Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ZAVELE SMO PROFESORICU II "U NJENOM STANU"

Konačno Tami i ja došle smo u stan profesorice Ljilje, pitala nas je želimo li nešto popiti, možda kasnije odgovorila sam joj. Profesorica je predložila da se idemo istuširati sve tri smo se skinule i zajedno ušle pod tuš koji je bio velik da smo komotno ušle sve tri. Dok smo se tuširale sapunale smo jedna drugu pritom se usput milovale i ljubile. Zatim smo onako gole ušle u njenu spavaću sobu i posjedale se na krevet. Milovale smo rukama jedna drugu izmjenjujući poljupce malo profesorica naizmjence sa Tamarom pa malo sa mnom pa malo Tamara i ja. Tamara se ispružila na krevet, a profesorica i ja počele smo sa poljupcima i jezikom kliziti po Tamarinom tijelu kao i rukama dirajući je po nogama, sisama, pičkici kao i povremenim igrama jezikom profesorice i mene. Zatim smo profesorica i ja svoje usne i jezik zaustavile na Tamarinim sisama pa je počele lizati i sisati svaka svoju bradavicu koje su se skroz ukrutile. Tami je samo lagano uzdisala mrseći nam kosu, onda smo skupa krenule na niže sve preko trbuha pa sve do njene pičkice koju smo počele zajedno lizati. Profesoričin i moj jezik ispreplitali su se na Tamarinoj pičkici kao i sokove koje smo profesorica i ja dijelile kada smo se međusobno ljubile. Dok smo lizale Tamarinu pičkicu koja je počela sve jače i glasnije da stenje profesorica i ja međusobno smo drkale pičke jedna drugoj pa iste te prste gurale u Tamarina usta koje je ona lizala i sisala. Tamara je počela da uzdiše sve kraćim stenjanjem dolazeći do svog orgazma koji je pratio njen krik zadovoljstva.
nakon Tamare po krevetu se ispružila profesorica , Tami nije čekala ni trenutka i počela lizati njenu pičku ja san m se zadržala na njenim sisama moje sam joj mijesila rukama, a usnama i jezikom se igrala po njenim velikim bradavicama. Onda sam je prekoračila oko prsa i svoju pičkicu trljati malo u jednu pa malo o drugu bradavicu cijedeći moj nektar po njenim sisama i bradavicama kojeg sam potom skupljala ustima te se ljubila sa njom. Onda sam je opet prekoračila i počela pičku trljati po njenom tijelu sve od trbuha pa preko sisa i bradavica da bi naposljetku sjela na njeno lice i počela se pičkicom trljati po njenom jeziku. Profesorica me je primila za guzove pa počela da lizanjem prati moje pomicanje da bi me naglo zaustavila i gurnula svoj jezik što je dublje mogla u moju vlažnu pičkicu. Taj njen čin natjerao me je da svršim i njeno lice okupam svojim sokovima. Ja sam se polako smirivala na njenom licu, a profesorica je počela da svršava prskajući Tamarino lice. nakon toga uzele smo kratki predah razmjenjujući poljupce, a onda smo se Tami i ja namjestile u pozu 69 pa počele lizati i prstima jebati pičkice jedna drugoj. Profesorica je krenula prema ormaru i iz njega počela izvlačiti razno razne igračke, profesorice nisam znala da ste tako "kinki" rekla je Tamara te se ponovno spustila na moju pičkicu. Profesorica je na krevet donijela arsenal svojih igračkica bilo je tu nekoliko vrsta vibratora, dilda, kao i jedan veliki i debeli dildo tako zvani "dubl dong" te jedan strap on kojeg je profesorica počela navlačiti na sebe te ga mazati kremom.
Kada ga je profesorica dobro namazala prišla je iza Tamare koja je isto uzela jedan od vibratora pa ga uključila i njime počela trljati najprije po mome klitorisu pa dužinom moje pičkice da bi ga naposljetku počela gurati i njime me lagano jebati. Profesorica je isto tako gurnula strap on u Tamaru pa ju rukama uhvatila za bokove i počela je navlačiti na taj umjetni kurac. Tamara i ja prestale smo da ližemo pičkice jedna drugoj jer sve da smo i htjele nismo mogle jer su naše pičkice bile ispunjene umjetnim kurčevima, pogotovo moja pičkica koja je bila ispunjena vibratorom koji je na sebi imao dodatak koji je vibrirao po mojem klitorisu. Tami i ja stenjale smo glasno, pogotovo Tamara koju je profesorica počela sve jače da navlači na umjetni kurac. Prvo sam uz jake trzaje i glasno jecanje svršila ja, a nekoliko minuta kasnije svršavala je i Tamara ponovno razlijevajući svoje sokove po mome licu koje sam ja lizala i gutala. profesorica kada je izvukla umjetni kurac iz Tamarine pičkice legla je na leđa, a Tami i ja počele smo da pušimo taj umjetni kurac. Zatim je Tamara u ruke onaj dupli i savitljivi umjetni kurac i kremu predajući ih meni u ruke. Dok sam ja kremom mazala taj kurac Tamara se namjestila ukrštavajući noge sa profesoricom da bi ja onda jednu stranu gurnula u Tamarinu pičku, a drugu stranu u profesoričinu pičku. Kako moja pičkica ne bi bila ne ispunjena prekoračila sam profesoricu te pičku namjestila na glavić umjetnjaka koji je bio na profesorici na ulaz svoje pičkice pa se počela spuštatina njemu skroz do kraja. Počela sam lagano da se dižem i spuštam po tom umjetnom kurcu ta simultano nabijala dvostrani kurac u Tamaru i profesoricu.
Sve tri glasno smo stenjale i uzdisale, a naše pičke ispunjene umjetnim kurčevima pulsirale su kao lude. Ponovno sam osjetila kako mi dolazi još jedan orgazam pa sam se počela nabijati sve brže i jače te istim tempom gurati umjetnjak Tamari i profesorici, pokušala sam nekako odagnati svoje svršavanje kako bi se sinkronizirala i svršila zajedno sa njih dvije, ali to mi nije uspjelo jer sam počela svršavati kao ni jednom do sad. Nakon tog orgazma ostala sam sjediti na umjetnom kurcu i polako dolazila sebi dok sam čekala i dočekala da svrše Tamara i profesorica. Nakon nekoliko orgazama koje smo doživjele sve tri bio nam je potreban malo duži predah, Tamara i ja ostale smo ležati na krevetu ljubiti se i maziti na krevetu te gledati rasno tijelo profesorice koja je izlazila iz sobe da bi se potom vratila noseći sa sobom ledeni čaj kojeg smo Tamara i ja popile na eks. nakon tog predaha i okrjepe ponovno smo nastavile da se jebemo dolazeći do još nekoliko orgazama koristeći razno razna pomagala koje je imala profesorica. Vani je već lagano počela noć i bilo je vrijeme da se Tamara uputimo svojim kućama, na izlazu iz stana profesorica nas je poljubila i rekla da ovo moramo još koji puta ponoviti što i jesmo ili kod profesorice u kabinetu ili kod nje ustanu. Ali najbolje je ipak bilo na maturalcu gdje smo se profesorica, Tamara i ja jebale svaku večer, a zadnjeg dana pridružio nam se i jedan konobar kojeg smo upoznale u hotelskom restoranu koji nas je sve tri dobro izjebao svojom ogromnom kurčinom. O tome kako je prošlo i bilo sljedeći put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija