Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Željela je to žestoko

Irenu sam upoznao prije nekoliko mjeseci preko jedne stranice za upoznavanje. Iz početnog upoznavanja i onih nevinih porukica došli smo do camchata i nakon nekog vremena uzajamnog drkanja i samozadovoljavanja preko interneta ona je bila ta koja je predložila da se nađemo i uživo.

Prvi problem je bio kada i gdje, jer je ona živjela u Osijeku, a ja u Varaždinu. Nakon nekoliko dana dogovaranja dogovorili smo susret na moru, pošto je išla na ljetovanje u Crikvenicu kao i ja.

Ja sam došao dan prije nje, pa mi se javila čim je stigla i odmah smo dogovorili sastanak na plaži. Čim sam je ugledao odmah mi se počeo dizati u kupaćim gaćama. U živo je izgledala puno ljepše nego preko kamere ili na slikama. Vidio sam one četvorke ispod oskudnog gornjeg dijela bikinija, a i dolje malo veće tange nisu dopuštale mašti previše, jer se skoro sve vidjelo. Crni kupaći se baš slagao sa njenom figurom i kosom boje meda. Blistavi osmijeh ispod sunčanih naočala me je odmah obasjao, a kad me zagrlila osjetio sam njene sise i već tvrde bradavice na svojim prsima. A kad je šapnula:

- Da samo znaš kako mi je mala mokra.. . - što je popratila laganim ugrizom mog uha, skoro sam svršio.
- Dođi.. . - rekao sam i proveo ju na plažu.

Malo smo bili udaljeni od drugih, ne da nas ne bi vidjeli, ali dovoljno da možemo razgovarati bez da nas itko čuje. Čim smo se smjestili sa stvarima odmah smo otišli u vodu. Kurac mi je već napravio laganu izbočinu u gaćama, pa mi je ulazak u vodu donio spas, barem za kratko. Čim smo malo otplivali bila je uz mene i odmah smo bili u zagrljaju, a kako sam mogao stajati, jer smo bili još u plitkom, ona me obgrlila nogama i njena pica se trljala uz moj sad potpuno dignuti kurac. Mojih 22 centimetra je žudilo za njenom mokrom picom, a ona je spustila ruku između naših tijela i uvukla je u moje gaćice kako bi izvukla moj napeti kurac dok sam ju ja držao. Usput je odmakla i svoje gaćice, pa polako namjestila glavić mog kurca na ulaz i svoju picu i samo se malo spustila, te joj je ušao uz njen blagi uzdah, a onda mi je uvalila jezik i sad smo se žvalili dok se ona lagano micala na mom kurcu. Onda je otpustila stisak svojih nogu i samo se nabila na kurac do kraja.

- Aaaahhhhhhh.. . - tiho je prostenjala kad joj je ušao skoro do kraja, a ja više nisam mogao i počeo sam se prazniti u nju.

Počeo sam se odmah ispričavati, ali se samo nasmijala i rekla:

- Daj ne paničari, popila sam pilule prije nego smo se našli, jer sam ga jedva čekala osjetiti u sebi. - zatim me ponovo zažvalila, pa se podigla sa mene i ostaci sperme su zaplivali oko nas, a ja sam spustio ruku među njene noge i počeo joj gurati prste u pičku i trljati joj klitoris dok nije i ona svršila.

Nakon toga smo otišli van i izležavali se zagrljeni na plaži kao dvoje zaljubljenih 23 godišnjaka što smo i bili. Nakon dva sata prženja otišli smo kod mene, jer starci nisu još došli na more, pa se zajednički oruširali nadrkavajući jedno drugo, a onda otišli u sobu. Bacila se na krevet i raširila noge i ruke i rekla da ju vežem za krevet. Znao sam da voli kinky stvari, ali ne i koliko.

Udovoljio sam joj i svezao joj ruke i noge, a ona se samo oblizivala i dobro sam znao šta želi. Bacio sam se između njenih nogu i počeo joj lizati picu. Mumljala ja i lagano stenjala dok sam ju lizao, a onda je zastenjala:

- Pojedi mi pičkuuu.. . Želim da ju grizeš i rasturiš rukama i svojom kurčinom.. - pogledao sam ju i nasmijao se, te se sa zadovoljstvom bacio na posao.

Grizao sam joj klitoris i usmine dok je ona cijukala i dahtala, pa joj opalio par šamara po pici i po pubisu, što ju je dovodilo do ludila, a iz pice je curilo kao da je već tri puta svršila. A onda sam krenuo sa prstima. Jedan po jedan sam gurao u njenu picu. Tresla se i uzdisala, a kad sam ugurao sve i onda šaku zastenjala je i svršila prakajući sokovima i pišakom sve po krevetu. Okrenula je očima i iz njenog grla je samo izašlo jedno dugo:

- Aaahhhhggghhrrrgggh.. . A jebo te kako je ovo bilo dobro.. - projecala je očiju punih suza, a osmijeh joj nikad nije bio blaženiji, čak ni u moru danas. Pa je dodala: - Sad me jebi i napuni me do vrha..

Popeo sam se na nju i zabio joj ga odmah do kraja, jer sam znao da neću dugo izdržati koliko me sve ovo napalilo. I bio sam u pravu. Nije mi trebalo duže od tri minute divljačkog zabijanja u njenu picu da svršim u nju zabivši joj ga do kraja u picu. Oboje smo bili znojni i zadovoljni. Ja sam ležao kraj nje a ona još uvijek vezana, dok sam joj prstima prelazio po velikim i čvrstim sisama, te trbuhu i ljubio ju.

Nastavili smo pošto sam ju odvezao i isprobali još nekoliko poza dok mi nije naredila da ju jebem u guzu i svršim u nju. Uhhh, kako je bila uska i koliko je vrištala dok je moja batina uspjela ući samo do pola u njenu guzu. Nakon toga smo potpuno iscrpljeni zaspali.

Narednih dva tjedna nismo silazili jedno sa drugoga, a čak smo i našli jednu usamljenu uvalicu gdje smo se kupali, tj jebali potpuno bez ometanja. Potrošili smo svu njenu zalihu pilula, pa smo morali preći na kondome što nam i nije bilo nešto. Sad jedva čekam jesen, jer je rekla da je dobila posao u Zagrebu, pa ćemo se moći češće vidjeti, a kako će ići dalje javim vam.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija