Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zbog Jasne

Ovo moje prekrasno iskustvo započelo je zahvaljuči 24wink. Dosta dugo sam bio skeptičan prema takvim aplikacijama, ali zbog trzavica u braku odlučio sam zašto ne probati. Nakon jednostavne prijave počeo sam pregledavat naslovnice ostalih članova.

Uživao sam u gledanju naslovnih slika i nakon davanja dosta komentara ugledao sam Jasnin profil. Odmah su me privukle njezine prekrasne oči, poželjne usne i prekrasne sise. Detaljno sam ga pregledao a ispod njene naslovne slike stajao je natpis "volim hot dopisivanja zainteresirani javi te se ne plaši te se.. ". Pomislio sam zašto da ne stisnio sam chat i otvorio mi se prozor za pisanje. Nakon uvodnog pozdrava i pisanja epiteta za njene oči, usne i sise poslao sam poruku. Mislio sam da odgovor neću dobit. Ujutro sam otišao na divlju nudističku plažu otvorio sam aplikaciju i ugodno se iznenadio vidjevši poruke.

Iako nije bila dostupna počeo sam pisat. Detaljno sam opisivao što bi radio a moj kurac je dosegnio punu veličinu. Uskoro sam dobio njen odgovor navodila me je šta bi željela da joj radim. Nakon par izmjenjenih poruka rukom sam dotaknio kurac. Nije me bilo briga promatrali me tko krenio sam sa drkanjem. Najprije polako a kasnije sve brže i brže u ritmu našeg dopisivanja. Osijetio sam kako mi dolazi vrhunac. Kurac sam usmjerio prema stomku. Uskoro ga je pogodio topli mlaz sperme. Poslao sam joj poruku da sam svršio . Nakon par trenutaka dobio sam odgovor da je i ona sebe zadovoljila.

Nadam se da si spreman za nastavak jer moja guza je spremna za igru. Željela bi se poigrat sa Tvojom guzom. Odgovorio sam da još nisam doživio zadovoljstvo da mi netko obradi guzu. Samo se prepusti i uživaj. Uskoro smo izmjenjivali poruke kako jedno drugom obrađujemo guzu. Opisivala je detaljno kako mi jezikom kruži oko anusu sve više i više stežuči krug. Vrhom jezika mi je dotakla sredinu i nakon što mi je dala poljubac. Lagano je. vrhom jezika ušla u anus. Istovremeno se prstima igrala sa svojom mačkicom. Isto tako detaljno sam joj opisivao kako joj jezikon kružim po njenoj prekrasnoj guzi. Uskoro je jezik zamijenio prst. Opisivala je kako lagano srednjakom kruži okolo anusa. Uskoro je dotaknula sredinu koja je pulsirala. Na trenutak pomaknula je prst s otvora pri cemu ga je stavila u svoju mačkicu. Uskoro ga je vratila natopljenog picinim sokom. Lagano je pojacala pritisak i nakon nekog vremena prstom je ušla u moj anus. Istovremeno kad je moj glavič ušao u njenu guzu. Pričekala je malo a onda je prstom počela da mi jebe guzu.

Najprije polako i plitko da bi svakim novim ubodom ulazila sve dublje i dublje. Uskoro je ušla čitavom dužinom prsta. Istovremeno su moja jaja dotakla njene prekrasne polutke. Ševio sam joj guzu sve brže i brže. Uskoro je jedan prst zamijenila sa dva. Dok sam se dopisivao čitavo vrijeme sam drkao. Ovaj put svršio sam istovremeno kad joj je mlaz sperme punio guzu. Nakon kratkog vremena krenio sam čitat poruke ispočetka. Učinilo mi se zanimljivim prst u guzi. Nakon kračeg razmišljanja odlučio sam isprobat. Ugodno sam se smjestio prstom sam potražio anus i lagano stao kružit oko njega. Uskoro sam dodirnio sam ulaz u moju guzu. Osjetio sam kako mi pulsira.

Na trenutak sam prekinio te srednjak dobro naslinio. Vrativši ga na ulaz polako sam pojačavao pritisak. Uskoro je anus popustio i lagano sam ulazio u guzu. Pri čemu sam uživao u pulsiranju anusa. Uskoro mi je prst prodro čitavom dužinom. Kurac mi se lagano počeo dizati čim sam dotaknio ulaz u guzu. Lagano sam počeo prstom jebavati guzu. Istovremeno sam ponovo počeo drkati najprije polako a kasnije sve brže i brže usklađujući se s pokretima prsta u guzi. Uskoro sam i uveo drugi prst. Te sam još jednom svršio pri čemu sam osjetio kako mi guza pulsira. Zahvaljujući Jasni moja guza više nije nevina. To sam joj i napisao. Uskoro sam dobio odgovor bravo to sam i očekivala od Tebe pusa cujemo se.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija