Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Željna brzog seksa

Živim sa mužem koji ne može da jebe više I po tome pitanju sam morala poduzeti nešto. Otišla sam kod sina u vrt gdje su mu bili prijatelji stala iza ugla i mignula jednom dečku. Ustao se i reko da ide na wc, došao je iza ugla povukla sam ga i odvukla u sobu za goste. Brzo sam ga skinula i ispred mojih očiju iskoci bat od 23cm. Uplasila sam se na tren ali nije bilo vremena za to pa sam ga samo uzela u ruku dva puta prevukla i krenula gutati. Pusila sam mu ga ni pola svaku puta sve više dok nije uzeo me za kosu I krenuo lagano gurati kada sam ga cijelog gutnila krenuo me jebat u usta jebao me 2, 3 minute dok nije svrsio direkt u grlo.

Brzo sam se ustala obrisala usta i rekla mu da legnu. Legao je i ja sam samo preko njega zakoračila i lagano se nabila do dna. I samo sve brže i brže, držao me na kraju preko usta da me se ne čuje. Jebala sam se kao jikada nabijala do kraja I htjela još. Svršila sam par puta ali ne samo se nabija i nabijam. Tada me on polegao na bok i krenuo jebati još jače znojila sam se kao u peći. Jebao me sve bolje i bolje svrsavala sam kao na filmu. Punio me spermom i samo nastavljao jebati dok se nije umorio.

Okrenula sam se prema njemu i ljubila ga stopala gledala kao Boga. Ma nakon 2 minute mu se kurac opet krenuo dizati, ali sam ja poludjela i rekla mu da da kremu i namaže mi guzu. Prstima me pripremio pa lagano krenuo gurati kurac. Bolilo me jako dok nije ušao onda je stao i krenuo lagano unutra van sve dok se sama nisam krenula nabijati. Nabijala sam se kao drolja i molila ga još, picku trčala prstima dok me nabijao u guzu. Kada je on stavio šaku u picku I krenuo nabijati s guza tada sam se skoro onesvijestila krenula uživati.

Svaku minutu sam svršavala svaku minutu je curilo iz mene jebao me dok se nisam na stranu prebacila i drhtala. Kada smo svršili obukli smo se u otišli iz kuće. Otisli smo u njegov stan. Tamo smo imali mira, prvo mi je nasuo vino i kada smo se malo zapili me pitao da li hoću u kuhinji ili krevetu u wcu na podu.. .. ja sam rekla u kuhinji. Prala sam ruke kad oko mene ruke, opustim se i krenem se okretati kad sam se okrenula sam poljubila lika slučajno iz okreta. Nije mi bilo jasno kako sada 2 lika u stanu.

Onda su me smirili i rekli da hoće u 3. Uzela sam još puno vina. Uzeli su lubrikant i krenuli prema meni, čim je došao novi dečko do mene otkopcala sam ga I krenula gutati malo manji od ovog ali lijepi. Njega sam gutala ovog drkala dok su mi mijesili sise, samo sam ih zamjenika i nastavila. Nakon nekoliko gutanja su me namjestili i nabili mi 2 u guzu I picku. Jebali su me kao zvijeri nabijali vadili a u meni što orgazma. Što užitaka dok me razvaljujeu sinovi prijatelji, ajde dečki nabijate majicu ajde nabijate brže majku vam vašu, nabijate ajde momci ajde ahhhĥhhhhhhh svršila sam kada su me u isto vrijeme napunili s obije strane svršila i na guzu i picku svugdje je curilo iz mene ali sam se tako osjećala dobro da sam im dala još jednu rundu samo da zamijene strane, sada mi je veći bio u guzi.

Kada su me krenuli opet nabijati malo je boljelo i molila sam da uspori ko da ništa nisu čuli. Prestala je bol ali je još gore što su me napalili kada su samo nastavili. Razbijalu su me dobrih sat vremena opet s obije strane nisu mogli svrsiti, ni oni ni ja. Na moj zahtjev su me krenuli grubo jebati, jebali su me tako jako da me sada boli kada pričam, samarali guzu i sise jako. Razbijali su me dugo, čak bi rekla na kraju malo I silovali.. tu večer smo zaspali svi na istom krevetu, ujutro sam se probudila nisam mogla hodati, jedva do wca i nazad, kada sam došla nazad u sobu vidjela sam kako jednom kurac u polustojecem položaju.

Jednostavno se drolja opet probudila u meni i samo sam ga gutnila i nastavila pušiti, gutala sam ga cijelog s jajima nabijala u grlo.. .. kada se ovaj drugi probudio vidio je da pušim ovom lupio me po guzici svom snagom i rekao da njemu sada pušim. Uzela sam njegov u usta i dva puta uvukla a onda me on krenuo jebati u usta ahhh, kako me izjebe u usta uvije me spermom napune, punio mi i ovaj silom kada me napunio zazvalilala sam ga punih usta sperme. Nabio me na kurac i jevao i lupao radio šta je htio dok nisam osjetila kako u guzu samo propada drugi ahhhhhh, jebali su me opet ko kuju, oni su stajali a ja sam između jih dvojice kao lutka bila.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija