Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zanimljivo ljeto

Sa svojih 25 godina gradskog života nisam bio baš neki entuzijast za odlazak na selo, ali sam morao poslušati roditelje, te sam ovo ljeto umjesto na more otišao kod bake i djeda ne selo. Možete misliti kakva sam sprdnja bio u svom društvu tada. Mada mi sad nije žao.. . ali da vam ispričam po redu.

Pun predrasuda sam stigao u malo slavonsko selo, a zbog sve večeg iseljavanja mladih u selu su bili većinom stariji. Odmah sam se pozdravio sa nekom zabavom, jer je do prvog većeg sela sa nekom birtijom bilo oko desetak kilometara, a ja bez auta. Bio je tu traktor, ali ja sam bio tudum za njega. Djed me malo podučavao, ali još uvijek sam imao problema sa gasom.. . uvijek sam davao previše gasa. Naučio sam i druge poslove, pa sam nakon mjesec dana već bio 'expert' za poljoprivredu. Tako sam počeo pomagati i po selu starijima. Na taj način sam upoznao i Anu.

Ana je imala 40 godina i bila je komad žene. Široka stražnjica, velike sise i širok osmjeh ispod plavih očiju. Njen muž je radio u njemačkoj sa sinom, a ona je brinula o kući i desetak hektara njiva i pašnjaka. Tako sam zamoljen da joj pomognem u košnji, tj skupljanju sjena, pošto je susjed sa traktorom sve pokosio, a sad je trebalo sve staviti na hrpe. Ogroman prostor bez hlada, osim jednog hrasta uz rub njene livade i susjedne njive. Tamo je stavila hranu i piće dok smo nas dvoje, u biti bila su još dva susjeda, ali su oni otišli oko podneva. Ja sam cijelo vrijeme promatrao Anu, pogotovo njene sise koje su prijetile da ispadnu iz grudnjaka i majice sa širokim izrezom. Sunce je pržilo, a meni je kurac stajao kao telefonski stup. Nisam ga ni izdrkao, a ni ništa pojebao otkad dam otišao iz Zagreba.

Pozvala me da odemo u hlad i pojedemo štogod. Hodao sam iza nje i uživao u pogledu na njenu stražnjicu koja se lijepo ocrtavala u kratkim tajicama. Mislio sam da ću večeras morati samo dotaknuti kurac i da odmah svršim. Smjestili smo se u hlad, pa je izvukla neko pečenje, domaći kruh i bocu soka, te vina. Sjedili smo, jeli i razgovarali neobavezno, pa je saznala skoro sve o meni, a i ja ponešto o njoj. U jednom trenutku je rekla:

- Baš je vruče.. -i skinula je majicu, a ja sam blenuo kao telac u njene oznojene sise koje je jedva zadržavao grudnjak- .. i ti bi se mogao raskomotiti.. -rekla je pokazavši na moju mokru majicu.
- Ma dobro je.. -rekao sam osušenog grla, pa sam popio malo vina, a ona se nasmijala.
- Nemoj tako naglo, lupiće te u glavu.. -ja sam se samo iskesio i skinuo majicu, pa me sa zanimanjem pogledala, jer sam bio lijepo razvijen zbog bavljenja sportom, a onda je nastavila- Da li bi mi mogao pomoći malo?
- Kako?
- Daj mi pogledaj leđa, mislim da me nešto upiklo, pa me sad svrbi.. -rekla je i malo stisla leđa, pa su se sise malo istakle prema naprijed, a ja sam progutao knedlu, ali sam svejedno došao iza nje i vidio da ima stvarno par uboda, a dva su bila točno na liniji grudnjaka, pa sam joj to i rekao, a ona je samo rekla- Pa otkopčaj ga..

Otkopčao sam grudnjak, a gravitacija je napravila svoje i sise su joj ispale van. Dala mi je neku narančastu kremu koja je mirisala na neven, pa sam joj namazao leđa, a onda je rekla da joj namažem i naprijed pošto su mi ruke od kreme. Nisam znao što bih napravio, jer mi je sad kurac prijetio probiti hlače. Uzdahnuo sam i stao ispred nje, pa ju počeo mazati po vratu i po prsima, a ona je primila moju ruku i stavila ju na svoju sisu. Pogledao sam ju i počeo polako kružiti rukom po njoj, a ona je stavila svoju ruku na moje prepone i pomazila moj kurac:

- Hmmmmm.. da vidimo što se tu krije.. -rekla je i otkopčala mi hlače, pa izvukla mojih dvadeset centimetara tvdog mesa- uhhh.. kako dugo nisam vidjela kurca.. i još tako napetog..

Zatim se malo sagnula i poljubila mi kurac u vrh glavića na kojem je već bilo sluzi. Kad sam osjetio njene usne na njemu mislio sam da ću isti tren svršiti, ali sam se nekako suzdržao, a ona je sada stavila moj kurac u usta i nekoliko puta ga progutala do pola, pa ga izvukla i malo mi ga drkala. Onda mi je pružila ruku, pa me povukla do sebe na dekicu. Skinula je grudnjak do kraja i legla na dekicu, a ja sam joj počeo ljubiti i mijesiti one mekane sise. Imao sam stvarno pune ruke posla sa njima, jer ih je jednostavno bilo previše. Mislim da je imala solidnu šesticu. Zatim sam rukom krenuo između njenih raširenih nogu i milovao ju po pički preko gaćica i tajica, da bi mi rekla da ju skinem. Napravio sam to i ugledao njenu dlakavu pičku, ali samo na vrhu, jer je oko same rupice bila obrijana. Pogurnula mi je glavu dolje, pa nisam trebao objašnjenje da želi da ju ližem.

Smjestio sam se između njenih nogu i počeo sa lizanjem njene pičke. Osjećao sam miris znoja, malo na urin i njene sokove koji su već preplavili njenu rupicu. Lizao sam ju zdušno i malo se pomogao prstima jebući ju njima, što je kod nje izazvalo glasno uzdisanje i nekoliko nekontroliranih jecaja, a onda i lagani vrisak kad je svršila. Zatim mi je rekla da ne može više i da ju jebem. Prije nego sam se smjestio između njenih nogu pogledao sam okolo, a na kilometre nije bilo nikoga.

Namjestio sam kurac na ulaz u njenu pičku i samo ga gurnuo. Ušao sam odmah do kraja što je kod nje izazvalo duboki uzdah, a onda me privukla na sebe i samo je rekla:

- Napuni me.. . željna sam kurca i vrele sperme.. jebi me jako.. .

I jesam, barem tih pet minuta koliko mi je trebalo da svršim i napunim joj pičku vrelom i prevrelom spermom. Prije svršavanja je Ana stenjala i dahtala dok sam joj ga zabijao do jaja u njen bunar strasti, a kad sam eksplodirao u nju samo je ciknula i zagrlila me čvrsto, a ja sam istresao sve što sam imao u nju.
Nakon toga smo ostali zagrljeni ležati još neko vrijeme, a onda me je upitala da li možda mogao navratiti do nje večeras. Naravno da sam pristao, pa me oduševljeno poljubila, te dodala:

- Mislim da imamo još malo vremena.. -počela mi je lagano drkati kurac i uskoro je ponovo bio napet, a ona se postavila na sve četiri, pa sam samo kleknuo iza nje.

Još jedna provjera okoline i polako sam joj ga gurnuo i pičku. Malo se je nabijala prema meni, a onda sam ju primio za onu njnu stražnjicu i počeo joj ga zabijati držeći ju čvrsto za bokove. Pljeskala je njena stražnjica u sudaru sa mojim trbuhom, a kurac je uz mokar zvuk šljapkanja ulazio do kraja u njenu pičku. Trebalo nam je sada dobrih petnaestak minuta da oboje svršimo skoro pa istovremeno. Za kraj mi je još oblizala kurac da ga mogu spremiti u gaće. Nakon toga smo nastavili sa poslom, da bi se vratili umorni, znojni i opaljeni suncem natrag u selo. Ja sam odjurio kući na večeru i tuširanje, da bi nakon toga otišao kod Ane, a baki i djedu sam rekao da ću do susjednog sela, pa da me ne čekaju.

Tako se nastavilo cijelo ljeto, a mi smo se jebali non stop, jedino smo pazili kad je imala stvari ili plodne dane da ju ne jebem u pičku, već mi je dala da ju jebem u onu njenu veliku guzu. Novi doživlja za mene, jer sam puno brže svršavao, a i bilo je lijepo jebati ju u guzu. Nakon kraja ljeta sam joj obećao da ću sigurno opet doći, a ako bude kakvih promjena da će mi javiti.

Sad jedva čekam ljeto i da odem u Slavoniju, pa da ponovo vidim Anu i dobro ju izjebem.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija