Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zanimljive uspaljenice

nakon što je poševila Helen, natjerala me da joj radim kćer, pojebao sam šefovu kćer i dobro se proveo Stajao sam na vratima totalno šokiran kada je Judy uzela pizzu i dala mi poruku koja je bila u kutiji. Ispred mene je stajao ljekarnik u kojem sam kupio kondome, još čudnije što sam upravo završio jebati njezinu majku. Helen je rekla da ima dvije kćeri, ali mi je malo pričala o njima, pa sam ovdje stajao ispred njezine najstarije. Imala je osmijeh i samo ogrtač znajući što sam tu da učinim za nju. "Hvala što ste usrećili moju mamu", rekla je, rekavši mi da sjednem i opustim se. Donijela mi je kokainu i sjela sa mnom”, rekla je ovo najsretnije što sam je vidjela posljednjih godina. “Ne moraš biti nervozan”, rekla je “Već znam što nosiš”, a zatim se nasmiješila, “zato sam mami rekla za tebe”.

Tada je počela pričati o svom tati i o tome kako je skliznuo preko ruba i ima dečka. Kako su ostali u braku ne samo zbog nas djece, nego su i prijatelji. Dok je Judy sjedila i pričala mi sve o problemima svoje obitelji i mislim da nisam čula ni riječi. Više me zanimala njezina ljepota, i što bi moglo biti ispod tog njezinog ogrtača. Bila je bliska slika svoje majke sa svojim blistavim plavim očima i dužom plavom kosom. Njezine grudi koje su se gurale da izađu ispod tog ogrtača bile su gotovo jednako velik. Samo su me riječi "jesi li donio kondome" koje su me probudile iz čarolije u koju me navela njezina ljepota. Kad je podigla ruke stavljajući kosu iza sebe, mislim da je namjerno pustila svoj ogrtač da se otvori. Nikad nikamo ne idem bez njih “Rekao sam, ali tvoja mama ne želi da ih nosim.

Tada sam samo morao pitati je li udana ili ima dečka. Judy se nagnula bliže meni sa smiješkom "da jesam, ne bi bio ovdje", rekla je. Zatim se nasmiješila i stavila ruke na moje rame te se još više približila. “Sladak si” rekla je “pa jesi li mi spremna dati ono što mi je mama poslala”, a zatim mi je dala brzi poljubac “Čula sam puno o tvojim talentima”. “Napravit ću najbolji posao što mogu, ne bih želio da me šef otpusti”, rekao sam stavljajući ruke na njezina koljena. Nagnula se u mene kada sam je otišao poljubiti i rekla da će to očekivati, a zatim poljubili smo se. Sjećam se Davida i onoga što nam je rekao tako da nisam pokušavala požurivati ​​stvari. Uživala sam u mirisu njezina parfema i okusu njezina ruža. Judy je još uvijek držala ruke na mojim ramenima uživajući u tome kako sam se ponašala.

Kad su se moji poljupci počeli kretati prema njezinu vratu, poljubio sam je ispod brade kad ju je podigla i tiho uzdahnula. Njezina se ruka pomaknula na moj stražnji dio glave polako je gurajući prema dolje, lagano šireći koljena. Polako sam pomaknuo ruke uz vanjsku stranu njezina tijela i glavu u njezin dekolte ne očekujući što je sljedeće učinila. Pustila je svoj ogrtač da se potpuno otvori i pomaknula moju glavu na svoje grudi, duboko udahnuvši dok sam je ljubio i sisao bradavice.
Držao sam ruke da se polako pomiču uz njezino tijelo ne osjećajući ništa osim meke kože i kostiju, bilo je malo masnoće oko nje. Kako je moja ruka došla do dna njezinih grudi, počeo sam se ljubiti do mjesta gdje smo se ponovno počeli ljubiti. Dok smo sjedili i ljubili se stvari su se počele zagrijavati dok ona konačno nije odvojila usta da udahne.

“Idemo u spavaću sobu”, rekla je, ponovno je prešla rukom po mom obrazu, nasmiješila se i onda ustala. Zatim me ponovno počela ljubiti čvrsto uz mene, još uvijek sam imao ruke u njezinom ogrtaču, a ona je držala ruke na meni. Udahnula je kada su moje ruke protrljale njezine bokove, a zatim je spustila glavu na moje rame. “Želim te”, rekla je, dajući mi poljubac u vrat “hajde idemo”, šapnula mi je na uho. Unutar svoje dobro dovršene spavaće sobe stajala je zureći u moje oči dok je pustila da joj ogrtač padne na pod. Nije morala ništa reći, samo me primila za ruku i sjela na krevet. Posegnula je za mojim hlačama gledajući u mene dok je petljala po patentnom zatvaraču. Tada sam je poljubio i nastavili smo se ljubiti sve dok nije spustila moje hlače na pod. Kad je spustila glavu i počela sisati moj kurac, držao sam ruke na njezinim ramenima.

Nakon što me počela sisati duboko u ustima, ruke su mi se pomaknule na njezin vrat, nježno trljajući palčeve oko njezinih obraza. Kad bi podigla pogled, sagnuo bih se i poljubio je, a zatim je gledao kako se vraća na lizanje gore-dolje na moj kurac. Lizala je s jedne strane, a dolje s druge čak mi je sisala i lizala jaja. Svaki put kad bi podigla pogled, nasmiješila bi se, to je trajalo sve dok se nije umorila i zgrabila me za vrat i legla natrag na svoj krevet. Skinuo sam košulju i izašao iz hlača ležeći ravno uz njezino toplo tijelo. Opet smo se strastveno ljubili dok se nisam počeo ljubiti niže s njenim rukama koje su me pratile dolje. Držala me je dok sam nekoliko puta poljubio njezine čvrste grudi. Uopće se nisu spustile, a bradavice su joj se podigle barem pola inča.

Držala me za glavu dok sam nastavio dolje brojeći njezine rebraste kosti prstima dok ih nisam prešao preko njezinih bokova. Judy je duboko udahnula, širom otvorivši noge kako bih dopustila mojim rukama da dopru ispod nje kad sam joj poljubio macu. Imala je dobro podšišanu stazu koja me vodila do njezinih sitnih usana, za razliku od njezine majke izgledala je zategnuta. U trenutku kada sam se pomaknuo da poližem kapljice s nje, snažno sam gurnut uz nju uz pomoć njezine ruke. Čini mi se da Judy mnogi dečki nisu koristili jer je moj jezik stvarno morao raditi da uđem u nju . Pomoglo mi je tako što je gurnula kukove prema gore i držala moju glavu dok sam lizao da je otvorim. Razmišljao sam o tome da uvučem prste u nju, ali onda ono što nam je David rekao da ne radimo. Držao sam ruke iznad njezinog klitorisa, a prste kroz njezine stidne kosti.

Što god da sam radio bilo je dovoljno da je uzbudi i konačno je imala dovoljno i željela me u sebi. “Uzmi svoj kondom” rekla je “Spremna sam”, a zatim je to opet rekla odmaknuvši ruke da me pusti da ustanem. I ja sam bila spremna i vidjevši kako se tako širi dok me čeka natjerala me da brzo zgrabim kondom. Prstila se gledajući kako pokušavam staviti kondom, ali pošto sam se mučio s njim, ona ga je preuzela. Sjela je i jednom rukom zgrabila moj kurac, a drugom ga prebacila preko glave. Ustima ga je gurnula prema dolje i počela se igrati mojim jajima kako bi me zadržala čvrstom. Podigla je pogled prema meni kad je bio potpuno uključen, a zatim je legla na krevet sa smiješkom” idi polako, rekla je da ga nisam imala već neko vrijeme. Pretpostavio sam da nije, bilo mi je prilično teško samo provući glavu svog kurca kroz ulaz.

Također se činilo da nije imala mnogo muškaraca zbog načina na koji je ležala tamo u misionarskom položaju. Bio sam siguran da bi je jebanje u bilo kojoj poziciji usrećilo, ali htio sam to učiniti novim iskustvom za nju. Dok je moj penis počeo raditi svoj put unutar nje, podigao sam joj obje noge na svoja prsa. Osmijeh joj se pojavio na licu kada je osjetila kako klizim dalje u njoj dok nisam dotaknuo dno, a onda se njezin osmijeh promijenio. Ugrizla se za donju usnicu, zadržavajući dah dok sam se polako kretao i izlazio iz njezine zategnute mace. Također je držala ruke na svojim bedrima sprečavajući me da joj pomaknem noge još bliže prsima. Mogao sam osjetiti kako postaje sve vlažnija što smo se više jebali i ubrzo joj se osmijeh vratio. “O, Bože, kako je dobro”, konačno je rekla i huknula kad je počela osjećati orgazam.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija