Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zamjena partnera

Bio je to dosadan razgovor između Ane, moje žene i naših gostiju, Sanje i Borisa, uglavnom o davno prošlim školskim danima, a prošli su pred dvadesetak godina. S Borisom se nisam imao o čemu razgovarati, nogomet ga ne zanima, a poslovno se bavimo različitim poslovima tako da ni tu nemamo zajedničkih tema. Razmišljao sam kako bih razbio učmalu atmosferu i ubacio neku iskru da se nešto promikjeni. Kao da mi je čitai misli odjednom se ubacio Boris “Ljudi ajmo bacat kockice, na pameti mi je zanimljiva igrica“.


„Pretvorio sam se u uho“ rekao sam, “i ja“ nadovezala se Sanja, dok ga je moja žena začuđeno gledala. “Evo ovako“ počeo je“ svaki od nas baca tri kockice odjednom“. „A u što se igra? “ pitao sam. “Strpljiv spašen“ rekao je i nastavio“ onaj koji ima najmanji zbroj skida dio odjeće, znači bacamo kockice na svlačenje, hehehe“, “Zašto ne, djeluje mi zabavno, odrasli smo i ne sramimo se jedni drugih“ rekla je moja draga. “E ali to nije sve, ako netko baci tri šestice ima pravo tražiti da se netko odmah skine do kraja“ dodao je na kraju. „ Može, ja sam za“ rekao sam, “i ja i ja“ procvrkutala je Sanja, a moja je samo slegnula ramenima i rekla „ako ste svi i ja sam, a nemojte kukat poslije ako bude i seksa, nema kajanja poslije.. . “


Bacanje kockica je konačno trazbilo monotoniju koja je do tada vladala. Imao sam sreću i mogao sam gledati dvije žene kako se svlače, dobro za svoju sam znao kako izgleda, međutim Sanju sam baš rado htio vidjeti bez tekstila na sebi. Napeto je bilo gledati kako je morala skinuti majicu i kad smo vidjeli da ne nosi grudnjak ispod. Lijepo na ženama je to što su različite. Na velike i jake grudi naviknuo sam se na svojoj ženi i pravo osvježenje je bilo vidjeti Sanjine gotovo ravne grudi s velikim tamnim bradavicam i areolama.


Dok sam još uživao bacila je Sanja kao za napast 3 šestice. Nastala je debela tišina, nit disanje se nije čulo dok kažiprstom nije pokazala na mene. Što je rečeno ie rečeno i prvo sam skinuo hlače i gaćice i moja batina ponosno se izdužila pred njom. Zahihotala je „misliš da si me prestrašio s tim, pa Ana mi je već odavno rekla što nosiš među nogama“. „Pa da ne bi ostalo samo na pričama, ne bi li sama probala, dođi idemo“ rekao sa, uhvatio ju za ruku i povukao zamnom u spavaću sobu, praćen začuđenim Borisovim pogledom, ali igra je i bila njegova ideja i mora se pomiriti s posljedicama. Sanja i ja ćemo se sada igrati na drugi način, a da ni njemu ne bude dosadno pobrinut će se moja draga.


Mi smo tu u svom elementu, davno smo odlučili da dok god naša ljubav, a seks pogotovo kao takav opstaje trebaju ponekad promjene. Po našem mišljenju nakon svakih desetak godina braka dobro će doći jedan seks za jedniu noć i nakon toga odluka ostajemo li zajedno ili svaki na svoju stranu. U svakom dosadašnjem takvom slučaju ostali smo zajedno i na dalje ne odtajemo od promjene partnera.


Dovukao sam Sanju u našu sobu i bacio ju na krevet. Oslobodio ju slipa, koji je još krio njenu mačkicu od mog znatiželjnog pogleda. “Daj da ju probam“ rekao sam, našto je ona bez oklijevanja, do tada stisnute noge raširila što je više mogla i ja sam naprosto zagnjurio glavom među njene noge. Ona me je s obje ruke uhvatila za glavu i pritisnula ju na sebe, na svoje krilo i zastenjala kad sam prstima raširio njene usmine i udahnuo čarobni miris kojeg obožavam, nema uzbudljivijeg mirisa od navlažene, narajcane pičke, nema garant. Onda sam ju htio cijelu, raširio sam ju i pusti njen sok da curka van, lizao sam ga, bio je malko gorkast, ali me je to još narajcalo, mislio sam da će mi kurac izletjeti iz futrole.


Jezik je tražio njen klitić i kad sam ga licnuo začulo se njeno dugo i otegnuto „aaaaaahh“. Što dulje sam ju lizao i gutao njen sok to glasnije je stenjala, što je na kraju dovelo do njenog zahtjeva:“jebi me“. Uspuzao sam, poletio na nju, nije mi trebao putokaz, niti planer puta, kad se radi o pičiću, sam nađem put i skliznem u njen uski kanalić. S obje me je noge obuhvatila oko bokova i priikvačila se čvrsto za mene i jebali smo se sve jače i žešče, kroz stisnute zube rekla je:“ špricaj u mene, želim osjetiti vruću spermu u sebi“, što me je dodatno napalilo i ohrabrilo.


Nisam se bojao da će zatrudnjet jer je već u godinama kada ne može tako lako zanijeti, a još uvijek može i uzimati pilule. Dakle, ako je rekla špricaj u mene, špricam ne sumnjam. Bjesomučno smo se jebali , ona se čvrsto pričvršćena za mene, uvijala i mrdala zdjelicom, grčila se, tresla, drhatala i vikala dok je svršavala, našto sam i ja doživio vrhunac jer sam svoje sjeme u skoro besvjesnom stanju, kad mi se pred očima maglilo od svršavanja utisnuo u nju. Neko vrijeme smo ležali jedno uz drugo i dolazili k sebi.


Kad nam se disanje koliko toliko smirilo rekla je :“idemo vidjet što njih dvoje rade“. Vratili smo se u boravak, gdje je Ana bila u fotelji u poluležećem položaju dok je Boris, klečeći na podu pokušavao održati kurac u ukrućenom stanju, a na Aninim cicama su bili vidljivi tragovi njegove sperme i bilo mi je jasno da ju je jebao između cica i tako svršio. Nasmiješio sam mu se, našto je on uzvratio na isti način, jasno ni je bilo da ga nije umočio u njenu mačkicu, ali je bilo načina da se to promijeni.


„Idemo svi natrag u sobu“ rekao sam i uskoro je Ana uspjela njegovu batinu uspravit i stvrdnut i ubrzo je ona jahala po njemu, a Sanja pored nje po meni, do ponovnog svršavanja i punjenja. Ovakve susrete smo nakon toga često prakticirali ili kod njih ili kod nas, dok nas Korona nije zaustavila, al ćemo nastaviti sigurno nakon što opasnost prođe.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija