlažila i bila totalno osjetljiva jer se Ivana počela biti sve glasnija i sve se intenzivnije nabijala na moj kurac, a tome je pridonjelo i moje milovanje njenih sisa i štipkanja bradavica što je Ivani strašno godilo i pasalo jer se počela sve jače nabijati na kurac trljajući svoj klitoris i bivala onako glasna kakvu sam je znao slušati, Ivana se bližila vrhuncu kao i ja njeni picini mišići sve su jače stiskali moj kurac. Ivana je uz glasan krik svršila i tresla se od orgazma nabijena do jaja na mome kurcu, ja sam se još par puta nabio u nju i počeo svršavati. Ostali smo tako mazeći se i ljubeći nekih pola sata dok mi kurac nije ispao iz njene pičke zajedno sa našim pomješanim sokovima. Sredili smo se, a ja sam joj na rastanku rekao neka ne brine i neka ne pati za mojom budalom od brata jer od sada sam ja tu za nju. Oh Kiki volim te rekla je Ivana, volim i ja tebe odgovorim joj. Ivana i ja jebali smo se sve dok nije rodila, a nastavili smo i dalje. Kada je moj brat zbrisao kod naše rodbine u Kanadu zbog svojih kockarskih dugova našoj sreći nije bilo kraja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina