Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

IVANA ,ŽENA MOGA BRATA

Zadnjih nekoliko godina u bračnoj postelji moga brata i njegove žene (sada bivše) nalazim se ja. Zovem se Kristijan imam 27 godina, a sve je počelo spontano te traje i danas. Kada sam počeo spavati sa bratovom ženom Ivanom imao sam 21 godinu, a Ivana 26 godina. Ivana i moj brat bili su zajedno još od srednje škole i kada sam je prvi put vidio imao sam 15 godina te kao i svakog klinca napaljenog u tim godinama koji je drkao na svaku žensku osobu u vidokrugu pa tako nije bila pošteđena ni Ivana. Ivana je bila prava sex bomba crne kose, prekrasnih crnih očiju, savršene guze sa malo širim bokovima i sisa čvrste četvorke. Uvjek sređena i dotjerana u raznim sexy kombinacijama. Ivana i brat vjenčali su se kada je meni bilo 18 godina i Ivana se doselila kod nas. Dok se nisu naši roditelji odselili, a to je bilo kada je Ivana ostala u drugom stanju, a ja sam otišao u donji stan naše obiteljske kuće, a do tada sam živio zajedno sa bratom i Ivanom u njihovom stanu na katu tako da sam tada znao Ivanu često vidjeti u raznim odjevnim izdanjima od donjeg sexy veša, haljinica, kratkih minica, sexy čarapa i ostalih stvarčica. Znala je da je gledam i drkam na nju te me je znala izazivati i slobodnije se ponašati kada brata nije bilo u blizini. Često sam ih noću slušao dok se jebu Ivana je bila toliko glasna sad da li je to radila namjerno ili ne ti njeni uzdasi i glasno stenjanje toliko su me palili da sam drkao kao lud slušajući ih dok se jebu zamišljajući sebe na bratovom mjestu. Kada je Ivana zatrudnila u početku je sve bilo dobro, a onda se moj brat odjednom promijenio, počeo je da izlazi i kasno se pijan vraćao kući, a kasnije sam i saznao kako je često po casinima i ilegalnim partijema pokera što je Ivanu u njenom stanju sve više pogađalo i sve je češće plakala, a meni ju je bilo sve teže gledati takvu. Njihove svađe postale su sve žešće i učestalije, a kada je Ivana bila na pola svoje trudnoće izbila je tolika svađa i razbijanje po stanu da sam pomislio kako moj brat tuče Ivanu.
Instinktivno sam otrčao na kat da vidim što se dešava i da spriječim brata da naudi Ivani, kada sam stigai do vrata pored mene je proletio brat mrmljajući sebi u bradu, zaustavio sam ga i pitao što se dešava, ali on se samo otrgnuo i otišao bez da je išta rekao. Ušao sam u stan u strahu da se Ivani nije nešto desilo, našao sam Ivanu kako sa rukama na licu plače za kuhinjskim stolom zazvo sam je, a ona je počela brisati suze govoreći mi kako je sve u redu. Prišao sam joj i samo je zagrlio, počeo sam je tješiti, a ona me je zagrlila i počela plakati. Otišli smo u primaću sobu kako bi joj bilo udobnije s obzirom na njeno stanje sjeli smo na trosjed, a ja sam nastavio da je tješim govoreći joj kako je moj brat kreten i idiot, kakva je on budala i kako ju ne zavrjeđuje niti zaslužuje i da njoj treba netko tko će biti uz nju za vrijeme trudnoće koji će je voljeti i držati je kao kap vode na dlanu, netko kao ti prekinula me Ivana rijećima koje su me iznenadile, a Ivana je nastavila govoriti;" Ti nisi kao on bolji si od njega, gledam te kako izrastaš u pravoga muškarca, znam da me gledaš i u tvojim očina vidim koliko me želiš". Slušao sam što mi govori sav u čudu, a onda me je pogledala suznim očima ruku položila na moje lice svoje usne prislonila na moje i poljubila me. Nakon kratkog šoka pribrao sam se i uzvratio jok poljubac istom mjerom, mazili smo se i ljubili jedno drugo, osjetio sam njenu ruku kako me miluje po kurcu koji je počeo lagano da se diže prihvario sam njenu igru te sam i ja zavukao ruku ispod njene trudničke haljine, razmaknula je noge i ja sam je počeo milovati po bedru podižući svoju ruku prema njenoj pički neodvajajući svoje usne od njenih. Opće je poznato kako su trudnice puno više napaljenije i njihovi spolni organi su puno više osjetljiviji zbog hormona koji ih pucaju, a to sam i osjetio kada sam joj počeo milovati pičku na što se Ivana stresla i uzdahnula, a njene gaćice su bile toliko mokre da sam mislio da joj je pukao vodenjak. Ivana i ja postali smo sve opušteniji, a naša milovanja prešla su u pravu pohotu.
Počeli smo da se skidamo, kada sam ugledao njene sise koje su i inače bile velike, ali sada pod utjecajem trudnoće bile su još i veće sa velikim aureolama i bradavicama koje su bile velike i napete kao dva lješnjaka te njena prekrasna pička koja je sjevnula u punom sjaju bez i jedne dlačice. Ivana je izgledala kao božica plodnosti, skinuo sam bokserice oslobađajući kurac koji je pulsirao koliko je bio napet. Ivana se spustila na koljena među moje noge i počela mi pušiti kurac pušila ga je tako dobro da sam ubrzo počeo svršavati u njena usta, a ona je samo gutala i nastavila sa pušenjem ne dajući mu da se spusti. Zatim sam leđima legao na pod, a Ivana mi je prišla i prekoraćila me uzela je kurac u ruku i namjestila ga na ulaz svoje pičke i počela da se lagano spušta, spustivši se do jaja počela je miješati kukovima pa se dizati i spuštati po mome kurcu pa se opet nabila do jaja i mrdala kukovima neprestano ponavljajući, a mene dovodeći do ludila. Na kurcu sam osjetio njenu pičku koja je nemilo vlažila i bila totalno osjetljiva jer se Ivana počela biti sve glasnija i sve se intenzivnije nabijala na moj kurac, a tome je pridonjelo i moje milovanje njenih sisa i štipkanja bradavica što je Ivani strašno godilo i pasalo jer se počela sve jače nabijati na kurac trljajući svoj klitoris i bivala onako glasna kakvu sam je znao slušati, Ivana se bližila vrhuncu kao i ja njeni picini mišići sve su jače stiskali moj kurac. Ivana je uz glasan krik svršila i tresla se od orgazma nabijena do jaja na mome kurcu, ja sam se još par puta nabio u nju i počeo svršavati. Ostali smo tako mazeći se i ljubeći nekih pola sata dok mi kurac nije ispao iz njene pičke zajedno sa našim pomješanim sokovima. Sredili smo se, a ja sam joj na rastanku rekao neka ne brine i neka ne pati za mojom budalom od brata jer od sada sam ja tu za nju. Oh Kiki volim te rekla je Ivana, volim i ja tebe odgovorim joj. Ivana i ja jebali smo se sve dok nije rodila, a nastavili smo i dalje. Kada je moj brat zbrisao kod naše rodbine u Kanadu zbog svojih kockarskih dugova našoj sreći nije bilo kraja.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija