Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ZAMJENILE SU TATE II

Mirti i Sanji trebalo je vremena da im se plan koji su smislile počinje ostvarivati. Uspjele su u naumu da se Slavko i Zrinko upoznaju, a poveznica je bila nogomet. U prilog im je išlo i to što su se Slavko i Zrinko dogovorili kako će kod Slavka zajedno pogledati kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske reprezentacije. Tu su Mirta i Sanja dobile priliku da jedna drugoj zavedu tate.
MIRTA: Tata idem i ja s tobom pa dok ti i barba Slavko gledate utakmicu ja ću biti sa Sanjom.
ZRINKO: Dobro može.
Kada su stigli Sanja im je otvorila vrata.
SANJA: Bok Mirta! Dobar dan barba Zrinko.
ZRINKO: Bok Sanja i molim te Zrinko bez onog barba.
SANJA: Ok Zrinko! Tata vas čeka u dnevnom boravku.
Mirta i Sanja otišle su zajedno u Sanjinu sobu, a Zrinko je krenuo prema dnevnom boravku.
SLAVKO: Ej Zrinko stigao si, može pivo?
ZRINKO: Naravno, evo imam ih tu.


SLAVKO: Te ću staviti da se hlade i donijeti friško ledene.
Slavko je otišao da donese pivo i nekakve grickalice, a Zrinko je sjeo raskomotivši se na trosjedu. Slavko je donio pivo pa su njih dvojica počeli razgovor o nogometu i reprezentaciji dok su čekali da počne prijenos utakmice. Za to su vrijeme Mirta i Sanja razrađivale strategiju.
MIRTA: Kada krećemo u akciju?
SANJA: Pustimo ih još malo da prvo popiju koje pivo i pojedu malo začinjenih grickalica te da se malo opuste.
MIRTA: Ok može, a čime si im začinila grickalice?
SANJA: Sa dobrom starom maricom hahaha
MIRTA: Hahaha baš si zločesta.
Dolje u dnevnom boravku atmosfera je bila na brijana Slavko i Zrinko navijali su i psovali sve po spisku, a stolić je već bio podosta ispunjen limenkama piva. Čuvši da je atmosfera dobra Sanja i Mirta spustile su se u dnevni boravak.


SANJA: Kako ide navijači malo jači?
ZRINKO: Dobro je dobro vodimo! !
MIRTA: Koji je rezultat?
SLAVKO: Vodimo 2:0! !
Slavko i Zrinko sjedili su u sredini trosjeda dok je Mirta sjela do Slavka, a Sanja sa druge strane do Zrinka. Slavko i Zrinko nastavili su pratiti utakmicu, a Mirta i Sanja jedna u drugu. Mirta je krenula prva položivši svoju ruku na Slavkovo bedro pa ga počela maziti. Slavko ju je prostrijelio pogledom dajući joj do znanja neka prestane, počeo je da joj miče ruku, ali Mirta se nije dala i njena ruka završila je na Slavkovom kurcu kojeg je Mirta počela mijesiti preko hlača. Slavko je pogledao prema Zrinku i Sanji koja se smiješila, a Zrinko je napeto pratio utakmicu te ništa nije primijetio sve dok ga sanja nije primila za kurac. Zrinko je skočio kao oparen.


ZRINKO: Sanja koji kurac! ?
SANJA: Tvoj kurac želim Zrinko!
Zrinko je pogledao Slavka koji se isto pretvarao iznenađeno kao i on te je vidio kako njegova Mirta svojom rukom mijesi Slavku kurac preko hlača.
ZRINKO: Šta je ovo, ! koji kurac se dešava Slavko Mirta?
SLAVKO: Znam kao i ti!
MIRTA: Šta vam nije jasno? Hoćemo da se jebemo!
SANJA: Zar nije to bolje od utakmice i gledanja 22 luđaka koji trče za loptom?
ZRINKO: Molim šta koji.. ?
MIRTA: Sve je u redu, opusti se i uživaj!
Mirta rekavši to izvukla je kurac iz Slavkovih hlača koji je već bio u polu dignutom stanju te ga stavila u usta i počela pušiti, a njegov kurac počeo se sve više ukrućivati. Zrinko je u nevjerici i stanju šoka gledao kako njegova Mirta guta Slavkov kurac sve dok nije osjetio topao dah i jezik na svom glaviću, pogledao je dolje gledajući i dalje u nevjerici Sanju koja svojim jezikom obrađuje cijeli njegov kurac koji se sve više propinjao i ukrućivao.


ZRINKO: Šta ti misliš o ovome?
SLAVKO: Brate, a šta da ti kažem u redu sam uživaj.
Prijenos utakmice više nije bio bitan jer su Sanja i Mirta imale svoju utakmicu koja će bolje i brže pušiti kurac.
ZRINKO: Slave mala ti je strašna ahahah .
SLAVKO: I tvoja je vrhunska!
Nakon nekoliko minuta pušenja Zrinko nije mogao više izdržati te je uz glasno ridanje počeo svršavati Sanji u usta koja je bez muke nastavljajući sisati njegov kurac i gutajući spermu bez prolivene kapi. Ubrzo za njim svršio je i Slavko prazneći se mirti u usta. Psisavši i m kurčeve Sanja i Mirta povele su svaka tatu one druge u sobu Sanjinog tate Slavka. Bacile su ih na veliki krevet te se počele skidati tada su Slavko i Zrinko vidjeli gola tijela svojih kćeri koje su posljednji puta vidjeli kada su im mijenjali pelene.

Njih dvije više nisu bile malene bebe već dvije odrasle mlade žene prekrasnih tijela i zamamnih oblina. Popele su se na krevet Sanja je prekoračila Zrinka preko glave te mu sijela na lice i počela se svojom pičkicom trljati o njegov jezik, a Slavko i Mirta bili su u pozi 69. nakon međusobnog pružanja oralnog sexa Sanja je zajahala Zrinka počevši da se nabija na njegov kurac mijenjajući ritan, a Mirta i Slavko bili su u misionarkoj pozi Mirta ga je obujmila nogama oko guzice dajući mu do znanja da je jebe najjače što može. Slavko dok je jebao Mirtu dahtao je kao lokomotiva, Zrinko je uzdisao, a njih dvije glasno stenjale. Sanja i Mirta svršile su skoro istovremeno, potom su se naguzile prčeći svoje guze i pičkice koje su čekale da ih njihovi kurčevi ponovno ispune. Slavko je stao iza Mirte, a Zrinko iza Sanje gurnuli su im svoje kurčeve čvrsto ih uhvatili za bokove pa ih počeli žestoko navlačiti na kurac.


MIRTA: Ahh ahhh jače jače da da too ahhhh!
ZRINKO: Kurvice jedna mala napaljena nevaljala treba da te kaznim, Slavko kazni je nemoj da je štediš!
SANJA: Da ahh ahh treba nas kazniti ahhh kaznite nas!
Slavko I Zrinko počeli su ih svojim kurčevima jebati žestoko ih kažnjavati i navlačiti ih na kurčeve. Njih dvije stale su da se žvale, Zrinko je jebao Sanju i jednom rukom po guzovima pljeskao dok je drugom rukom po guzovima pljeskao Mirtu koja je bila van sebe doživljavajući još jedan orgazam. Slavko je bio duboko u Mirti dok se smirivala od orgazma.
MIRTA: Barba Slavko želim da me jebete u guzu!
SLAVKO: Mirta ja to nisam nikad radio.
MIRTA: Nisam ni ja. Želim da probamo zajedno te da budeš prvi koji me je jebao u guzu.
Slavko je legao na leđa, a Mirta ga je prekoračila leđima okrenuta njemu rukom je držala njegov kurac namještajući ga na ulaz svoje guze pa počela lagano da se spušta.

Malo po malo spuštala se i odizala od Slavkovog kurca sa velikom grimasom na licu te je sa svakim spuštanjem Slavkov kurac ulazio u Mirtin šupak kao i promjena bolne grimase lica u sve slađe i slađe osjećaje. Iako Zrinko nije vadio kurac iz Sanje oni su zastali sa svojom akcijom te su oboje gledali kako se Mirta samorijeka0. net. sve više spušta po Slavkovom kurcu i neizmjerno uživa u tome. Kada se spustila do jaja Mirta se oslonila rukama na Slavkova prsa te počela da ga jaše cijelom dužinom njegovog kurca. Počela je sve jače da se nabija na kurac pritom gledajući u Zrinka koji je s guza nastavio da jebe Sanju. Tko zna što bi bilo da je Zrinko znao što se trenutno mota po Mirtinim mislima. Zato je to znala Sanja te se okrenula prema Mirti pa joj počela gurati prste u pičkicu i njima je jebati, a onda se spustila dolje pa počela da joj liže i sisa klitoris.

Zrinko je poželio da jebe Sanju u guzu kada je vidio kako Mirta i Slavko uživaju, a pogotovo Mirta kojoj su se redali orgazmi.
ZRINKO: Sanja želiš li da i ti probaš u guzu?
SANJA: Mh da želim!
Zrinko je izvadio kurac iz Sanjine pičkice te namjestio glavić na ulaz njene guze te počeo da ga gura sve dublje i dublje u Sanjinu guzu koja je na njegovo iznenađenje njegov kurac primila bez muke.
ZRINKO: O pa Sanja ti si već imala anal! ?
SANJA: Da puno puta, a sad šuti i jebi me!
Slavko i Zrinko počeli su da im žestoko da razvaljuju obje rupe, a njih dvije doživljavale su orgazam jedan za drugim. Nakon dugo vremena Slavko nije mogao više izdržati pa je rekao Mirti kako će svršiti, a li Mirta nije marila za to.
MIRTA: Ne nestaj puni me puni meeeeee!
Slavko je još par puta nabio kurac u Mirtin šupak pa počeo da se prazni u nju, malo iza toga svršio je i Zrinko koji je svoju spermu istresao po Sanjinoj guzici i leđima.

Svo četvoro polijegalo je na krevet i dolazilo do daha.
ZRINKO: Cure vi zaista niste normalne!
SLAVKO: Slažem se sa tobom Zrinko!
SANJA: Možda nismo normalne, ali se dobro jebemo. Zar ne?
MIRTA: Slažem se sa tobom Sanja!
Počeli su zajedno da se smiju.
ZRINKO: Ovo ima da bude stroga tajna cure!
SANJA: Ništa vi ne brinite sve ostaje između nas i ove sobe.
SANJA: Mirta još me uvijek vodiš 2:1, vrijeme je da izjednačim.
ZRINKO: O čemu ti to?
MIRTA: Nije bitno tata to je nešto između nas dvije.
Zrinko je sumnjao o čemu je riječ, ali nije htio ništa reći jer je u među vremenu Sanja počela pušiti njegov kurac koji je ubrzo bio spreman za još jedno poluvrjeme. Dok su se Sanja i Zrinko jebali, Mirta i Slavko do njih su se mazili i gledali u njih.

Njihov odnos nastavio se u strogoj diskreciji te je nakon nekog vremena Mirtina želja i fantazija bila ostvarena.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija