Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Zdenka s TV-oglasa

Priča koju ću vam ispričati, dogodila se je pred dvije godine, jedne prilično dosadne jesenje večeri. Bio sam solo doma, moji su bili na moru i ubijao sam vrijeme mijenjajuci kanale na TV-u, surfapo istovremeno po internetu, a zaustavio sam se na jednom od onih gdje ide muzika i ispod sms oglasi, citao sam ih, bilo je smijesnih, napaljenih, svakakvih. Radoznalost mi nije dala mira i poslao sam oglas. Nakon nekog vremena počele su pristizati poruke. Bilo je svakakvih, od klinki, starijih, udanih, pedera.

Bilo ih je iz raznih gradova, ali je mene zainteresirala jedna jedina, bila je iz mog grada, napisala je da se zove Zdenka i da ima 50 godina, što meni , koji sam tada imao 58. Nije bio neki problem, ona je za mene bila curica.

Počeli smo se dopisivati i odmah sam pitao ima li viber, pa da prijeđemo na na taj način komuniciranja. Malo po malo postali smo sve opušteniji u dopisivanju, počeli smo se zafrkavati i stvarno sam uživao u dopisivanju i jedna dosadna večer postajala je sve zanimljivija. Predložio sam da razmijenimo fotke, kako bi slovo dobilo sliku i odmah mi je poslal svoju fotku, a ja sam fakat ostao bez daha. Na slici je bila gola, nije bila seks bomba, ali skladno građena, malo sala na trbuhu, grudi ne prevelike i nisu bile obješene, butine malo kače, duga kosa, koja je prekrivala lice. Ispod je pisalo- nadam se da nisi šokiran, pa sada očekujem slično i od tebe, ako si za nastavak. Odgovorio sam da mi se sviđa što vidim i da pričeka koju minutu da se svučem i uslikam. Svukao sam se i napravio selfi, isto bez lica i poslao. Došao je odgovor da se i njoj sviđa što vidi, ali bi rado vidjela moj dignuti kurac, ja sam odgovorio da ću joj poslati, samo da ga nadrkam, ali da bi i ja rado vidio njenu pičku u krupnom planu. Nije prošla minuta stigla je njena pička, sve se vidjelo. Bila je savršena, ne predlakava, sfazonirana, ne prevelekih usmina, lijepa.

Nisam trebao nadrkavati kurac, odmah je skočio, uslikao sam ga i poslao. Odgovor je bio da imam krasan kurac i slika lica, svidjela mi se. Poslao sam odgovor – sviđaš mi se i svoj selfi. I njen odgovor je bio- i ti meni. Moja sljedeća poruka je bila da bi moj kurac rado upoznao njenu pičku, a u odgovoru je bila samo njena adresa, prezime i poruka-pička čeka. Odgovor je bio – kurac stiže. Odmah sam krenuo i nakon desetak minuta već sam zvonio na ulazu u zgradu, na domofon je rekla da će vrata biti otvključana i da samo uđem. Ušao sam u lift, tresući se od uzbuđenja i jedva dočekao da lift stane na 5. katu.

Nisam palio svjetlo i vidio sam lagano otvorena vrata njenog stana i ušao sam, glas je rekao da zaključam i dođem u sobu. Ležala je na krevetu i čekala me pokrivena plahtom, rekla je samo svuci se, želim gledati kako se svlačiš. Svukao sam se, a kurac je već bio prilično dignut. Odignuo sam plahtu legao pored nje, osjetio sam lagano drhturenje njenog tijela a i ja sam drhtao. Poljubili smo se, prvo lagano, a onda čvrsto, jeko , jezici su se iprepleli, počeo sam joj stiskati grudi, a ona je ne časeći ni časa uzela u ruku moj već ukrućeni kurac i počela ga rukom obrađivati, stiskati, nadrkavati, gladiti od jaja pa do glavića. Primio sam ju za mufić i počeo mrsiti dlačice i razmicati usmine tražeći prstom ulaz u pičkicu, osjetio sam da je već prilično ovlažena, zajecala je kad sam joj srednjak gurno unutra i počeo ga vrtiti i gurati nutra, van. Jecala je, stenjala i uzdisala, grickala mi je jezik i drkala kurac. Zatim se ustala, opkoračila me, stavila glavu među moje noge, a svoju pičku i guzu nadvila nad moje lice, počela mi je drkati i pušiti, a ja sam uvalio jezik među njene usmine i malo joj lizao klitoris pa gurao jezik u pičić, pa opet po klitorisu, stenjala je, jecala, sve ubrzanije disala. Malo sam joj liznuo i šupčić i jako se stresla tom prilikom, pa sam se ponovo posvetio lizanju pičke i gutanju svoje sline i njenih sokova, rukama sam joj navlačio guzove, stiskao ih. Imala je predivnu guzu, glatku, bez ijednog prištića. Nabijala mi se pičkom na facu dok odjednom nije stala i držeći me za kurac rekla – liži me jako, blizu sam.

Pojačao sam lizanje i uskoro je počela vriskati, grčiti se, stresla se par puta, vikala to, to, to, zastenjala, još se tresući samo se srušila na mene. Tada se ustala, okrenula se prema meni, opkoračila me i kleknula na koljena. Uzela je kurac u ruku razmaknuvši usmine povlačila ga je preko klitorisa, rekla je da ne čekam njeno svršavanje i da samo kažem kad budem blizu svršavanja. Gurnula si ga je u pičku i lagano se nabadala samo preko glavića, mislio sam da ću poludjet od užitka, onda je samo kliznula po njemu i počela se nabadati svom duljinom, vrtiti guzom, lijevo desno, gore, dolje, u krug. Ruke ja zabacila iza sebe i uhvatila se za glavu i tako me „jebala“ sve jače i jače, sada je meni padao mrak na oči od divote i nije dugo trebalo osjetio sam da sam blizu i samo sam povikao – skači - skočila je , kleknula odmah između mojih nogu, stavila kurac u usta, prevukla ga dva tri puta i svršio sam u nekoliko mlazeva. Uspjela je skoro sve progutati, malo joj je pobjeglo, ali i to je ubrzo polizala.

Cijeli kurac mi je pocuclala i polizala, gladeći me po jajima. Onda se legla bočno pokraj mene, prebacila desnu nogu preko mene i poljubila me. Ležali smo tako, a onda me je nakon nekog vremena primila za kurac, koji je opet počeo reagirati na pravi način, noć još nije bila pri kraju, a mi smo se opet zagrijali. Dobro na m je išlo i zašto ne bi nastavili.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija