Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zavela me je iskusna žena!

Radio sam kao konobar u jednom pabu. Bio sam jako mlad i izgledao lijepo. Ne valja sebe pretjerano hvaliti ali stvarno sam bio predmet ženskih požuda i čežnje. Voljele su da budu sa mnom makar na jednu noć. Razlog za to je bio malo i moj ponos u gaćama koji sam imao. Bio je dug preko dvadeset centimetara i jako debeo. Svaku devojku pored sebe bi dovodio do vrhunca. Volele su da budu na njemu i da svršavaju tako moćno na njemu. Moram priznati da je mene oduvijek palila pomisao na starije iskusne žene, što bi mi mladi rekli po izgledu na prave milfare.

Nisam ja odbijao ni mlađe devojke ali posebna draž su mi bile starije žene. Tako jedne subote veče u pab su došle njih tri. Dvije crnke i jedna plavuša. Sjele su za šank u onaj dio gdje ja služim i naučile piće. Osmotrio sam ih sve tri od glave do pete. Imale su oko četrdeset godina ali izgledale su jako seksi i izazovno, naročito ova plavuša. Bila je obučena u neku usku crnu haljinu dekoltiranu. Imala je jako velike sise koje su bukvalno kipile iz njene haljine, preteći da ispadnu iz nje.

Duga plava kosa i veliko dupe me je odmah napalilo. I ove dvije crnke su izgledale isto tako super mada tu noć sam oko bacio na plavušu. Upoznali smo se zvala se Monika. Cijelu noć su nam se pogledi sretali, slali smo signale jedno drugome. Bilo je već kasno a njih tri bogami su dobro popile. Crnke su već krenule natrag kući dok je Monika ostala. U pabu nije ostao niko osim mene. Pospremao sam da zatvorim. Monika je idalje izazovno sjedila za šankom. Sada smo već pričali uveliko. Počela je priča o devojkama i muškim šta koga pali. Moj kurac je zbog toga reagovao. Uočila je kvrgu na hlačama.

Odjednom rekla mi je da mora do wc. Kada je ulazila okrenula se i ugrizla za usnu. Mislio sam da sanjama. Ostala je jedno pet minuta unutra, nije se vraćala. Krenuo sam unutra da je potražim. Tada su se otvorila vrata ženskog wc i ugledao sam Moniku potpuno golu kako se dira po svojoj obrijanoj pici. Rekla mi je da mi je dugo trebalo da dođem. Moj kurac je htio da eksplodira u gaćama. Izvadio sam ga napolje ponosno kurac preko dvadeset centimetara dug. Nije mogla da skine pogled sa njega.

Prnio sam joj ga ustima. U isti mah počela je da ga puši. Pušila ga je kao prava profesionlka. Uvlačila ga je maksimalno u usta koliko je moglo da stane unutra. Gušila se u mom kurcu. Bio sam jako napaljen na nje izgled na te velike sise koje su bile ispred mene. Uhvatio sam je za kosu i počeo brzo da jebem u usta. Primala ga je u usta koliko je moglo. Ulazio sam joj do krajnika. Malo sam popustio pa je ponovo ona počela da mi ga puši. Za to vreme ja sam joj mijesio velike sise i srednjim prstom je tucao u pičku. Bila je jako vlažna i spremna da ga primi.

Uhvatio sam je za ruku i okrenuo prema wc šolji. Naguzila mi se, izbacila naprijed guzu koliko je mogla, rukama razvukla guzove da bi jasno vidio njenu picu obrijanu. Prošao sam nekoliko puta kurcem po ulazu njene pice a potom joj ga žestoko nabio unutra. Vrisnula je od užitka. Uhvatio sam je za kosu i počeo jebati žestoko. Želio sam da ovu jebačinu pamti do kraja života. Ulazio je u njenu mokru picu više od pola. Dok sam je tako tucao molila me je da malo usporim jer imam jako veliki kurac, jer nije nikada do sada primala toliki.

To me je palilao pa sam je jebao još jače govoreći joj da ću je tako izjebati da neće moći da hoda. Bila je jako glasna što sam jako volio. Uhvatio sam je bio i za dugu kosu da vidim njeno lice kako mijenja grimase dok sam je jebao. Nakon nekih desetak minuta počela je da se sva trese i grči. Svršavala je kao da je na struju priključena. Pala je sa noga na pod. Tada sam sjeo na wc šolju i rekao joj da me opkorači. Ustala je i sjela na njega. Počela je da skače po mom kurcu. Držao sam je za kukove i sve više navlačio na kurac. Želio sam da što dublje ulazim u nju.

Ona bi dok se nabijala mijesila svoje sise, uvrtala bradavice a ponekad mi je i stavljala ih u usta. Jebali smo se preko dvadeset minuta. Bio sam pri kraju. Željela je da joj svršim po sisama. Ustala je sa mene, stavila moj kurac među njene velike sise i počela da mi ga drka sisama. Nije mi dugo trebalo i počeo sam da svršavam po njenim velikim lopticama. Iz mene je poteklo mnogo sperme. Rekla mi je da nikada do sada se ovako dobro nije tucala. Dala mi je broj telefona a i ja njoj. Obukla se sredila i na izlasku rekla da ovo nije poslednji put da se vidimo. Tako je i bilo.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija