Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zapostavljenu matorku sam kurcem vratio u život, neodoljivo me podsjećala na bivšu punicu

Janja je nastavnica u mome gradu. Rodom je iz 200 kilometara udaljenog grada. Suprug ju je zapostavio, glazbenik je i ugostitelj i rijetko je doma. U restoranu koji drži ima garsonijeru i tu dovodi mlade pjevačice i konobarice. Janja je tog ljeta imala pedesetšest godina. Odraslu djecu. Uživala je na suncu na ravnom krovu naše zgrade, čitala je Andrićeva djela. S vremena na vrijeme odlazila je do hladovine, u plastičnoj boci imala je vode za rashlađivanje. Ja sam tad imao 29 godina, duplo mlađi od nje.

Moja supruga Daria je kod roditelja u Osijeku. Majka joj je operirala kuk, pa je uz nju. Neće se više vraćati. Ići ću narednog mjeseca u Osijek, ali na ročište, razvod braka je u pitanju. Zatvorit ću knjigu pogrešnog braka, sa osobom koja nije pokazivala poštovanje prema meni. Tada nije bilo interneta. Drkao sam ga kao lud. Do mene je stanovala neka nimfa, radila je za međunarodnu organizaciju za mir. Stalno je mijenjala partnere i jaukala do boli. Zapričao sam se sa Janjom na terasi o svemu, o Krleži, Andriću, Crnjanskom, Kaporu, o klasicima muzike, glumcima, kazalištu, životu.

Odala mi je priznanje da sam u trendu, da pratim mnogo oblasti i da sam prijatan sagovornik.
-Odoh se spustiti do stana, vrijeme je za kavu. Da li bi i ti pošla sa mnom. Nismo se persirali nakon nekoliko dana razgovora i to na njeno insistiranje.
-Ne znam, neprijatno mi je malo, sam si doma? -Da sam sam, potvrdih joj. Onda je OK, reče mi. Nisam skidao pogleda sa njenih lijepih usana i još većih grudi. Pitao sam se zašto je zapostavljena. Bila je u bikiniju. Oko struka je zavezala nekakvo platno i krenula za mnom.

Osvježili smo se hladnim sokom od zove, a zatim smo pili gorku kafu. Pokazivao sam joj svoje objavljene radove, sve više sam je pridobijao ugodnom pričom.
-Janjo, meni je malo neprijatno, dama ste, mlađi sam dosta od vas, ali vi ne zaslužujete takav tretman kod komšije Slavka. Vi ste jedna prelijepa žena nježnog izgleda, prijatnog glasa, da ne komentiram dalje. Janja je pocrvenila i rekla, hvala ti, baš ti hvala. Okrenuo sam desni dlan naopako i vanjskom stranom prstiju je pomilovao po desnoj strani lica.

Bio je to moj uobičajeni znak ispitivanja. Kao zvono na vratima. Da li će se otvoriti, hoće li me primiti. Pocrvenila je jako, malo spustila glavu i ćutala. Uzeo sam joj ruku, podigao je ka sebi i poljubio. Onda sam se nageo i poljubio u obraz. Ciljao sam usne, ali okrenula se. Ipak prihvatila je moj poljubac. Sjeo sam pored nje i ljubio je. Ljubio sam ženu koja me je mogla roditi, koja ima sina mojih godina. I sa njim često igram mali nogomet. Kada me je Janja ljubeći se zagrlila, rukom sam joj dotakao sise.

Ubrzo su njene bradavice bile među mojim prstima. Sve je išlo lako, kako sam zamislio. Ustao sam, blago je potisnuo da legne, kleknuo kraj trosjeda i nastavio ljubiti i dirati sise. Prihvatala je sve. Desnom rukom koje su bile na njenim sisama, skliznuo sam ka stomaku, pupku i međunožju. Nije bilo opiranja. Dođao sam prstima do svilenkastog žbuna, prstom joj napipao usmine. Disala je sve jače. Podigao sam se i spustio svileni šorc. Kurac mi je bio ukrućen kao stijena. Debeo i dug 20 ventimetara.

Krupne glave koja je ličila na poluloptu. Uzela ga je u ruku. Mislio sam da žene njenih godina ne vole oral, ali Janja ga je majstorski lizala i pušila. Uzvratio sam joj sisanjem klitorisa i ispitivanjem vagine jezikom. Legao sam pored nje. Sledeći korak je bio da joj koljenima uđem izmđu nogu. I ušao sam.
-Ne Mile, neću se jebati, molim te ne idi dalje. Borit ću se svim silama. Nemoj me dovoditi u neprijatnu situaciju. Vikat ću, zvat ću u pomoć, smatraću da me slijueš! Mome razočarenju nije bilo kraja.

-U redu draga susjedo. Ustat ću, obući se i zaboravit ćemo na ovu igru. Ja sam normalan čovjek, ni u snu ne bih gurnuo kurac u ženu koja to ne želi, žestoki sam protivnik siledžija.
-Ne moraš ustajati, zar nam nije dovoljno maženje.
-Pa dobro, rekoh joj hladnim glasom. Mogu li ostati ovako da te ljubim i da tvoje grudi dodirujem svojim grudima.
-Možeš. Ležao sam joj među nogama , ljubili smo se, grudi su nam se dodirivale. Glavić mi je bio na njenim usminama. Situacija od stotinu stupnjeva.

Gorio sam. Uzela je moj kurac u ruku i lagano ga drkala, ne što joj se drka, već da ga ne bih sjurio u njenu vlažnu zerlu pičku. Ljubio sam je sve žešće. U jednom trenutku podiže ruku sa mog kurca, smicala je kosu sa lica. Naslonio sam glavić na ulaz i već osjećao vlagu. Opustila se, osjećao sam glavićem sluzavu vlagu njene pičke. Trebao je samo jedan potez. Da li je promijenila odluku? Da li se napalila da želi da se pojebemo? Da li je maločas blefirala? Zašto je doša sa mnom u moj stan i dozvolila sve ovo , a ne želi da se jebemo?

Mnogo pitanja, a odgovora nema. Trebao sam donijeti odluku i gurnuti kurac u nju ili ustati i udariti se u glavu. Jer nisam mogao više izdržati. Prestao sam je ljubiti i rekoh joj, kad bih znao da nećeš zvati u pomoć, gurnuo bih ga.
-Pokušaj, reče mazno. Uđoh do pola, ona pusti uzdah, uđoh do kraja, pa ga izvukoh. Taktički. Da čujem njenu reakciju.
-Što si ga izvadio? -Da vidim hoćeš li vikati. Vikat ću ako ga ne staviš. Jebi me Mile, predomislila sam se. Jebao sam je žestoko i malo grublje, za kaznu što me je zamajavala.

Ona vitka kao jegulja izvijala se i dahtala. Zabacila je glavu unazad, jako zinula i kmečala, vidio sam joj plombe na šesticama i sedmicama. Mirisala je i prelijepo se jebala. Nije joj trebalo mnogo vremena da svrši. Pokazala je tad svu svoju agresivnost. Obuhvatila me i nogama i ruka, a noktima mi je napravila tragove po leđima i guzi. Svršavala je glasno, a ja ga zabijao sve jače i jače.
-I ja ću, rekoh.
-Nemoj unutra, daj po sisam i licu. Izvukao sam ga u posljednjem dijeliću sekunde i špricnuo joj prvi mlaz po nosu i očima.

Uzela ga je opet u usta i sisala sve dok je imao sperme u sebi. Sad se moram istuširati, reče i krenu ka toaletu. Kvrcnuh je po guzi i dobacih, odlično se jebeš lijepa Janjo. Volio bih da se moja žena jebe tako snažno kao ti.
-Kurac ti je odličan, masivan i krupan, ali moraš naučiti i neke trikove i finese. Nisam ja ostajala svome Slavku dužna. Na ekskurziji u junu u Grčkoj jebala sam se sa trojicom mladih kolega. Okusila sam i nekog instruktora plesa iz Nigerije. Mladog rasnog kuronju.

Bio je prepotentan, mislio je samo na svoj užitak, hvalisavko, ali dobro iskusila sam i tu vrstu kurca o kojima kruže priče. Istuširala se, poljubila me , pogledala kroz špijunku na vratima i otišla na terasu. Rekla je da će doći popodne, dok ruča i malo odspava. I došla je. Bio sam odmoran, izbrijan, namirisan i željan pičke. Častitli smo se hladnim sokom i razgovarali. Zašto te je Slavko zapostavio, upitah je? -Napravio je isuviše mnogo životnih pogrešaka i ja sam njega odbacila.

Zgadio mi se. Donosio je doma tragove svakojakih jeftinih drolja, mirisao je na znoj, jeftine parfeme, dolazio jeuprljanih gaća. Kad mi je lupio šamaru, bilo je dosta, kraj. Rekla sam mu, ovaj stan je moja polovina. Djeca su moj život i želim da ih podižem, ne želim da pravimo traume. Živjeću ovdje, ali ti si od danas samo moj poznanik, sustanar, dogovorit ćemo se za finansiranje troškova, za svaku sitnicu. Priđeš li mi u namjeri da radimo one stvari, vikat ću i zvat ću policiju.

Udariš li me još jednom, to će biti tvoj kraj. Otišao je, kući dođe jednom u tjedan ili dva, donese prljavo rublje, odnese čisto, ostavi dovoljno novca za sve. Čak ni ne moram raditi. Korektan je i veseo što sad ima slobodu da jebe te fufice. Samo dokle, šezdeset mu je godina, sve će ovako funkcionirati dok još može jebati, ali neka, njegov je to problem, reče Janja. Onda sam ja njoj ispričao za situaciju iz svog braka. Moja supruga je ljepotica, ali razmažena. Živjeli smo prvu godinu braka kod njenih u Osijeku.

Čak mi je punac našao sjajan posao, bio sam kontrolor u jednoj tvrtki, novca je bilo koliko hoćeš. Pa što niste ostali u Osijeku? Veći je tri puta od ove palanke. Mnogo je razloga. Moja Daria se tamo osjećala razmaženo. Njeni su imućni i sve su joj ugađali. Ja sam bio nitko i ništa u toj obitelji. Daria me nizašto nije pitala. Jednostavno se spremi i kaže mi idem sa frendicama u grad. Ili odoh kupiti si neakve krpice. Ili putujem za vikend sa društvom u Peštu. Moja dužnost je bila da glumim sretnog i zadovoljnog zeta, prošetam pudlicu i da sam uvijek nasmiješen.

Njena Majka Barica je izuzetno lijepa i zgodna žena. Bivša sportašica, veslala je i trčala srednje staze. Otac Marijan je bio moćnik, svjestan je bio toga i tako se ponašao. Jurio je mlade ženske, bio u upravnim odborima svega i svačega i nikad ga nije bilo doma. Jednom smo, dok je moja Daria bila u Pečuju, a punac sa odbojkašicama u Zagrebu ja i punica ostali sami. Otvorila je dušu, pojadala mi se i isplakala na ramenu. Tad mi se požalila i na desni kuk i da ga mora operirati, ali da se plaši.

Rekla je da ima bolno mjesto, opipljivo i da joj je liječnik objasnio šta je u pitanju, te da će je nakon izvjesnog vremena operirati.
-Evo Mile, razmakla je svoju skupocijenu svilenu kućnu haljinu i pokazala mi razgolićen desni kuk. Skupocijene svilene gaćice, naravno firmirane više su otkrivale, nego pokrivale. Pogledala me u oči, primila za ruku i vrhove mojih prstiju stavila na bolno mjesto.
-Osjetliš li da unutra ima nešto kao mali krumpir, izduženo i tvrdo.
-Da osjetim.
-Eto to je to, valjda će mi ukloniti kirurg bez komplikacija.

Podiže svoju ruku, a moji prsti joj ostaše na kuku.
-I kako si ti reagirao? -Zbunjeno. Prvo sam joj opipavao to mjesto i pitao da li ju boli. A onda mi ona reče, evo vidi razliku, na drugom kuku toga nema, Razvuče haljetak i sa drugog kuka , gaćice joj sinuše, a meni kurac poskoči.
-Zete, zapostavljena sam kao žena, reče mi punica. I ja sam zapostavljen kao suprug. Vidite kako se Daria ponaša, putuje, odlazi, kaže da je sa frendicama, kao da ja nisam tu. Ne želi djecu još, ne mogu dalje pričati.

Razmišljam da pokupim svoje stvari i vratim se doma, rekoh joj rezignirano.
-Zete, možda možemo pomoći jedno drugome.
--Pa evo već jesmo, otvorili smo dušu jedno prema drugome.
-Meni zete nedostaje muška ruka da me miluje, dodiruje, da me vodi kroz život. Ja zete ponekad dok vas dvoje vodite ljubav stojim pred vratima i slušam vas. Meni treba ljubav, treba mi užitak, treba mi kurac. Šta te briga, ja više ne mogu rađati, sami smo, zašto jedno drugome ne pružimo vrhunsko zadovoljstvo.

Ja imam problem jer sam preglasna za vrijeme seksa, pa sam zato uvijek pazila da to ne radim kad je Daria doma. Možda me zato Marijan i zapostavio. Prihvatio sam šutke njen prijedlog, razgrnuo joj potpuno svilenu haljinu, a kada su sinule dvije prelijepe njegovane sise, izgubio sam se. Ljubili smo se dugo. Povela me je u svoju bračnu sobu, na veliki luksuzni krevet sa ogledalima. Kakav smo oral jedno drugome priredili, tražila je da me ona zajaši, da povede igu. Kako je dirala svoju dugu raspuštenu kosu dok me je jahala, kako je vrištala i svršavala kvaseći i mene i posteljinu.

Jebali smo se svakodnevno, znao sam da ćemo biti otkriveni. Nakon tri mjeseca intenzivnog seksa to se i dogodilo. Uletjela je moja Daria, vrisnula i bacila na nas vazu sa cvijećem. Histerisala je i nazivala nas pogrdnim imenima. Njena majka je tek tada doživjela orgazam za priču. Vidi se da je ekscentrična i da je pale kritične situacije. A onda joj je smirenim riječima rekla.
-Darija začepi, uvuci taj pogani jezik u usta. Nemoj da ja pričam o tebi, o tvojim aferama, o dečkima koji su se redali .

. .
-Zaplakale su obje, Darija je lice prekrila dlanovima i rekla, nemoj mama, izvinite, loše se osjećam. Ustao sam, nakon tuširanja sam pokupio svoje krpice, nabacio torbu na rame i rekao, hvala vam za sve. Odoh ja u svoju palanku, Daria, najpametnije je da pokrenemo brakorazvodnu parnicu. Nemamo imovinu za dijeliti, nemamo djecu, a nemamo ni budućnost. Otišao sam a da nisam pružio ruku, ni poljubio ni jednu. Prespavao sam dvije noći u malom hotelu dok nisam nekako izdejstvovao svoju radničku knjižicu i prekid radnog odnosa, i onda otputovao vlakom u svoj gradić.

Evo, dobio sam poziv iz osječkog suda, razvod je za mjesec dana. Jedva iščekujem slobodu. I da znaš, neodoljivo me podsjećaš na bivšu punicu. Samo što si ti mnogo prirodnija, ugodnija, slađa i pitomija žena. Prijaš mi daraga susjeda Janjo. Predlažem da se sad skinemo goli i pređemo u moju skromnu spavaću sobu, na škripavi krevet. Imam još uzbudljivih priča da ti ispričam. Ali pričat ću ih dok se budem odmarao nakon svršavanja. Prešli smo i vodili ljubav tog dana još tri puta.

Sexmaher

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija