Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

ŽELJELA SAM KURAC I DOBILA DVA

Bok ja sam Božena imam dečka s kojim sam u vezi već skoro četiri godine. U početku veze bilo nam je dobro imalo smo dosta sexualnog iskustva i sex je bio dobar, ali s vremenom ta veza počela je da me nekako guši i počela sam se osjećati zakinuta jer nam se sex sveo na svega dvije tri poze i to je to. Pokušala sam da u dogovoru sa njim probamo uvesti neke nove stvari, predlagala sam mu trojke svih kombinacija te posjećivanja nekih swingerskih klubova i partija i slično , ali ništa od toga nije ga interesiralo i zanimalo. Rekla sam sebi pa još sam mlada i želim uživati pa ako neće sa mnom snaći ću se sama, a tako je i bilo. Otišla sam na rođendan kod svoje prijateljice i kako nikoga nisam znala uglavnom sam se držala nje. Ali kako je vrijeme odmicalo i redala se kratka pića bila sam sve opuštenija da ne kažem pijanija.

Kada sam odjednom ostala sama kraj mene su se stvorila dvojica likova koje nisam poznavala. Malo sam ostala u šoku pa sam upitala jesu li dvojica ili sam ja toliko pijana da vidim duplo. Zapravo bila su to dva brata blizanci, naravno počeli su da mi dosađuju svakakvim pričama. Jedan od njih predložio je da me odvezu doma jer da sam već dosta pijana, a ja sam onako bahato i bezobrazno i pomalo kurvanjski kako ne želim ići doma već je iz mene samo izletilo želim da me obojica dobro izjebete. Nisam se ni snašla i već sam se nalazila na parkingu, sjela sam na zadnje sjedalo sa jednim od njih nisam znala s kojim, a nije mi bilo ni bitno željela sam samo kurac, a drugi je vozio u nepoznatom pravcu. Već na zadnjem sjedalu na veliko sam pušila kurac dok mi je on prstima rovario po pički.

Auto se zaustavio i ubrzo nam se pridružio njegov brat, ja sam se naprčila, a on mi je zadigao minjak i potrgao tangice i svojim jezikom počeo lizati moju pičku, počela sam uvijati kukovima prateći njegov ritam i glasno mumljala punih usta mesnatog kurca. Izvadila sam kurac iz usta i rekla mu da me jebe, popeo se iza mene i sjurio mi ga naglo do jaja ahhh za cvilila sam i on me počeo jebati svom snagom, ponovno sam se vratila pušenju njegovom bratu pušila sam mu i drkala, a on me držao za glavu nasađujući me do samih jaja govoreći mi puši ga kurvo siši mi kurac ahh to povremeno sam uzimala zraka vadeći njegov kurac iz usta i ponovno ga gutala do jaja dok me njegov brat žestoko navlačio s guza. Pljuskao me je po guzovima, a prstima druge ruke širio je moj šupak. Kada je gurnuo i treći prst u moj šupak i istim tempom jebao kao u pičku počela sam da glasno svršavam.

Kad sam se malo smirila rekla sam kako ih želim obojicu u sebi. Kako je u autu bilo malo tijesno izašli smo van bratu kojem sam pušila legao je na leđa ja sam ga prekoračila i nabila se pičkom na njegov kurac nagnula se prema njemu čekajući njegovog brata da mi svoj kurac stavi u šupak. Nacentrirao je rupicu i naglo ušao u mene jauknula sam od boli, ali slatke i samo rekla želim da me razvalite kako zadnju kuju, počeli su da me sinkronizirano jebu , ahh ahhh ahhh vrištala sam to samo me jebite ne žalite me večeras to to vaša sam kurva noćas. Dečki su se svojski trudili puneći svojim kurčevima moje pohotne rupe dok sam ja svršavala i svršavala. Nakon nekoliko vremena zamijenili su mjesta i ponovno me rasturali svojim kurčinama. Svršili su skoro istodobno meni nije bilo dosta pa sam kleknula na koljena i počela da im pušim kurčine dok ponovno nisu bili ukrućeni.

Polegli su me na haubu auta i počeli naizmjence da se mijenjaju jebajući me naizmjence u moju pičku i šupak, toliko sam bila napaljena da se kroz noć čuo samo moj krik zadovoljstva i svršavanja dok su se obojica redali na meni i mojim otvorima. Nakon nekoliko turnusa dok su me jebali na haubi auta ponovno smo se našli na podu te su ponovno obojica bila u meni. Ponovno su svojim kurčinama razvaljivali moju pičku i šupak, a ja sam stenjala, cvilila, vrištala da me jebu još jače, a oni su me nemilosrdno punili dok ponovno svo troje nismo svršili. Njih dvojica kao da su u meni probudili nimfomanku željela sam još i još. Sjeli smo u auto i krenuli prema njihovom stanau i dok smo se vozili jednom od braće lizala sam i pušila njegov kurac sve dok mi nije svršio u usta, a ja sam kao prava drolja sve to gutala.

Kada smo stigli u stan nastavili smo tamo gdje smo stali neprestano sam im pušila i dizala kurčeve da mogu da me jebu i svršavaju u meni i po meni dok nismo klonuli od iznemoglosti. Pred jutro zazvonio mi je mobitel probudila sam se sva u bolovima otečene pičke i guze između dvojice blizanaca i po prvi put vidjela njihove ogromne kurčine koje su me cijelu noć razvaljivale. Pogledala sam tko zove, bio je to moj dečko javila sam mu se, a on me pitao gdje sam. Rekla sam mu kako sam prespavala kod prijateljice i preko telefona prekinula sa njim i isključila mobitel. Pogledala sam ponovno dva prekrasna primjerka i počela ih naizmjence pušiti i drkati dok se nisu obojica probudili i još me jednom za dobro jutro izjebali. Što sam tražila to sam dobila i sada se često jebem sa svojim blizancima.

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 21036

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija