Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Završna Munchenska avantura

Spavao sam do kasno, kad su me probudili njihovi glasovi. Vani je bio mrkli mrak, ali moglo je biti i oko 17 sati, s obzirom da je zima. Još sam se protezao kad je u sobu upala Maritt i bacila se na mene. Poljubila me sočno i obavijestila me da Liza i Ingrid idu ponovno van do nekih prijatelja, te da imamo cijelu večer za sebe. To zadnje je dodala uz zadovoljni osmijeh. Ustala je sa mene i počela se skidati, a ja sam uživao jer je to radila jako polako i jebozovno. Kurac mi se digao i samo sam odmaknuo poplun sa sebe da ga može vidjeti. Samo se nasmijala dok su joj se bradavice na sisama ukrutile, a ja se divio njihovoj čvrstoći i kako prkose gravitaciji, za razliku od Lizinih. Ipak su godine napravile svoje.

Maritt je potpuno gola krenula u kupaonicu i prstom me pozvala za sobom, a ja sam brzo skočio sa kreveta i napetog kurca krenuo za njom u kupaonicu. Oboje smo ušli pod tuš i počeli se ljubiti dok je moj glavić masirao njen pupak kad se privila uz mene nakon što sam pustio vodu po nama. Nasapunali smo se i ona je trljala moj tvrdi kurac dok sam ja sapunao njene sise i pičku, a malo i šupčić. Sviđalo joj se kad bi mi prsti ušli u obje njene rupice. Rajcali smo se tako nekih desetak minuta, a onda sam ju prislonio sisama na zid i polako joj stavio kurac između nogu i trljao ga po pički i šupku, a onda malo po malo i ugurao joj ga u pičku. Uzdahnula je kad sam ga ugurao do kraja. Volio sam tu njenu usku pičku. Osjećao sam ju cijelim obujmom svog kurca, a išao sam jako polako u nju i naslonivši se rukama na zid tuša kurac i pička su bili jedina točka dodira. Jebao sam ju polako i sa guštom ulazeći do jaja u nju. Ubrzo je počela glasnije stenjati i lagano se trzati, a onda se samo stresla i stisla mi pičkom kurac kad je doživjela orgazam. Čekao sam ju da se malo opusti i onda sam ja ubrzao tempo i počeo se jače zabijati u nju. Ona je stenjala glasno i time me dovodila do ludila, pa sam samo nakon par minuta počeo puniti njenu pičku vrelom spermom. Ostali smo tako stajati dok mi kurac nije ispao iz njene pičke, a onda se isprali i brzo se ogrnuli ručnicima, te otišli u dnevni.

Ona nam je u kuhinji skuhala kavu i donijela nekih narezaka, te kolače koje joj je uvalila mama. Pojeli smo zavaljeni na trosjedu, te gledajući TV. Zabacila je noge na mene i ručnik je malo skliznuo u stranu otkrivajući njenu obrijanu pičku. Nije me gledala, ali kad je malo razmakla noge vidio sam da je pička mokra i sjajna. Odmah mi se počeo dizati, a to je primjetila, pa je malo nogama prešla preko njega i trljala je frotir ručnika po njemu dok mi je postajao sve tvrđi i tvrđi. Rekao sam joj da se popne na mene, a ona se smjestila u pozu 69 i sjela mi na lice mokrom pučkom. Nisam imao to u planu, ali nisam imao ni ništa protiv. Dok sam joj jezikom obrađivao mokru pičku ona mi je lizala kurac od jaja do glavića i povremeno ga gutala do pola, a onda cmačući ispuštala iz usta.

I njoj je to bilo dosadno, kao i meni, pa se ustala i okrenula, te se polako namjestila i spustila po kurcu skroz do jaja i onda se ispružila po meni mičući lagano samo kukovima i stišćući svoju pičku oko mog kurca. Ljubila me i gledala direktno u oči, a onda ispalila kao iz topa:
- Hoćeš li biti moj dečko? -iako je to ono što sam i sam priželjkivao, nisam to ovako očekivao.
- Naravno da bih ti volio biti dečko, ali kako si se sada toga sjetila?
- Eto.. . slažemo se u seksu, a i jako mi se sviđaš.. .
- A kako ćemo sa vezom na daljinu? -upitao sam jer sam ipak imao posao u Hrvatskoj.
- Paaaaa.. . mislim da bi mogao i ovdje naći neki posao, pa bi mogao biti kod mene u stanu ili u najgorem slučaju kod Lize i Ingrid. -rekla je i nasmiješila se, pa dodala- Jedino ti sa njima ne zamjeram seks, za ostalo sam ljubomorna.. . -tu se nasmijala i poljubila me, a onda se ispravila i započela sa nabijanjem na moj kurac koji je i dalje bio tvrd.

Krenula je žestoko, kao da joj je onaj razgovor dao elana i sad se nabijala kao da želi potvrdu svoje izjave. Uhvatio sam ju za sise i mijesio ih zdušno, dok je ona skakala, pa išla naprijed nazad trljajući pičku o korijen mog kurca. Ubrzavala je sve više, a i ja sam se nekako osjećao da sam blizu, ali sam se suzdržavao. Čekao sam nju. A ona je bila sve glasnija i sve se brže nabijala, a onda je samo vrisnula i iz pičke je krenulo curiti. Samo sam to čekao i otpustio kočnice, te sam i ja počeo puniti njenu pičku.

Izvalila se na mene tešku dišući, ali ja sam se sad našalio, pa sam se izvukao ispod nje i opuštenog kurca stao pred nju i uvalio joj ga u usta. Nije se bunila, već je zdušno oblizala sve naše sokove sa njega i uskoro ga opet digla, te sam otišao u sobu od Lize i uzeo lubrikant, i odmah se vratio. Dok sam išao natrag namazao sam si kurac, a onda sam došao do nje, te se ona brzo naprčila i razmakla guzove. Namazao sam joj šupak izvana i iznutra, pa namjestio kurac na ulaz i lagano gurnuo. Nije ušao odmah, već tek iz trećeg puta. Polako sam ulazio u nju i uspio doći do pola kad se lagano trunula. Stao sam i krenuo sa jebanjem. Malo sam gurnuo prste jedne ruke u njenu mokru pičku i gurao ih unutra i van dok sam ju jebao u šupak. Stenjala je od bola i strasti dok je zabijala glavu u jastuke na trosjedu držeći rukama raširene guzove, a ja sam ju lagano jebao. Uskoro sam izvukao prste iz pičke i oblizao ih osjećajući uz njene sokove i okus svoje sperme, a onda ju primio za bokove i počeo sa jebanjem. Isprva lagano, a onda sve jače, dodajući povremeno malo lubrikanta na kurac, da bolje klizi. Nakon nekih dvadesetak minuta jebanja konačno sam osjetio da li dolazi i izvukao ga, te joj ga dao da puši, pa joj ubrzo svršio u usta. Progutala je sve pokazujući mi isplažen jezik, a onda sam se ja stao iza nje i počeo joj lizati pičku i šupak kako bi i ona doživjela još jedan orgazam. Nakon nekoliko minuta lizanja presudno je bilo moje usisavanje njenog klita i cuclanje, da ju natjera na orgazam i špricanje po mom licu i jeziku. Oblizao sam joj pičku i onda smo malo odmorili, pa pošto je već bilo kasno otišli pod tuš i u krevet. Pojebali smo se još jednom i zaspali.

Narednih dana bilo je još grupnog seksa sa Ingrid i Lizom, ali ne toliko koliko sam očekivao. Više sam jebao Maritt i punio sve njene rupice, a ona je sve prihvaćala. Nakon ugodnog vremena u Munchenu morao sam se vratiti kući. Praznih jaja, opuštenog kurca i sa novom curom krenuo u novu godinu. Ovo ljeto očekujem Maritt kod sebe barem na dva tjedna, iako ću većinu vremena raditi, nastojati ću popuniti njene rupe i zadovoljiti njene prohtjeve. Za dalje.. . vidjet ćemo.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija