Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ZAMJENILE SU TATE

Mirta i Sanja dugogodišnje su prijateljice i vršnjakinje iako su imale samo 22 godine imale su puno iskustava u krevetu i sexu. Nisu imale tajne jedna prema drugoj te su jedna drugoj sve govorile barem je tako mislila Sanja. Mirta je imala tajnu koju nije mogla reći čak ni najboljoj prijateljici. Mirtu je u zadnje vrijeme strašno počeo paliti incest te je često zamišljala i maštala sex sa svojim ocem nakon što ga je jednom slučajno vidjela golog sa velikom erekcijom kako spava na krevetu u svojoj sobi. Nije ju toliko zaprepastilo ni uzbudilo što ga je vidjela golog već njegov veliki i nabrekli kurac. Iako se od tog dana sve promijenilo bila je svjesna da do sexa sa svojim ocem nikada neće doći pogotovo jer je njen otac dosta konzervativan te se bojala da bi je strpao u ludnicu ili još gore da je zbog toga izbaci na ulicu.

Međutim to ju nije sprečavalo u maštarenju pri čemu se često samozadovoljavala. Kako je znala i bila svjesna da do sexa neće doći na neki način našla je zamjenu u Slavku Sanjinom tati koji je dosta bio sličan njenom ocu, a još je uz to bio rastavljen. Sumnjala je da je Slavko dobro obdaren sudeći po izbočinama na njegovim hlačama. Mirta je počela da zamišlja i mašta da se jebe sa Slavkom de da pri tome Slavko igra ulogu njenog tate. međutim i tu je postojao problem zbog Sanje Mirta se bojala kako bi na to reagirala Sanja da joj to kojim slučajem kaže ili ne daj bože sazna. Bojala se da bi zbog toga mogla izgubiti svoju najbolju prijateljicu. Želja za tim u njoj je rasla sve više, a sa druge strane je bila užasnuta da izgubi svoju prijateljicu i to ju je počelo sve više tjerati u neku vrstu ludila i depresije.

To njeno stanje naravno primijetila je i Sanja pa ju je jedne večeri dok su bile u Sanjinoj sobi molila da joj kaže u čemu je problem.
SANJA: Daj Mirta koji ti je kurac, šta se s tobom dešava?
MIRTA: Ma nije mi ništa u redu sam stvarno!
SANJA: Daj ne seri! Vidim da se sa tobom nešto dešava i događa, dobro te poznajem nisam glupa. Molim te pričaj
sa mnom, reci mi što te muči?
MIRTA: Da muči me nešto, ali strah me je da ti to kažem.
SANJA: Čega te ima biti strah? pa to sam ja Sanja tvoja prijateljica, hej reci mi što se dešava?
MIRTA: Strah me toga da ako ti kažem što me muči da ćeš me osuđivati kao i toga ako ti kažem strah me je da ću
te izgubiti kao prijateljicu.
SANJA: Obećajem da te neću osuđivati niti ću zbog toga što mi kažeš prestati biti tvoja prijateljica pa što god
to bilo.


MIRTA: Obećaješ?
SANJA: Obećajem ti!
Mirta je počela Sanji da govori svoj problem kao i sve što je zamišljala, a Sanja ju je slušala bez ikakvog osuđivanja te ju je još samo poticala da joj prepričava još sočnije detalje pogotovo onih koji su se ticali fantazije između Mirte i Sanjinog oca Slavka, zatim je Sanja došla na ideju da Mirtinu fantaziju pretvore u stvarnost.
SANJA: Mogla bi sada da probaš Slavka!
MIRTA: Ti si luda! kako to misliš sada?
SANJA: Tako mislim on je dolje u dnevnom pa ga probaj zavesti!
MIRTA: Kako da ga zavedem? Sigurna sam da će me istjerati iz stana.
SANJA: Ma neće! Znam da već duže vrijeme nije ništa jebao, a ja mislim da si dosta iskusna da znaš kako zavesti
muškarca.
MIRTA: Da naravno da znam kako ga zavesti. A kako ti znaš da on već dugo nije ništa jebao?
SANJA: Čula sam ga i par puta ga uhvatila kako drka kurac, a i budi sigurna da neće odbiti mlado žensko tijelo
koje mu se nudi.


MIRTA: A koliki mu je?
SANJA: Velik i debeo.
MIRTA: Jesi li sigurna da ću uspjeti?
SANJA: Sigurna sam 100%.
MIRTA: Dobro idem. A gdje ćeš ti biti za to vrijeme?
SANJA: Reći ću da moram nešto otići do trgovine, a zapravo ću ostati u stanu i gledati vas kako se jebete.
sanja kako je rekla tako je i napravila, rekla je Slavku kako ide da im kupi neke grickalice jer će Mirta i ona gledati film. sanja je otvorila pa zatvorila vrata hineći da je otišla. Nakon nekoliko minuta u dnevni boravak spustila se Mirta i našla Slavka kako sjedi na trosjedu i gleda nogometnu utakmicu.
MIRTA: Bok barba Slavko! Što gledate?
SLAVKO: Ma utakmicu!
MIRTA: A tko igra?
SLAVKO: Igraju Manchester city protiv Totenhama.
MIRTA: Tko pobjeđuje?
SLAVKO: Nije još gotovo, ali ako te baš zanima Manchester vodi jedan naprema nula.


MIRTA: Nisam baš neki ekspert za nogomet, ali moj tata je pa ponekad sa njim pogledam utakmicu. Mogu li vam se
pridružiti Sanja je otišla do trgovine, a meni je malo dosadno samoj.
SLAVKO: Naravno sjedni slobodno.
Dok je Mirta krenula da sjedne na trosjed Slavko ju je pogledao od glave do pete te je usput progutao knedlu u grlu zbog onog što je primijetio kada je odmjerio Mirtu. Nije mu bilo svejedno kada ju je vidio u kratkim hlačicama i bijeloj kratkoj majici ispod koje nije nosila grudnjak tako da su se mogle lijepo vidjeti njene mlade, napete i jedre sise kao i ukrućene bradavice. Nastavili su gledati utakmicu, a Slavko je više gledao u Mirtu nego što je pratio utakmicu. Kao i svako muško pa tako i Slavko od pogleda na polugolo mlado tijelo nije mogao ostati imun pa je počeo osjećati kako se kurac u njegovim hlačama sve više ukrućuje.

Pokušavao je na sve načine da sakrije svoju erekciju, ali nije znao da Mirta to primjećuje jer je to i onako bio dio plana Sanje i nje. Ubrzo je Mirta počela da se sve više približava Slavku.
MIRTA: Barba Slavko utakmica baš i nije nešto, a vi mi izgledate nekako nervozno i napeto.
SLAVKO: Ma ne ovaj nisam dobro sam.
MIRTA: Vidim da jeste, možda vas treba malo opustiti?
SLAVKO: Ma ne ne sve je u redu samo sam malo žedan.
Kako je Slavko to rekao pokušao se ustati, ali Mirta ga je uhvatila za ruku pa ga povukla natrag.
MIRTA: Mislim da nije to u pitanju znam zašto ste napeti, a ja mogu i želim pomoći riješiti tu vašu napetost.
Mirta rekavši to brzo je prekoračila Slavka i poljubila ga u usta, Slavko ju je pokušao odmaknuti od sebe, ali Mirta je bila uporna.


MIRTA: Barba Slavko zašto se branite, zar vam se ne sviđam?
SLAVKO: Sviđaš mi se Mirta, ali to što činiš nije u redu.
MIRTA: Pa sviđam se i vama, a i sviđam se očito i njemu.
Govorila je Mirta aludirajući na Slavkov tvrdi kurac pa počela da se svojom pičkicom trlja po njemu iljubeći ga svuda po licu.
SLAVKO: Mirta prestani mogu otac da ti budem.
MIRTA: A vama barba Slavko ja mogu da budem kćerka, zar to nije ludo možemo da igramo uloge.
SLAVKO: Kakve uloge Mirta?
MIRTA: Vi glumite moga tatu, a ja ću glumiti vašu kćerku dok se jebemo.
SLAVKO: Šta si rekla?
To je bilo sve što je Slavko mogao reći jer je Mirta duboko gurnula svoj jezik u njegova usta te njegove šake položila na svoje čvrste sise pa je htio ne htio svjesno ili nesvjesno Slavko prihvatio ulogu i sve više počeo da ju prihvaća.

Slavko je zavukao ruke ispod njene majice pa je počeo skidati preko glave.
SLAVKO: Mhh srećo kako imaš dobre i čvrste sise.
MIETA: Da tatice, sviđaju ti se?
SLAVKO: Uuuu jako mi se sviđaju.
MIRTA: Liži mi ih tatice liži mi bradavice sisaj mi ih.
Slavko je nastavio da mijesi Mirti sise te počeo da joj naizmjence liže i sisa bradavice. Mirta je tiho stenjala dok joj se Slavko igrao sa njenim bradavicama dok su se ljubili, a Mirta se i dalje trljala o njegov kurac. Mirta se sjetila Sanje na koju je na trenutak zaboravila pa je počela tražiti pogledom, ugledala ju je kako na dovratku od dnevnog boravka gleda u njihovom pravcu i rukama mijesi svoje sise. zatim je Sanja stavila dva prsta jedne ruke u svoja usta i počela ih sisati. Mirti je ta gesta ujedno bila i znak da počne pušiti kurac Slavku.


MIRTA: Tatice hoću da ti pušim kurac!
SLAVKO: Puši ga srećo tatina.
Mirta se spustila na pod uhvatila rubove njegove trenerke pa ih povukle prema dole skupa sa gaćicama oslobodivši Slavkov kurac koji je napeto stajao ispred Mirtinih očiju.
MIRTA: kako ti je lijep kurac, baš sam ga takvog zamišljala.
SLAVKO: Samo je tvoj zlato moje.
Mirta je u šaku primila njegov kurac pa ga počela jezikom lizati po glaviću, pa po cijeloj njegovoj dužini, sisala mu napeta jaja i lagano mu ga drkala.
SLAVKO: Uh zlato mmmh tako tako liži tati kurac stavi ga u svoja pohotna usta puši ga.
Mirta je strpala Slavkov kurac u svoja usta te mu ga počela pušiti, čulo se samo Mirtino mumljanje i Slavkovo uzdisanje. Nakon nekoliko minuta što mu ga je Mirta pušila Slavko je odlučio da je sada na njemu red da poliže njenu pičkicu.

Podigao ju je sa poda, skinuo njene vruće kratke hlačice zajedno sa tangicama pa ju polegao na leđa, stavo svoju glavu među njene noge i počeo joj lizati vlažnu i obrijanu pičkicu.
SLAVKO: Kako imaš slatku pičkicu.
MIRTA: Ahh maaahhh da da tatice liži mi pičkicu ahhhhh.
Slavko je uz lizanje njene pičkice gurnu i svoje prste te ju njima počeo jebati, nakon nekoliko minuta Slavkovog iskusnog lizanja i prstačenja Mirta je počela da se trese i svršava u ekstazi.
MIRTA: Ahhhhh mmmmmmm hoću kurac tatice jebi me jebi.
Slavko se ustao raširio Mirtine noge kurac namjestio na ulaz njene vlažne pičkice par puta glavićem protrljao njene usmine i klitoris te lagano počeo prodirati sve dublje u njenu pičkicu. Ušavši cijelom dužinom Slavko je počeo jebati Mirtu koja je počela glasno stenjati i mijesiti svoje sise.


MIRTA: Ahhh ah ah uh ah jače jače jebi me jače razvali mi pičkicu tatice ahhhhhhhh.
Slavko je Mirtine noge podigao na svoja ramena i počeo žestoko jebati Mirtu koja je bila sve glasnija i glasnija. Kao i Mirta i Sanja je sve više stenjala dok se sve jače samozadovoljavala. Nakon nekoliko minuta Slavko i Mirta su promijenili pozu. Slavko je sjeo na trosjed, a Mirta ga je prekoračila leđima okrenuta njemu te se nasadila na njegov kurac. Mirta je naizmjence žestoko jahala na Slavkovom kurcu, pa malo nabijena do samih jaja pomicala kukovima u svim smjerovima usputno si je prstima drkala klitoris dok je Slavko svojim šakama mijesio njene sise i prstima uvrtao njene bradavice.
MIRTA: Aahhh ahhhh da da svršššavammmm ahhhhh taticeeeeee.
Mirta je svršavala nasađena na Slavkovom kurcu, Slavko je bio dobar i iskusan jebač pa je na brzinu namjestio Mirtu da je jebe s guza.

razvaljivao ju je i navlačio na svoj kurac tako jako i luđački da je izgledalo da je kažnjava zbog nemorala i grijeha, a Mirta je bila sva izvan sebe od orgazma koji je ponovno doživjela. Slavko ju je jebao još nekoliko minuta te kada je osjetio kako mu dolazi orgazam pitao je Mirtu gdje želi da joj svrši.
MIRTA: Želim tvoju spermu u ustima želim da je kušam.
Slavko je sjeo ponovno na trosjed, a Mirta je primila njegov kurac pa ga počela drkati i pušiti, pušila mu je sisala i drkala te je nakon nekoliko minuta Slavko počeo svršavati i puniti njena usta, a Mirta je neprestano sisala i gutala njegovu spermu do zadnje kapi.
MIRTA: Hvala barba Slavko što ste ispunili moju fantaziju.
SLAVKO: Nije baš da sam imao izbora, ali nema na čemu.
MIRTA: Pa barba Slavko mogli bi to još koji puta ponoviti! ?
SLAVKO: Mislim da nećemo bilo je to samo ovaj put i molio bi te da to ostane naša tajna.


MIRTA: Tajna će biti, ali da se neće ponoviti nisam baš sigurna.
Kada je Mirta to rekla utrčala je natrag u Sanjinu sobu, a koji minut kasnije došla je i Sanja koja je hinila da je upravo došla, javila se Slavku te je i ona brže otišla u svoju sobu.
SANJA: Jebote Mirta ono je bilo odlično svršila sam barem dva tri puta.
MIRTA: Bome i ja sam uživala tvoj me stari baš dobro izjebao.
SANJA: Znam gledala sam vas.
MIRTA: Moram ti se odužiti, moramo nekako smisliti plan da se ti pojebeš sa mojim starim.
Njih dvije počele su se smijati i smišljati plana kako da namjeste Mirtinom tati Zrinku da se Sanja pojebe sa njim.. .. ..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija