Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Završna Munchenska avantura

Spavao sam do kasno, kad su me probudili njihovi glasovi. Vani je bio mrkli mrak, ali moglo je biti i oko 17 sati, s obzirom da je zima. Još sam se protezao kad je u sobu upala Maritt i bacila se na mene. Poljubila me sočno i obavijestila me da Liza i Ingrid idu ponovno van do nekih prijatelja, te da imamo cijelu večer za sebe. To zadnje je dodala uz zadovoljni osmijeh. Ustala je sa mene i počela se skidati, a ja sam uživao jer je to radila jako polako i jebozovno. Kurac mi se digao i samo sam odmaknuo poplun sa sebe da ga može vidjeti. Samo se nasmijala dok su joj se bradavice na sisama ukrutile, a ja se divio njihovoj čvrstoći i kako prkose gravitaciji, za razliku od Lizinih. Ipak su godine napravile svoje.

Maritt je potpuno gola krenula u kupaonicu i prstom me pozvala za sobom, a ja sam brzo skočio sa kreveta i napetog kurca krenuo za njom u kupaonicu. Oboje smo ušli pod tuš i počeli se ljubiti dok je moj glavić masirao njen pupak kad se privila uz mene nakon što sam pustio vodu po nama. Nasapunali smo se i ona je trljala moj tvrdi kurac dok sam ja sapunao njene sise i pičku, a malo i šupčić. Sviđalo joj se kad bi mi prsti ušli u obje njene rupice. Rajcali smo se tako nekih desetak minuta, a onda sam ju prislonio sisama na zid i polako joj stavio kurac između nogu i trljao ga po pički i šupku, a onda malo po malo i ugurao joj ga u pičku. Uzdahnula je kad sam ga ugurao do kraja. Volio sam tu njenu usku pičku. Osjećao sam ju cijelim obujmom svog kurca, a išao sam jako polako u nju i naslonivši se rukama na zid tuša kurac i pička su bili jedina točka dodira. Jebao sam ju polako i sa guštom ulazeći do jaja u nju. Ubrzo je počela glasnije stenjati i lagano se trzati, a onda se samo stresla i stisla mi pičkom kurac kad je doživjela orgazam. Čekao sam ju da se malo opusti i onda sam ja ubrzao tempo i počeo se jače zabijati u nju. Ona je stenjala glasno i time me dovodila do ludila, pa sam samo nakon par minuta počeo puniti njenu pičku vrelom spermom. Ostali smo tako stajati dok mi kurac nije ispao iz njene pičke, a onda se isprali i brzo se ogrnuli ručnicima, te otišli u dnevni.

Ona nam je u kuhinji skuhala kavu i donijela nekih narezaka, te kolače koje joj je uvalila mama. Pojeli smo zavaljeni na trosjedu, te gledajući TV. Zabacila je noge na mene i ručnik je malo skliznuo u stranu otkrivajući njenu obrijanu pičku. Nije me gledala, ali kad je malo razmakla noge vidio sam da je pička mokra i sjajna. Odmah mi se počeo dizati, a to je primjetila, pa je malo nogama prešla preko njega i trljala je frotir ručnika po njemu dok mi je postajao sve tvrđi i tvrđi. Rekao sam joj da se popne na mene, a ona se smjestila u pozu 69 i sjela mi na lice mokrom pučkom. Nisam imao to u planu, ali nisam imao ni ništa protiv. Dok sam joj jezikom obrađivao mokru pičku ona mi je lizala kurac od jaja do glavića i povremeno ga gutala do pola, a onda cmačući ispuštala iz usta.

I njoj je to bilo dosadno, kao i meni, pa se ustala i okrenula, te se polako namjestila i spustila po kurcu skroz do jaja i onda se ispružila po meni mičući lagano samo kukovima i stišćući svoju pičku oko mog kurca. Ljubila me i gledala direktno u oči, a onda ispalila kao iz topa:
- Hoćeš li biti moj dečko? -iako je to ono što sam i sam priželjkivao, nisam to ovako očekivao.
- Naravno da bih ti volio biti dečko, ali kako si se sada toga sjetila?
- Eto.. . slažemo se u seksu, a i jako mi se sviđaš.. .
- A kako ćemo sa vezom na daljinu? -upitao sam jer sam ipak imao posao u Hrvatskoj.
- Paaaaa.. . mislim da bi mogao i ovdje naći neki posao, pa bi mogao biti kod mene u stanu ili u najgorem slučaju kod Lize i Ingrid. -rekla je i nasmiješila se, pa dodala- Jedino ti sa njima ne zamjeram seks, za ostalo sam ljubomorna.. . -tu se nasmijala i poljubila me, a onda se ispravila i započela sa nabijanjem na moj kurac koji je i dalje bio tvrd.

Krenula je žestoko, kao da joj je onaj razgovor dao elana i sad se nabijala kao da želi potvrdu svoje izjave. Uhvatio sam ju za sise i mijesio ih zdušno, dok je ona skakala, pa išla naprijed nazad trljajući pičku o korijen mog kurca. Ubrzavala je sve više, a i ja sam se nekako osjećao da sam blizu, ali sam se suzdržavao. Čekao sam nju. A ona je bila sve glasnija i sve se brže nabijala, a onda je samo vrisnula i iz pičke je krenulo curiti. Samo sam to čekao i otpustio kočnice, te sam i ja počeo puniti njenu pičku.

Izvalila se na mene tešku dišući, ali ja sam se sad našalio, pa sam se izvukao ispod nje i opuštenog kurca stao pred nju i uvalio joj ga u usta. Nije se bunila, već je zdušno oblizala sve naše sokove sa njega i uskoro ga opet digla, te sam otišao u sobu od Lize i uzeo lubrikant, i odmah se vratio. Dok sam išao natrag namazao sam si kurac, a onda sam došao do nje, te se ona brzo naprčila i razmakla guzove. Namazao sam joj šupak izvana i iznutra, pa namjestio kurac na ulaz i lagano gurnuo. Nije ušao odmah, već tek iz trećeg puta. Polako sam ulazio u nju i uspio doći do pola kad se lagano trunula. Stao sam i krenuo sa jebanjem. Malo sam gurnuo prste jedne ruke u njenu mokru pičku i gurao ih unutra i van dok sam ju jebao u šupak. Stenjala je od bola i strasti dok je zabijala glavu u jastuke na trosjedu držeći rukama raširene guzove, a ja sam ju lagano jebao. Uskoro sam izvukao prste iz pičke i oblizao ih osjećajući uz njene sokove i okus svoje sperme, a onda ju primio za bokove i počeo sa jebanjem. Isprva lagano, a onda sve jače, dodajući povremeno malo lubrikanta na kurac, da bolje klizi. Nakon nekih dvadesetak minuta jebanja konačno sam osjetio da li dolazi i izvukao ga, te joj ga dao da puši, pa joj ubrzo svršio u usta. Progutala je sve pokazujući mi isplažen jezik, a onda sam se ja stao iza nje i počeo joj lizati pičku i šupak kako bi i ona doživjela još jedan orgazam. Nakon nekoliko minuta lizanja presudno je bilo moje usisavanje njenog klita i cuclanje, da ju natjera na orgazam i špricanje po mom licu i jeziku. Oblizao sam joj pičku i onda smo malo odmorili, pa pošto je već bilo kasno otišli pod tuš i u krevet. Pojebali smo se još jednom i zaspali.

Narednih dana bilo je još grupnog seksa sa Ingrid i Lizom, ali ne toliko koliko sam očekivao. Više sam jebao Maritt i punio sve njene rupice, a ona je sve prihvaćala. Nakon ugodnog vremena u Munchenu morao sam se vratiti kući. Praznih jaja, opuštenog kurca i sa novom curom krenuo u novu godinu. Ovo ljeto očekujem Maritt kod sebe barem na dva tjedna, iako ću većinu vremena raditi, nastojati ću popuniti njene rupe i zadovoljiti njene prohtjeve. Za dalje.. . vidjet ćemo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija