Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Željna

Moje ime je Nikola(izmišljeno radi poznavanja). Visok, plav i malo krupniji dečko. Priča govori o prvom seksu sa strinom koju sam toliko dugo želio jebati. Moja strina Suzana je jako rasna pička plava kosa, sise petica, visoka 190 prava seoska pička željna kurca. Došao sam kod babe na selo, pri dolasku na selo tamo sam zatekao strinu i striku kako pomažu babi oko pečenje rakije odma sam se dao u poso i pomagao šta treba. U među vremenu dok se rakija pekla striko i strina su se posvađali(što je meni pasalo vidjet će te u nastavku priče).

Strina me zamolila da je vozim u trgovinu udaljenu 20-tak kilometara od kuće naravno ja kao mladi pastuh željan gledanja strine u suknji na bretele a ujedno i moje sex fantazije od malena sam pristao odma. Dok smo se vozili strina je pričala o obitelji djeci stricu koji je vazda pijan pa onda o samoj sebi kako je zanemarena od strane strike, tu sam je čeka. Automatski sam spustio ruku na njenu butinu i rekao kako će sve biti u redu no ona se automatski stresla što je meni bio jasan znak da se napalila rekao sam sebi sad ili nikad.

Tu sam strinu mazio po nozi malo po malo i došo bliže njenom rascjepu medju nogama mom dugo zamišljenom raju. Samo mi je lagano nogice raširila i dala potpuni pristup njoj, uz ogromno stenjanje. Odma sam skrenuo sa puta koji kilometar te zažvalio strinu, ljubili smo se nekih dvije tri minute dok nisam osjetio njezine ruke na svom kurcu odmah sam znao šta slijedi otkopčao sam hlače i iz gaća je iskočio ne baš mali kurac od 19 cm. Ona je zadovoljno stenjala i govorila kako ovo dugo želi.

Pušila mi ga je pravo kurvanjski bolje pušenje nisam imao u životu. Tu me brzo dovela do vrhunca ali nisam htjeo odma svršiti, digao sam joj glavu zažvalio je i počeo skidati kada sam ugledao njezine sise to je bio pravi raj za mene. Sise o kojima maštam 15 godina napokon držim u rukama i grickam ih. Strinu je to dovelo do ludila i glavu mi bacila medju svoje noge brzo sam pronašao put do slasne stare pičke. Lizao sam pičku 5 minuta kad je strina rekla jebi me mene su automatski spermatozoidi u glavu udarali jedva sam čekao oborio sam sic i navalio na strinu ženu mojih snova, rasnu piččku od 47 godina.

Jebavali smo se tako dobrih 15 minuta. Mogu vam sa sigurnošću reći da ljepši sex nisam imao, strini sam svršio u pizdu nakon što je rekla da ne može zatrudniti taj sam momenat jedva čekao. Izljev vrele sperme u strinu, trenutak za memoare. Nakon sexa u autu strina je željela još izašla je vani i naguzila se preko haube, prišao sam sa zada i prislonio glavić na šupak uspjela je reći samo nemoj naglo nisam nikad. U meni je u tom trenutku proradio đavo i uletio sam svom snagom u strinu.

Prvo je plakala pa je plakanje zamjenila sa stenjanjem. Govorila je cijelo vrijeme puni mi čmar dugo o tome maštam mili moj. Nije mi trebala dva puta reći svršio sam u čmar nakon desetak minuta slasnog jebanja. No strini još nije bilo dovoljno htjela je još. Legla je na haubu i raširila noge i rekla jebi me Nikola molim te toliko dugo želim to. Mene jebanje dok gledam u facu strašno pali tako da mi nije dugo trebalo da se opet napalim i moj prijatelj digne. Strina je jako glasno stenjala što me je dodatno palilo.

Kada sam bio pri kraju ona je osjetila izvadio sam kurac iz vrele pičke ona se spustila na koljena i svu vrelu spermu što je ostalo sasuo sam joj u usta. Sve je progutala. Spremili smo se i nastavili dalje strina mi je još jednom do kuće popušila. Tu noć sam jebao strinu na balkonu sobe u kojoj je spava sa stricom. To me toliko napalilo da sam pri drugom uletu u pičku svršio. A kako i nebih. Nakon toga sex sa strinom praktikujem barem jednom tjedno nekada i više puta. U sve smo uvukli njenu kumu udovicu od 50 godina ali o tome drugi put!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija