Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Željkina vrela pička i guza

Nisam dugo čekao da mi se Željka javi. Svega tri dana nakon večernje jebačine kod nje u kuhinji poslala mi je poruku da bi se mogli naći na kavi u gradu, jer je vidjela moj auto dolje. Bio sam nekim poslom u gradu pa sam pristao. Za pola sata smo sjedili na kavi i samo me pogledala, te mi tiho rekla:

- Nemaš pojma kako sam napaljena.. -samo sam se nasmijao na to, a ona je dodala- I danas ćeš svršavati u mene, nisu mi plodni dani, pa možeš.
- Ja sam mislo da bi ti mogao po sisama svršavati.. -tiho sam rekao, a ona me pogledala nekako nakrivivši glavu, pa kimnula.
- Možeš i to, nemam ništa protiv..

nakon toga smo završili sa kavom i krenuli do svojih auti. Pustio sam nju da izabere mjesto gdje bi mogli odraditi jebačinu, a kad smo se našli van grada otišla je do nekog napuštenog kompleksa koji je već bio ruševina. Nigdje nikoga i samo tišina, te cvrkut ptica. Izašla je iz svog auta dok sam ja u svome pomicao prednja sjedala. Prednost obiteljskih minivana je bila u prostoru, kako u dužinu, tako i u širinu i visinu u unutrašnjosti. Srećom pa sad više nisam vozio dječja sjedala, jer su bila u ženinom autu. Čim je ušla u auto počela se skidati, a i ja. Stavio sam veliki ručnik na sjedalo i sad sam sjeo gol na njega, a Željka se smjestila između mojih nogu i počela mi pušiti kurac. Cuclala ga je i gutala, pa lizala, a onda ga uhvatila svojim sisama i sad mi ga je drkala njima. Bilo je lijepo gledati kako se glavić pojavljuje i nestaje između njenih velikih sisa. To me tako napalilo da sam uskoro počeo svršavati po njima i Željkinoj bradi. Oblizala mi je spermu sa kurca, a onda prstima skidala onu sa sisa i brade, te si lizala prste. Ja sam ju povukao na sjedalo, a sam sam se prebacio na pod i sad sam joj jako raširio noge, te joj počeo lizati sada obrijanu pičku. Sada se opustila i stenjala je glasno dok sam ju lizao, a kad sam krenuo na šupčić samo je ciknula, pa sam joj gurnuo prst u njega i bacio se na njen veliki klit, te ga cuclao. Stenjala je i uzdisala dok sam joj obrađivao obje rupice, a onda ju doveo do orgazma. Svršila je burno uz vrisak, a ja sam čekao da se malo smiri drkajući si kurac u međuvremenu.

Kad je došla k sebi namjestio sam ga na ulaz u pičku i odmah joj ga zabio do kraja. Zastenjala je glasno i samo vikala:

- Jebi me.. jebi me.. jeeeeebiiiii meeeee..

Zabijao sam ga kao blesav žestoko i do kraja u njenu pičku. A ona se hvatala za naslon sjedala dok je sve šljapkalo koliko je curilo iz njene pičke. Jebao sam ju tako neko vrijeme, a onda sam ju odlučio malo naguziti. Izvukao sam kurac iz pičke, stavio dva prsta u nju i dobro ih namočio, pa joj još raširio noge i počeo joj ih gurati u šupak. Stenjala je glasno dok su joj moja dva prsta širila šupak, a onda sam ju malo jebao njima, pa ih izvukao i gurnuo joj koljena prema prsima da ih primi rukama, a onda se namjestio sa kurcem na ulaz u njenu guzu i polako ga gurnuo u nju. Zajaukala je kad joj je ušlo pola kurca unutra, a ja sam samo nastavio dok je ona stenjala i dahtala. Uskoro sam uspio ugurati skoro cijeli kurac u njen šupak, a ona je samo cvilila. Nakon nekoliko minuta sam ju okrenuo na koljena i sad sam joj ga zabio u pičku. Dok sam joj ga zabijao sa guza u pičku uhvatio sam joj sise i mijesio ih, a ona je stenjala sa užitkom dok uskoro nisam svršio puneći joj pičku svojom vrelom spremom. Ostao sam još malo sa kurcem u njenoj pički lagano ju jebući i stiskajući joj sise dok i ona nije ponovo svršila, a onda smo se oboje izvalili na sjedalo i dolazili do daha.

- Kako mi je ovo trebalo.. -govorila je dok si je brisala maramicom spermu i sokove koji su curili iz njene pičke, a ja istovremeno brisao svoj kurac- .. a nadam se da ćemo moći i dalje ovako.
- Ja se nadam da neće saznati naši za ovo.. -rekao sam uzimajući njenu mokru maramicu i skupa sa svojom ju stavio u jednu vrečicu.
- Da baš.. -rekla je i onda se nekako izvukla na sjedalo, pa glavom među moje noge i opet mi počela pušiti kurac.

Nisam ništa rekao već sam joj počeo milovati sise dok se ona svojski trudila da mi ga ponovo digne. Nakon desetak minuta ga je napokon digla, a onda se podigla, opkoračila me i polako se spustila po njemu. Sad smo se jebali lagano i bez žurbe. Ona se polako meškoljila i vrtila na mom kurcu dok sam joj ja mijesio guzu i koji put joj pomogao da se odigne i nabije do kraja na moj kurac, ali sam većinom imao njene sise u rukama, te joj cuclao i grickao bradavice, a to ju je izluđivalo. Dosta dugo smo se tako jebali, a svršili smo skoro pa istovremeno. Doduše, više nije bilo onako obilno kao po sisama i u pičku prije, ali dosta da doživimo olakšanje i ugodu.

Nakon toga smo se zaputili kući, a na rastanku je rekla da bi mogao jedan dan doći do nje, jer će klinci ići kod muževih starci preko tjedna. Rekao sam da nema problema i otišao kući. Nadam se da ću moći i doma odraditi sve da zadovoljim i ženu, jer me Željka potpuno iscijedila.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija