Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zatekao sam Zdenku sa naša dva druga!

Zdenka je bila mama moga druga Nika. Nas dva smo se družili već skoro godinu dana od kako su se njih dvoje doselili u naš kraj. Zdenka je bila žena koja je imala blizu četrdeset godina, ali po izgledu nebi joj nikada dali toliko godina. Izgledala je jako seksi, stalno je išla na fitnes i time održavala svoju liniju. Uvijek se oblačila izazovno i seksi, mameći uzdahe svih muškaraca. Radila je u jednoj advokatskoj kancelariji kao sekretarica.

Kada bi kretala na posao uvijek bi nosila na sebi usku haljinu iznad koljena i svilene kosulje sa velikim dekolteom koji je isticao njene bujne grudi. Po nekad bi se jasno mogao vidjeti i brus ispod kosulje. Imala je dugu plavu kosu koju je vezala uvijek u rep, guzu savršenu i sise otprilike četvorke. Jednostavno je izgledala kao neka milfara sa pornića koje smo mi već uveliko gledali. Moram vam priznati da smo se na Zdenku u našem društvu palili skoro svi samo nismo otvoreno htjeli da pričamo to pred Nikom.

Osim mene na nju su se palili i Saša i Kristijan. Kada bi nas trojica bili u društvu ona bi bila nezaobilazna tema. Tada je Saša stalno ponavljao kako bi volio da je tuca. Jednog petka trebali smo da imamo utakmicu popodne. Pošto sam bio bolestan nisam otišao na utakmicu. Mislio sam da se već završila i zaputio sam se do Nika da vidim kako smo prošli. Kada sam uhvatio za šteku od vrata vidio sam da je zaključano. Iz Zdenkine sobe je virila svetlost. Bio sam jako znatiželjan pa sam se lagano popeo preko verande da je špijuniram.

Lagano sam se popeo da me ne čuje i polako se prislonio prozoru. Kada sam pogledao kroz prozor vidio sam prizor o kome sam maštao. Zdenka je bila među nogama nekom dečku i pušila mu kurac. Pušila mu ga je kao prava profesionalka. Uvlačila ga je u usta, lizala, grickala. Slinila je po njemu pa se glavom nabijala na njega. Ulazio joj je mislim do krajnika. U sebi nisam mogao verovati kakva je Zdenka zapravo. Uživala je u pušenju mlade kurčine. Nisam mogao da vidim ko je mladić koji ima jako dobru kurčinu sve dok se nije okrenuo.

Tada je uslijedio još jedan šok. Bio je to Saša naš drug. Dok mu ga je pušila rukom je držao za kosu navlačeći je na svoju batinu. Taj me je prizor moram priznati napalio jako da sam i ja izvadio moju veliku i debelu kurčinu i počeo drkati. Nedugo zatim sam došao na još jednu ideju. Uzeo sam telefon i počeo da snimam prizor. Tada je Saša joj rekao da ustane i polako počne da se skida. Dok se skidala on je lagano drkao svoj kurac. Za minut dva ispred njega je stajala gola prelijepa žena.

Njene sise su bile veće nego što sam mislio. Imala je jako dlakavu picu prekrivenu crnim dlačicama. Sada je već ponovo bila na koljenima i Saša je stavio kurac među njene sise i počeo je silovito tucati. Govorio joj je da je dobra jebulja i da zna da voli mladi kurac. Ona je jako stenjala govoreći da joj može raditi što poželi. Nije dugo prošlo a on je bacio na krevet, prišao joj otpozadi i počeo silovito da je jebe. Stenjala je jako glasno, govoreći da joj to jako godi, da ne prestaje da je jebe. Saša je pumpao svom snagom.

Jebao je kao mladi pastuv kobilu spremnu za parenje. Nedugo zatim počela je da vrišti i da svršava na Sašinom kurcu. Saša je sada legao na krevet rekavši joj da se sada nabija na njega. Opkoračila ga je i već sledeći tren počela da miješa na njegovom kurcu. Skakala je i nabijala se na njega kao luda. Stenjala je govoreći da je ona kurvica koja voli mlade kurčeve da troši. Palila je Sašu tražeći da već svrši. Ja sam bio jako napaljen i svršavao sam na ovaj prizor. Ni Saša nije mogao dugo da izdrži.

Vidjela je da je pri kraju, sišla je sa njega i ponovo kurac strpala u usta. Nakon nekoliko minuta Saša je špricao spermu u Zdenkina usta. Progutala je skoro sve, samo mali dio se cijedio niz njenu bradu na sise. Uzela ga je ponovo u ruku i oblizala celoga. Prestao sam da snimam. Vidio sam da je snimak koji traje preko dvadeset minuta. Polako sam se vratio kući. Ponovo sam pregledao snimak drkaljući na ono što sam snimio samo nekoliko sati prije.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija