Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ZAVELA SAM MAĆEHU

Moje ime je Ivana imam 21 godinu crnka, crnih očiju, lijepih i čvrstih trojkica sa oblom guzom. Ja sam inače bisex, ali više volim imati odnose sa ženama. Od kada se moj otac ponovno oženio sa ženom po imenu Tina koja je postala mojom maćehom, a ujedno i predmet mojih maštanja i želja. Tina i ja imale smo zaista dobar odnos moglo bi se reći prijateljski. Ja sam je često krišom promatrala dok se kretala po stanu tokom dana da bi navečer drkala misleći na Tinu. Tina je bila rasna plavuša od 40 godina predivnih velikih sisa, fenomenalne guze, a kako se bavila jogom jako je fleksibilna i lijepo utegnuta.

Kako me Tina sve više napaljivala i sve sam je više željela, a nisam imala hrabrosti reći joj to u lice smišljala sam plan kako da je zavedem. Počela sam se sve češće prešetavati po stanu samo u tangicama i majičicama bez grudnjaka, znala sam po sobi i korpi za veš ostavljati svoje gaćice natopljene mojim sokovima koje sam cjedila dok sam drkala misleći na Tinu. Plan je počeo polako da se ostvaruje jer sam uspjela uhvatiti Tinu kako miriše i jezikom licka moje sokove sa gaćica. Vrijeme je bilo da plan krene u drugu fazu. Počela sam da namjerno ostavljam upaljeni laptop na lezbo scenama, a pogotovo na klipovima gdje su scene sa maćehama i njihovim pokćerkama kako bi joj dala mig kako me to strašno pali. Moj plan je sve bolje počeo da djeluje. Jednom kada sam tako ostavila laptop upaljen na mome krevetu i pod krinkom kako idem nešto do dućana zatim sam izašla van i počekala nekoliko minuta ispred da bi ponovno potiho ušla u stan. Ušla sam polako lagano zatvarajući vrata i tiho na prstima krenula vidjeti gdje je Tina. Kako je nije bilo nigdje nekako sam bila sigurna da je u mojoj sobi i bila sam u pravu.

Tina je ležala na krevetu sa upaljenim laptopom sa jednom rukom u svojim gaćicama i drkala pičku dok je sa drugom rukom milovala po svojim sisama. Sa laptopa je dopiralo stenjanje dviju žena kao i iz Tine ja sam stajala na dovratku podigla svoju traper minicu smaknula gaćice u stranu i počela trljati klitoris ne skidajući pogled sa Tine koja je sve brže trljala svoju pičku i vrtjela se po krevetu približavajući se orgazmu. Svršile smo skoro istodobno ja sam se brže bolje iskrala kako me ne bi uhvatila. Izašla sam ponovno van iz stana pričekala još nekoliko minuta i potom ponovno ušla u stan. Srela sam Tinu u kuhinji koja je bila sva crvena u licu od orgazma kojeg sam imala priliku vidjeti. Nakon toga krenula sam u sljedeću fazu moga plana u kojem ću nastojati konačno imati sex sa Tinom.
Bila je subota i bile smo same u stanu Tina je kao i obično u dnevnom boravku počela da vježba jogu, a ja sam odlučila da joj se pridružim. Obukla sam ultra uske kratke hlačice i to naravno bez gaćica tako da se na njima moglo vidjeti kako se lijepo ocrtava brazdica moje pičkice, a gore sam navukla topić koji broj manji kako bi namjerno što više istaknula moje sise i bradavice koje su bile napete. Jedno kratko vrijeme gledala sam Tinu kako se rasteže u svojim sportskim tajicama i isto takvom topu koji su ocrtavali njeno prekrasno tijelo, sise, guzu i naravno njenu pičku koja je bila predmet moje sve veće požude.

Bok Tina vježbaš javila sam se nježnim glasom, Tina se okrenula da malo se istežem rekla je, znaš pala mi je ideja da se i ja malo počnem baviti jogom pa sam mislila ako bi mi malo pomogla i uputila me u sve to rekla sam. Tina me je pogledala onako malo iskosa kao da je pročitala moju namjeru te se lagano osmjehnula i pozvala me da joj se pridružim. Rekla mi je neka prvo zauzmem položaj lotusa zatvorim oči i počnem sa dubokim udasima i izdasima. Počela sam varati i umjesto da skroz zatvorim oči počela sam škiljiti i gledati kako Tina dubok udiše i izdiše zrak iz svojih prsiju, a ja sam samo pratila kako se njene sise svakim udahom napinju, svakim njenim udisajem ja sam bivala sve vlažnija. Nakon nekoliko minuta rekla je da se ustanem te smo počeli sa vježbama istezanja leđa, vrata, nogu stražnjice i svega ostaloga, ja sam naravno većinu toga radila krivo. Tina kao iskusna žena prozrela je moje namjere pa mi se u jednom trenutku približila stavljajući ruke na mene pokazujući mi kako se pravilno izvodi određena vježba.

Ne moram ni reći kako su me ti dodiri napaljivali utroba i pičkica su mi bridjele kao da sam spojena na struju, a niz svoje butine osjetila sam kako mi se cijede sokovi. Dok me tako dirala ja sam uzdisala sve pliće kako su njene ruke klizile po mome tijelu. Nisam više mogla izdržati pa sam se okrenula prema Tini i poljubila je u usne, pomislila sam kako neće biti ništa, ali sam osjetila kako mi je uzvratila poljubac da bi se na posljetku počele ljubiti i igrati našim jezicima. Spustila sam ruke na njene sise i počela ih milovati, a ona je svoje položila na moje guzove i počela ih stiskati. Ljubile smo se i milovale tako jedno vrijeme da bi joj ja počela skidati sportski top preko glave, a pred mojim očima ukazale su se dvije prekrasne sise. Tina kako imaš prekrasne sise žudim da ih okusim dugo vremena rekla sam, okusi ih slobodno rekla je Tina. Počela sam se poljupcima i jezikom spuštati prema njenim sisama i kada sam došla do njih počela sam lagano da joj ližem i sišem bradavice svojim usnama najprije jednu pa drugu.

Tina je tiho uzdisala milujući me po kosi, Zatim smo se spustile na pod Tina je legla na leđa, a ja sam nastavila sa lizanjem njenih krutih bradavica dok sam joj ih tako lizala spustila sam ruku na njenu pičku i počela je milovati preko tajica, isto je to napravila Tina zavukavši ruku među moje noge i počela da mi miluje pičku uuuuu kako si samo vlažna Ivana rekla je Tina. Zatim je Tina maknula moje hlačice u stranu i prstom prošla kroz moju brazdicu da bi mi potom gurnula jedan, a za njim i drugi prst i počela me lagano ševiti, ahhhh ahhhhhh mmmm izlazilo je iz mene zatim sam ja zavukla svoju ruku u njene hlače i isto kao ona meni gurnula svoja dva prsta u njenu pičku te smo sad lagano ševile jedna drugu sve brže zajedno stenjati i dahtati. Onda me je Tina prebacila na leđa i brzinski skinula moje hlačice i svoj jezik uronila u moju vlažnu pičku. Ahhhhhhh jauknula sam od siline strasti koju sam osjetila kada je Tina počela da liže i siše moju pičku i klitoris, zatim je zaposlila uz jezik i svoje prste te me lizala, drkala klitoris i lagano ševila svojim prstima. Bližila sam se vrhuncu te sam rekla da me ševi brže što je Tina prihvatila i počela da mi nabija prste sve brže. Stenjala sam sve glasnije podižući i miješajući svojim kukovima u tempu njenog nabijanja da bi uz glasan krik svršila kao nikad do sad.

Pustila me je da se malo smirim te smo zamijenile uloge i sada sam ja počela da je ližem po cijelom tijelu spuštajući se prema njenoj pički, skinula sam joj tajice zajedno sa gaćicama pritom mi je ona pomogla i konačno ono što sam dugo čekala bila je njena pička na mojim ustima i jeziku. Lizala sam ju kao da ližem naj slađi sladoled gutala i sisala njene mirisne sokove koji su se cijedili Tina je uhvatila moju glavu i sve me jače pritiskala na svoju pičku trljajući se i pomičući kukovima po mome jeziku, stavi mi prste rekla je Tina i ja sam je poslušala te sam joj zavukla svoja četiri prsta i počela je ševiti njima. Da ahh da to to jače mmmmah jače brže stenjala je Tina, a ja sam sve brže gurala prste u njenu pičku ne prestajući da njoj ližem klitoris. Nakon nekih desetak minuta moga lizanja i prstačenja Tina je počela da se trese, a njeni pičkini mišići počeli su da stišću moje prste da bi uz glasan uzdah svršila.

Zatim smo se ponovno počele ljubiti i jezicima skupljati naše sokove sa prstiju i usana da bi se ubrzo našle u pozi 69. Lizale smo jedna drugu gurajući si prste jedna drugoj dahtale smo i stenjale punih usta pičke. Zatim je Tina počela da gura prste u moj šupak gurnula je najprije jedan, a potom i drugi i počela da me jebe šireći sve više moju guzu dok je drugom rukom prstima rovarila po mojoj pički. Odvojila sam se jezikom od njene pičke jer nisam od siline zadovoljstva koji me je obuzimao mogla da joj uzvratim lizanjem zatim mi je rekla da i ja to njoj učinim isto sam tako gurnula svoje prste u njenu pičku i šupak. Čulo se samo naše stenjanje, cviljenje i dahtanje. Jebale smo tako jedna drugu dobrih 20-ak minuta pokušavala sam da odložim svršavanje kako bi svršile istodobno što smo naposljetku i uspjele.

Legle smo jedna do druge milujući se i ljubeći i izmjenjujući dojmove, a onda je Tina predložila da se odemo istuširati te smo se pod tušem još jednom dovele jedna drugu do vrhunca. Od toga dana Tina i ja nismo bile samo najbolje prijateljice već i strastvene ljubavnice mome ocu iz leđa.

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 6
Broj čitanja: 11216

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija